Şimdi Ara

Biz erkeklerin En Büyük Hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlar çıkarcıdır. Her insan çıkarcıdır. Mesela düşünün siz neden bir kızla çıkıyorsunuz? Bi amacınız var. Gerek cinsel gerek ruhsal olarak kendimizi rahatlatmak belkide toplumda herkesin bir sevgilisinin olduğunu görmek bizi buna itiyor. Bu da bir çıkardır. Siz kıza, kız size sevgi gösterir. Karşılıklı çıkar...

Erkekler olarak biz ne yapıyoruz peki?
    Kendimizden tavizler veriyoruz. Kız bizi sevsin diye onun istekleri arzuları ön planda tutuyoruz. Peki neden? Elde etmek için..
    Kızlar doyumsuz varlıklardır. Siz her dakika seni seviyorum, sensiz yapamam dedikçe sürekli ince düşünüp hediyeler aldıkça, çok güzelsin birtanesin dedikçe onları büyütürsünüz. Evet kız belki çok güzel değildir. Ama siz böyle dediğiniz için bir süre sonra kendisi ''ben zaten çok güzelim'' diyecek. Egosunu yükselttiniz çünkü. Artık egosunun altında ezilmeye mahkumsunuz.

Kızlar iyi yalan söyler iyi kandırırlar. Bu işte o kadar iyidirler ki kendilerini de kandırırlar. Sen söyle mükemmelsin böyle güzelsin dedikçe olmasalar dahi kendilerini öyle görürler. Kendilerini değerli görmeye bayılırlar. Sanki bunlara doğarken bi nimet bahşedilmiş erkeklerden üstünlermiş gibi davranırlar. Elimi sallasam ellisi modundadır çoğu. Çünkü Türkiye'de böyledir. Erkekler şartsız koşulsuz kızları kabul edecek gibi davranırlar. Erkeklerin bir kriteri yoktur.

Ayrıca kızlar inatçıdır. Bi karar alırsa onu uygularlar. Taviz vermezler çünkü burunlarını indirmekten haz etmezler. Bir şeyi ne kadar isterlerse istesinler ''hayır'' diyebilirler. Sırf kuyruklarını indirmemek için.

Erkekler öyle değildir. En azından çoğumuz öyle değiliz. Kızlara esnek davranıyoruz. Ve bir bakmışsınız kaçmış elinizden.. Sebebi ne? Her isteneni verdiniz ona. Evet sevgilim tamam aşkımlarla geçmiş ilişkiniz. Kızlar bilinçaltlarında karar vermek istemezler. Çünkü karar vermek erkeklere özgüdür. Kararı erkek verir. Tabi böyle yazınca kıroluk yapmaktan bahsetmiyorum. Mesela kızla buluştunuz size ne yapacağız dedi. Siz de ''bilmem sence ne yapsak'' dediniz. Çoook büyük bir hatadır bu. Kızı yönlendiremediniz ve bilinçaltında gözünden düştünüz. Geçmiş olsun.

En feminist kız dahi yön verilmek ister. Kollanmak sahiplenmek ister. Bunu dillendirmez tabiki. İçgüdüsel olarak ister. Hatta çoğu bunu istediğini de bilmez. Bunlar hep arkaplanda gelişen şeylerdir.

Bir erkeğin yapacağı en büyük hata da aşırı ilgidir.
    Sürekli ilgi gösterirseniz çantada keklik olursunuz. Kıza bir amaç vermeniz gerekir. Kendinizi tamamen kıza teslim ederseniz kızın bir amacı kalmaz ve şu sözcüğü duyarsınız ''sıkıldım''.. Evet sıkıldı, sıkıldı çünkü her dakika romantizm yaptınız her dakika pohpohladınız. O size mesaj atınca anında cevap verdiniz. Kız da doğal olarak ''her şey istediğim gibi.. Elimde tutuyorum sıkıldım'' diyecektir.

İlgisizlik de bir sorundur. İlgisiz olmayın. İkisinin arasını bulursanız alfa erkek olursunuz. Gerektiğinde ilgi gerektiğinde ilgisizlik yapmanız gerekir.

Sevgilinizle tartışmaya girdiğinizde şansınız yoktur. Hatalı hep erkek olur. Çünkü bu konuda bizden çok çok daha iyiler. Anlaşmazlıklarda erkekleri iyi bastırıyorlar. Ve haksız da olsalar haksız çıkıyorlar. Bir bakmışsınız özür dilerken bulmuşsunuz kendinizi. Hemde haklıyken... Asla özür dilemeyin. Özür dilemenizi gerektirecek hatalar yapmayın en başta. Bunlar erkekleri hep küçük düşürür. Sonraki adımlarınızı hep planlayın. Düşünün tartın, olacakları düşünerek hareket edin. Hormonlarınıza yada anlık duygularınıza göre hareket etmeyin ki özür dileyecek duruma düşmeyin.

SON OLARAK; EVLENENE KADAR ANNENİZ HARİÇ HİÇBİR KADINI HAYATINIZIN MERKEZİNE OTURTMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neary -- 29 Ağustos 2016; 14:05:38 >

• Yaşayan her canlıya ve ucunun uygun oldugu her yere saplamamız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun yazacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: 007TAYYARAĞA

Yaşayan her canlıya ve ucunun uygun oldugu her yere saplamamız

Doğrudur

• Diğerlerini bilemem ama benim en büyük hatam insanlara hak ettiğinden daha fazla değer vermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabbra Cadabra -- 29 Ağustos 2016; 22:05:21 >
  • Herkesin sorunu bu

• Ne kızmış ya bi bitmediniz anasını satayim

• Bakın sakın ama sakın. Zayıflıklarınızı kusurlarınızı belli etmeyin.
    Siz samimi olduğunuzu olduğunu sanırsınız ama kızın gözündeki kredinizi düşürürsünüz.
  • Katılıyorum. İmza

• En büyük hatamız; çükümüz var diye kendimizi üstün görmek. Erkeklik taslamak. Tabii bu sorunun nedenine inince yanlis yetistirilme cikiyor karsimiza..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.