Şimdi Ara

Biyoloji Sistemlerden sonrası için kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apotemi Sistemler bitti şimdi bitki genden proteine ve ekoloji kısmı için Sizce yine Apoteminin Modern Biyoloji kitabını mı alayım yoksa bunun gibi başka bir kitap varsa onu mu alayım kullanan var mı?

• palme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

konu anlatımlı sistemler hariç kitabı var mıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: berkellyum

konu anlatımlı sistemler hariç kitabı var mıymış

haa fasikul halinde değil ama herkes çözmeli bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biyoloji portalı (kitap değil ama sitesinde soruları da vardı çözmek isterseniz)

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

bana Apotemı Sistemler kitabı gibi hem konu anlatımlı hem de içinde soru barındıran bir kitap lazım. İlla Soru barındırmasa da olur fakat konu anlatımı şart. Sistemler hariç geriye kalan konuları içermesi gerekiyor. Bu kriterde galiba Apoteminin Modern Biyoloji kitabına kaldık.

• Modern biyoloji iyidir sistemlerden sonra ona başladım ben de , sistemlerin maratonunu cozmedim çok gereksiz geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir de biyoloji vardı değil mi   ben konuyu meb kitabından çalışıyorum. apoteminin bu kitaplarında sadece konu mu var yoksa soru bankası mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 8 Mart 2024; 20:0:2 >
  • minamina222 M kullanıcısına yanıt

Konu + baya soru var , konu anlatımı da yeterli gayet

• bende de bi maratonlar kaldı şu an, neden gereksiz dediniz ben onları bir nevi sistemler denemesi olarak görüyordum

• berkellyum kullanıcısına yanıt

Hocam soru tiplerini begenemedim ben pek

• ahh be eski güzel günler…
    biyolojiyi zevkle çözerdim de yayın evlerini unuttum hep.
    biyotik fazla kolaydı, palme kolay ama zevkliydi, fb nin tyt-ayt soru bankası baya sağlamdı ama bence ayt biyo tarzına benziyor, 345 in baya hatalı sorusu vardı. 3d gayet iyiydi biyolojide, çözülebilir, apotemi sistemler çok abartılmış buluyorum, içindeki birkaç hatalı soru doğru bilgiyi sorgulatıyor, gerek yok.aydın biyolojide güzeldi çözülür. ama 12ysen bence biyoda denemeye geçilebilir hızlıca, zaten soru tarzları çok benziyor. gereksiz zaman da ayırma biyo için. keşke ayt mat çalışsaydım bunları yapmak yerine diyecektim ama fullemiştik onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.last.airbender -- 9 Mart 2024; 0:26:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.