Şimdi Ara

Biyolojide iyi olanlar nasıl çalıştınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Video mu yoksa k.a kitabı? Bir konuyu çalıştıktan sonra yapamadıgım sorular çok olunca ne yapmam gerek? Nasıl yaptıgınızı anlatırsanız sevinirim

• Up rez
  • Up
  • Biyolojide toplam 3-5 net yapıyordum 1 ay çalıştım. Geçen sınavda sonuç şu oldu. TYT biyoloji full AYT 11-2. Sınav acemiliginden oldu o iki yanlış da.

Çalışmam şöyle oldu. Fundamentals biyoloji kanalının tüm tyt ayt videolarını 2 hafta içerisinde izledim. (Anlamadığım yerleri geçmedim gerekirse başka kaynaktan o konuya baktım. Ve ×2.50 hızda izledim. Bana çok yavaş geliyordu.) Test çözümlerini önce kendim yaptım sonra hocadan izledim. Ben de biyerden kalma fem kitapları vardı. Fem simetri kitabını 3 günde sadece okuyarak ve testleri çözerek bitirdim. 800 sayfa. Sonra tam hatırlamıyorum ama 1 yada 2 hafta icerisinde fem beyaz soru bankasını bitirdim ygs lys olan. Ancak geçen sene sınav çok yaklaştığı ve diğer derslerden konu eksiğim olduğu için deneme hiç çözemedim. Sonuç da böyle oldu.

1. Püf nokta. Soru Bankasını çözerken yapamadığım soruları kesinlikle kimseye sormadım. Hemen google sorudaki anlamadığım kısımla ilgili yazdım. Ve araştırdım. Bazen konu anlatım kitabından baktım. Böylece o yapamadığım soruyu iyice aklıma kazıdım.

2. Püf nokta. Arkadaşlarımın yapamadığı soruları çözerdim bu 1 ay çalışmadan sonra. Sınava kadar 200 tane falan çözümüsümdür arkadaş sorusu. Bu da zinde tutuyor. Tam olmasa da deneme açığını bir nebze bu kapatmıştır diye düşünüyorum.

• Fem simetri ve fundamentalsi beraber mi götürdün hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.