Şimdi Ara

MATEMATİK TEKRARI NASIL YAPILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru başlıkta.ben bir turlu yapamiyorum bu mat.ta tekrar işini.örneğin gecen hafta turevin uygulama kismi bitti ama 1 tane soru çözemiyorum.çalışırken çok iyi anliyorum 2 gun sonra sanki 0 bilgi.limit turev sürekli tekrar etmekten integrale gecemedim .yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladığını sanıyorsun. Ben mesela mezun biri olarak şimdiye kadar trigonometri nin ağzını açmış değilim. Ama suan çalışınca bal gibi de anlıyorum.
    O an yaniliyorsun anladığını düşünüyorsun ağır konuları yavaş ilerle noktası noktasına anlayarak bir çünkü kaciracagin tek bir nokta konuyu komple uçuruma sürükler. O yüzden 2 gün geç olsun ama eksiksiz sağlam olsun ki karşılığını alabilesin. Anladım diyip geçme iyice sindirerek git. Ve cozumlu örnekler önemli. Sonra bak bakalım soru kaçıyor mu. Ve son olarak ve en önemlisi konuya sıkılarak calisma severek çalış. Sıkıldığında biraz ara ver.

• funyboyy F kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.bende mezunum .su turevde uygulama kısmında takıldim teknofemden hocalara geldikten dinledim olmadi simdi fem simetri +apotemi fasikulden calisicam

• mert.sahin7 kullanıcısına yanıt
    hocam o tüm konularda olur genelde yeni çalıştığın konudan mutlaka yarım sattini tekrara ayır (konu tekrarınotlar+2 test) gibi
  • Simetri çok iyi detay ve farklı soru tipi. Bende guvender fasikulden çalışıyorum ikiside iyi ama simetri apayrı soru eksiği yok. Her tür soru barındırıyor

• Çıkartın eba testlerini çözün 1 test günlük
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt tarih nasıl halledilir?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.