Şimdi Ara

biyolojiden 4 soru yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• soru 8 de fake var...))

dna hidrolizi sonucu oluşan adenin guanin vs nükleotitlerin yapısında deoksiriboz vardır rna da bu olmaz ondan hepsi cevapp
  • 6. Soruda sınırlayıcı olan deoksiriboz şekeridir.Gerisinden yeterli miktarda vardır.1200 DNA sentezlenebilir.Dna sentezinde açığa çıkan su 3n-2dir.Buradan da 3598 molekül su.
  • dostum 17.soruda insanlar havadaki serbest azot gazından yararlanamazlar zaten bu yüzden o yüzdeler bize bir şey ifade etmiyor. Sanıyorum böyle düşünmek gerekli.
  • 6 ile 8 i anladım sağolun.17 de cevap 2 ve 3, cevap anahtarı yanlış olabilir mi?
    25 i de anladım şimdi ben yanlış okumuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phily_1 -- 21 Haziran 2012; 18:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phily_1

6 ile 8 i anladım sağolun.17 de cevap 2 ve 3, cevap anahtarı yanlış olabilir mi?
    25 i de anladım şimdi ben yanlış okumuşum

bence 2-3 doğru cevap, havadaki azotu kullanmıyor olabilir bu hiç azot kullanmadığı anlamına glmez belki kendi metabolik olaylarında açığa çıkan azot veya türevlerini kullanıyor olabilir, bence
  • insanlar azotu doğrudan kullanmaz ama amino asitlerde azot var.Bu durumda azot kullanır mı kullanmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 biyoloji sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Yardım. Mat 2
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.