Şimdi Ara

Biz hala yabancı sınırını tartışaduralım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün 23 Nisan etkinlikleri dahilinde Antalya'da, yurtdışından gelen klüplerin altyapı takımlarının da katıldığı turnuva vardı. Son gün All-star maçı düzenlendi. Yabancılar karmasında şöyle bir durum vardı.
    Kaleci Chelsea'den ve Hırvat
    Sol bek gladbach'tan Türk
    Sol açık Dortmund'dan ve Macar
    Forvetler Milan'dan biri etiyopyalı,diğeri Senegalli
    ( ki Senegalli arkadaş bir aşırtma golü attı, bizim süper Lig'te forvetim diyen niceleri atamaz)
    Diye gidiyor liste.
    Yani uzun lafın kısası adamlar daha 12-13 yaşında bu çocukları buluyorlar,altyapıdan çıkartıyorlar.bizde altyapı zaten yok tamam ama oldu da böyle bir sistemle bulup getireceksin çocukları sonra yok kısıtlama yok 5 yıl geçmedi falan.
    Bu kafayla daha çok bakarız başkalarının başarılarına televizyonda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fathgoz

Dün 23 Nisan etkinlikleri dahilinde Antalya'da, yurtdışından gelen klüplerin altyapı takımlarının da katıldığı turnuva vardı. Son gün All-star maçı düzenlendi. Yabancılar karmasında şöyle bir durum vardı.
    Kaleci Chelsea'den ve Hırvat
    Sol bek gladbach'tan Türk
    Sol açık Dortmund'dan ve Macar
    Forvetler Milan'dan biri etiyopyalı,diğeri Senegalli
    ( ki Senegalli arkadaş bir aşırtma golü attı, bizim süper Lig'te forvetim diyen niceleri atamaz)
    Diye gidiyor liste.
    Yani uzun lafın kısası adamlar daha 12-13 yaşında bu çocukları buluyorlar,altyapıdan çıkartıyorlar.bizde altyapı zaten yok tamam ama oldu da böyle bir sistemle bulup getireceksin çocukları sonra yok kısıtlama yok 5 yıl geçmedi falan.
    Bu kafayla daha çok bakarız başkalarının başarılarına televizyonda...

+∞

• Bence sorun yetenekte veya futbol eğitiminde değil.Sorun kafa olarak eğitimde.Şöyle bi düşünün harbi harbi iyi futbol oynayan,altyapılarda vs. bulunan arkadaşlarınızı.Benim ilkokulda bi arkadaşım vardı mesela stslde bi takımın alt yapısında oynuyordu o yıllarda şuanda pttde oynuyor.Adamda yetenek desen 10 numaraydı ciddi anlamda bizim sınıfı tek başına yenerdi vs. Hatta orta okulda özel bi okul almıştı bunu burs vs. vererek.Lisede vs. 2-3 kez görüştük bi' daha görmedim hiç.Şimdi bakıyorum bu adam harbi yetenekli futbolu seviyor çok iyi bi' futbolcu olabilir.Ama olamaz işte çocuk serseri çünkü.Ben nasılsa futbol oynuyorum diyerek akademik anlamda en ufak bi' çalışması yok hadi onu geçtim kendini geliştir kültürel anlamda e o da yok.2 kelime İngilizce konuşamaz;genel kültür desen 0 muhabbet edemezsin.

Şimdi bu adam nasıl başarılı olacak futbolda ? Arda'ya bakıyoruz mesela bizim Muhammed bence yetenek olarak ondan daha yetenekli.Ama bakıyorsun bi zeka farkı var Arda hemen belli ediyor kendini.Konuşması vs. olsun yetiştirmiş yani kendini.Bi'de bizim Muhammed'in bi maç önü röpörtajını izleyin mesela iki kelimeyi bi araya getirip cümle kuramıyor maalesef.Yetenek olarak bi sıkıntısı olsaydı Barca istemezdi demek ki kafada bitiyor olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Bence sorun yetenekte veya futbol eğitiminde değil.Sorun kafa olarak eğitimde.Şöyle bi düşünün harbi harbi iyi futbol oynayan,altyapılarda vs. bulunan arkadaşlarınızı.Benim ilkokulda bi arkadaşım vardı mesela stslde bi takımın alt yapısında oynuyordu o yıllarda şuanda pttde oynuyor.Adamda yetenek desen 10 numaraydı ciddi anlamda bizim sınıfı tek başına yenerdi vs. Hatta orta okulda özel bi okul almıştı bunu burs vs. vererek.Lisede vs. 2-3 kez görüştük bi' daha görmedim hiç.Şimdi bakıyorum bu adam harbi yetenekli futbolu seviyor çok iyi bi' futbolcu olabilir.Ama olamaz işte çocuk serseri çünkü.Ben nasılsa futbol oynuyorum diyerek akademik anlamda en ufak bi' çalışması yok hadi onu geçtim kendini geliştir kültürel anlamda e o da yok.2 kelime İngilizce konuşamaz;genel kültür desen 0 muhabbet edemezsin.

Şimdi bu adam nasıl başarılı olacak futbolda ? Arda'ya bakıyoruz mesela bizim Muhammed bence yetenek olarak ondan daha yetenekli.Ama bakıyorsun bi zeka farkı var Arda hemen belli ediyor kendini.Konuşması vs. olsun yetiştirmiş yani kendini.Bi'de bizim Muhammed'in bi maç önü röpörtajını izleyin mesela iki kelimeyi bi araya getirip cümle kuramıyor maalesef.Yetenek olarak bi sıkıntısı olsaydı Barca istemezdi demek ki kafada bitiyor olay.

Yetenek ve eğitim konusuna aynen katılıyorum.
    Bizim alt kategori takımlarınız her zaman iyi olmuştur zaten ancak belli bir yaştan sonra üzerine koyamıyorlar ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.