Şimdi Ara

Biyoloji de şöyle bir şey yapsam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle çok konu eksiğimin olduğunu ve amacımın net yükseltmek olduğunu söyleyeyim.
    KONU+SORU şeklinde bir program yapmıştım ama onu yaparsam birkaç konu yetişmeyecek.
    Diyorum ki programım dahilinde konulara güzelce çalışayım ve her gün biyo çalışmam bittikten sonra 1 tane alan denemesi çözeyim.
    Bunu yapsam sınavda patlar mıyım sizce?

• up
  • rinnola R kullanıcısına yanıt
    Alan denemesi cözmek yerine calistigin konulardan soru çözsen daha mantikli olur. Yani 30 -40 soru atsan her konudan tek eksigin biyolojiyse halledilir aslında. 30-40 soru dedigin 20 25 dkni alir biyolojide. O kadar vaktin vardır heralde gunluk. Daha konularının nerdeyse hepsi eksik, alan denemesinin pek bir anlamı yok o yüzden. Biyolojide bilenin yapacagi sorular soruyorlar. Az soru da olsa konuyu tam oturtmaya bak. Konu oturursa sınavı yaparsin zaten ekstra alan denemesine gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilisis -- 12 Haziran 2020; 15:12:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asilisis A kullanıcısına yanıt
    arkadaşa katılıyorum konuyu tam oturtunca sıkıntı felan kalmaz
  • Hocam Bakın Dediklerimi Yaparsanız Hiçbir Sıkıntınız Kalmaz Diye Düşünüyorum
    Funda Hocanın Fundamentals Kanalı Burada Konuları Özet Şeklinde Anlatmış Gece Yatmadan ×2 de İzleyin Yatın Sabah Kalkın Hemen Meb Kitabından Konuyu Okuyun Sınava Kadar Hiç Soru Çözmenize Gerek Yok Sadece Meb Kitabındaki Soruları Çözün Emin Olun Ummadığınız Kadar Net Çıkaracaksınız
    Ben Senenin Başından Beri Hiçbir Biyoloji Kaynağı Çözmedim Toplasan 10 Test Ancadır Gerek Yok Siz Meb Kitabını Çok İyi Tarayın Sınavdan Önce De Hızlıca Tekrar Edin Fullememek İçin Hiçbir Sorun Olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sene basi 30k olurmu diye soruyodunuz herkese simdiki duruma bak biyo sıkı calismayla kalan surede kesin biter bu arada cok soru cozmeye gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınavda denemelerde patlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.