Şimdi Ara

biyoloji nası çalışılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. dönem bitecek hala biyoloji bilgim 0 sınavlarda arkadaşlaımdan otlanıyorum
    nerden ne giriyo ne çıkıyo nasıl eberlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooooincedentıktık -- 11 Ocak 2011; 20:25:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ooooincedentıktık

1. dönem bitecek hala biyoloji bilgim 0 sınavlarda arkadaşlaımdan otlanıyorum
    nerden ne giriyo ne çıkıyo nasıl eberlenir

ilk önce bir tutam ebemizi alıyoruz.sonra ince ince dilimliyoruz.dilimlerken kas ve sinirleri tamamen parçalamaya özen gösterin.favori aletim testere.sonra sıcak suda 10 dk bekletiyoruz.kan suya geçiyor ve atık suyu atıyoruz.içine tavuk ve hindi parçaları ekliyoruz ve etimiz beyazlıyor.üzerine mayonez,ketçap,hardal ve tonbalığı koyduktan sonra çikolatalı pudingimizden birkaç kaşık üzerinde gezdiriyoruz.fırına koyup 40 dereceye ayarlıyoruz.özellikle bunu yapıyoruz çünkü pişmemeli.sonra temiz bir bavula koyup servis ediyoruz.sosu için ise musluk suyuna pul biber,zeytinyağı ve kahve karıştırıp yemeği lapaya dönüştürmek suretiyle ilave ediyoruz

hoşçakalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 11 Ocak 2011; 20:37:08 >

• Çavuş elde çalışılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.