Şimdi Ara

Biyolojide iyi olanlar nasil calisiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir konuyu calistiktan sonra bol tekrar mi yoksa bol soru cozumu mu? Konu calistiktan sonra sorulari cozemiyorum.Bunu aşmak icin ne yapabilirim?

• Upppp ^_^
  • bol soru çöz bence. kampüs biyolojiyi tavsiye ederim konu anlatımı için.
  • Up
  • Ben genelde calisirken olayı kafamda canlandırmayı seviyorum çok yardımcı okuyor protein sentezi bitki biyolojisi sistemler gibi konularda özellikle
  • Barış hocadan izliyorum. Protein sentezini anlamamıştım. Aşağıya bir animasyon linki koymuş izleyince kavradım konuyu. Soru çözmekten çok mantığını anlamak daha önemli bence
  • Konuyu okuyacağınız iyi bi notunuz olmalı .Ayrıca biyolojide genelde hangileri doğrudur tarzı sorular oluyor onlarda yanlış yaptığınız cümleyi fosforlu kalemle işaretleyin kitap bitince veya bitmeden ara ara o kısımları okumanız çok şey kazandırır.Şuan ayt de 2-3ten fazla yanlışım olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Hangi barış
  • abicen kullanıcısına yanıt
    barış hoca biyoloji
  • Bol tekrar çok önemli geçen sene çalışıp geçtiğim için hep unuttum geri dönüp baştan çalışmak zorunda kaldım bu yıl hep tekrar ediyorum.
  • Barış hoca biyoloji hem kısa hem de akılda kalıcı denemelisiniz bence ama nükleik asit ve protein konusunu yeterli bulmadım
  • aklinda her an tekrar ediyorm konuyu otobuste evde televizyon jzlerken soru yazip cozuyorum boylelikle konu cok ayrinti yerleri haric 3 aya kadar aklimda kaliyor mesela gecen sene biyoloji hic calismadim ama 11 de calismistim 11 kismi full geldi bir sayfa bile okumadim tum yil
  • konu çalışmak çok önemli mesela video izlerken bir videoyu 3-4 günde bitiriyorum neredeyse (biyo çalışmam gereken zamanlarda günde 2.5-3 saat çalıştığımı düşünerek) Konu çalışırken her şeyi yazmak resmini çizmek gereksiz biyolojide. Ben konu bitince KENDİ özetimi yazmayı seviyorum daha çok. Mesela nöronlarda impuls iletimi şeması çizdim tümm konuyu bi şemaya çıkardım çok faydalı oluyor. Ben okuyarak öğreniyorum bu yüzden palme konu anlatımı işimi görüyor bir de yanına bekiri dinliyorum o kadar yani gerisi bol soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamorrarule -- 5 Ekim 2019; 23:32:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.