Şimdi Ara

Biyoloji eksiği olanlar için ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.biyodoc.com site çok yerinde yerli ve temel bilgilerden hazırlanmış çok hoşuma gitti deneyin derim

• Eyvallah güzel siteymiş.Bu tip kimya bildiğiniz varsa söylerseniz memnun olurum.
  • Çok sağol.
    http://www.biyodoc.com//6-sinif-iskelet-ve-kas-sistemi.html

Bu nası bi müfredat yav 6.sınıfa giden velet ne anlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezno kullanıcısına yanıt
  • İşin uzmanları bilgilerin seviyesini söylerse sevinirim. Mesela çok fazla eksiklik var, biraz eksiklik var ama geneli tamam, tüm her şey anlatılmış gibi? Zaten detay olmadığı belli gibi.

Evet son 4 günde çalışmadığım tüm biyolojiyi bitirmeyi düşünüyorum. Organeller, prokaryotlar enerji ve protein sentezi, temel maddeler bitti. Solunum ile bölünme kaldı. Solunumu yüzde 70, bölünmeyi yüzde 50 biliyorum
  • orhun_ua O kullanıcısına yanıt
    bazı yerlerde gereksiz detay var,bazı yerlerde eksiklikler var ben tavsiye etmem...
  • Ben kişisel görüşümce siteyi önerdim işin uzmanları diyorsun burası öğrenci platformu senın kafanı cozemedım .
    Gereksiz detay oldugunu dusunmuyorum gayet kısa bilgiler [Bence]

Burası [bence] platformu ben kımseye demıyorum zorla kullan diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezno

Ben kişisel görüşümce siteyi önerdim işin uzmanları diyorsun burası öğrenci platformu senın kafanı cozemedım .

İşin uzmanı derken tabii ki profesör beklemiyorum. Bazıları tüm konulara hakimdir direkt bir bakışta hangi noktalar atlanmış, hangi noktalarda detaya girilmiş anlayabilir.

Ben işin uzmanı değilim ama çoğu zaman ben de anlarım. Fakat başka notlar da kenarda bekliyor, yani zamanım yok. Bir iki konu çok güzel anlatılmışken bazıları kötü anlatılmış olabilir.

Onun haricinde paylaşımın için de teşekkür ederim(İlk yazımda söylemeliydim). Zorla kullandırtıyorsun diye de bir şey demedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Çok sağol.
    http://www.biyodoc.com//6-sinif-iskelet-ve-kas-sistemi.html

Bu nası bi müfredat yav 6.sınıfa giden velet ne anlar?

Dostum YGS LYS lise 1-2-3-4 bak bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhun_ua

quote:

Orijinalden alıntı: Rezno

Ben kişisel görüşümce siteyi önerdim işin uzmanları diyorsun burası öğrenci platformu senın kafanı cozemedım .

İşin uzmanı derken tabii ki profesör beklemiyorum. Bazıları tüm konulara hakimdir direkt bir bakışta hangi noktalar atlanmış, hangi noktalarda detaya girilmiş anlayabilir.

Ben işin uzmanı değilim ama çoğu zaman ben de anlarım. Fakat başka notlar da kenarda bekliyor, yani zamanım yok. Bir iki konu çok güzel anlatılmışken bazıları kötü anlatılmış olabilir.

Onun haricinde paylaşımın için de teşekkür ederim(İlk yazımda söylemeliydim). Zorla kullandırtıyorsun diye de bir şey demedim.

Her kitapta eksiklikler olduğunu düşünüyorum . Haklısın uzman degılız ayrıca tum konulara bende bakmadım bazen insanlara yazım puntosu,yazım şekli veya ne biliyim şekiller felan insanın kafasına oturmasına yardımcı olabiliyor bende güzel oldugunu düşündüm. Yinede sagol eksık yada gereksiz oldugu yerleri zamanın varmı bılmıyorum ama yinede yazabilirsen çok daha hoş olur :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.