Şimdi Ara

Biz hukuk devletiyiz peki bu ne? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jaguar19

quote:

Orijinalden alıntı: 30secondstomars

Ts daha Benfica'yı eleyemiyor,bir de buna rağmen direkt gideceğine seviniyor.Rekor kıracaklarına seviniyorlar ise o başka tabi...

Daha benficayı mı eleyemiyor?
    Daha derken?

Sen ya madrid ya da barca taraftarısın heralde.

Daha Benfica'yı eleyemeyen takım İnter'e nasıl kafa tutacak diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Ts daha Benfica'yı eleyemiyor,bir de buna rağmen direkt gideceğine seviniyor.Rekor kıracaklarına seviniyorlar ise o başka tabi...

Daha derken?

İnter tabiki güçlü bizden çok daha güçlü.
    yanlız grupta sadee inter yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha derken?

İnter tabiki güçlü bizden çok daha güçlü.
    yanlız grupta sadee inter yok.

Lille de güçlü ama bence grup yine iyi Trabzon'un H grubuna ya da Chelsea veya Real'in gruplarında daha çetin takımlar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 25 Ağustos 2011; 21:31:44 >

• Takımlar güzel, en iyi 2. gruba düştük.
    Arsenalin grubu da çok güzel bence.
  • Bu "hukuk devleti" demagojisi ile şikeciler kimseyi kandırmaya kalkmamalıdır

Zira Spor Hukuku sizin bildiğiniz hukuktan doğası ve presipleri ile itibarı ile çok farklıdır. Öyle adliye hukuku prensipleri geçmez burada. UEFA var onun koyduğu prensipler var ; Federasyon ve kuralları var. Ceza vermek için adliyede olduğu gibi bir süreç işlemez burada adamın şike yaptığını eldeki delillere göre kanaat getiriliyorsa ceza kesilir, o kadar !

Bizde vatandaşın zihnini "hukuk çiğneniyor" safsatası ile bulandırıp mağdur ayağına yatmaya çalışan zevat ile aklı spor hukukunu anlamaya yetmediğinden bilmeyerek destek olanlara itibar edilmez.

UEFA'nın hükümranlık derecesinde kuralları vardır. Buraya üye olanlar bu kuralları kabul ederek girmişlerdir. Öyle adliye avukatı bozuntularının ekranlardaki dezenformasyonu tamamen kötü niyetli ve gerçekleri saklamaya yöneliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

tabii bütün maçları izleyelim. 10 dk. Bi maçta 6-7 dk. Bi maçta uzatmalar uzatma dklarının sonlarımda sonçare verilen penaltılar, bi maçta arka arkaya verilem 3 penaltı vs.vs. Bence izleyecek pek bişey yok herşey gayet açık.

senin fenerbahçe hırsından aklın dönmüş bilader. Şimdi konuşturma beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Arkadaşlar, TFF açıklama yaptı "Yargı kararlarını beklememiz gerekiyor, biz bu delillerle kesin hükme varamıyoruz, hukuk devletinde bize yakışan yargı kararını beklemektir" dedi.

Sonra UEFA Başmüfettişi geldi, bizim federasyon bu adamlara ne anlattıysa, "Madem bu adamlar şike yapmış ya kendileri çekilsin, ya siz çekin, veya biz çekeriz" dedi.

Ve federasyon Fenerbahçe'yi men ettti.

Size soruyorum arkadaşlar:

1. Eğer kesin bir delil varsa niye ,"Kesin bir sonuca varmak güç, hukuki süreci bekleyeceğiz" dediler.

2. Eğer kesin bir sonuç yok ise ,başmüfettişe niye şike var dediler, sonuçta UEFA'nın elinde iddianame yok adamlar bilemez.

3.Madem yargı kararını bekleyeceksin, sen nasıl, bir karara varıp Fenerbahçe'yi men ediyorsun, ya bu süreçte aklanırsa Fenerbahçe, en az 30 milyon olmak üzere kaybettiği belki 40-50 milyon euro ne olacak?

Böyle bir saçmalık var mı?_ ne günlere kaldık yahu?

FENERBAHÇE BU SENE LİGDEN ÇEKİLMELİ ARKADAŞLAR: DİĞER TAKIMLAR VE DİGİTURK YAPABİLİYORSA; TSL Yİ OYNATSIN DA GÖRELİM 30 milyon FENERBAHÇE TARAFTARI OLMADAN....

Bütün digitürkleri de iptal edelim

Tff fenerbahçeyi düşürmemek adına şark kurnazlığı yaptı.Etik kurul raporunda bazı maçlarda şike yapıldığına dair kuvvetli kanaat oluşmuştur raporuna rağmen düşürmedi fener'i.Ve elin adamı gelip savcıyla görüştükten sonra hem Tff'na hem de Fenerbahçe'ye tokat gibi bir yanıt vermiştir.Trabzonspor'u organizasyonuna alarak tüm cümle aleme sizin şampiyonunuz günahların takımı Fenerbahçe değil, Trabzonspor'dur demiştir.

• Bence TFF fenerin bir aly lige düşürülmesi için karar veremedi(yüreği yetmedi) vede erteledi.UEFA geldi olaya el koydu.İlerleyen zamanlardada feneri düşürecekler vede fenerlilerde tazminat ödememek için düşürdüler dicekler yine kabul etmiyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Bence TFF fenerin bir aly lige düşürülmesi için karar veremedi(yüreği yetmedi) vede erteledi.UEFA geldi olaya el koydu.İlerleyen zamanlardada feneri düşürecekler vede fenerlilerde tazminat ödememek için düşürdüler dicekler yine kabul etmiyecekler.

kanıtlasınlar şu olayı delilleriyle bir fenerbahçeli itiraz etsin gelin eleştirin. Neden ueafan elendi şike var şike var ne bu şike neden saklıyorlar fenerbahçeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Utanmadan " çekilelimde görsünler " diyorlar ya Ya siz kimsiniz be , çekilseniz yeminle burası daha güzel bir lig olur bu ligin kalitesini bozuyorsunuz.

Ne şirin şeysin sen öyle.
    Torpille ilk defa şampiyonlar ligine gönderilen takımın taraftarı kaliteden ahlaktan bahsediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Bence TFF fenerin bir aly lige düşürülmesi için karar veremedi(yüreği yetmedi) vede erteledi.UEFA geldi olaya el koydu.İlerleyen zamanlardada feneri düşürecekler vede fenerlilerde tazminat ödememek için düşürdüler dicekler yine kabul etmiyecekler.

kanıtlasınlar şu olayı delilleriyle bir fenerbahçeli itiraz etsin gelin eleştirin. Neden ueafan elendi şike var şike var ne bu şike neden saklıyorlar fenerbahçeden.

Fenerle alakalı değil 3 buyuklerle alakalı..Yemiyor ceza vermeye bu kadarbasit.Biz etmeyelimde kim ederse etsin modundalar.UEFA geldi men ettiler UEFA yüzünden dediler topu attılar.İddaname çıkacak hukuk feneri düşürdü diyecekler yine atacaklar üzerlerinden bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Utanmadan " çekilelimde görsünler " diyorlar ya Ya siz kimsiniz be , çekilseniz yeminle burası daha güzel bir lig olur bu ligin kalitesini bozuyorsunuz.

Torpille ilk defa şampiyonlar ligine gönderilen takımın taraftarı kaliteden ahlaktan bahsediyor.

asıl sen ne tatlı şeysin öyle. Ligi kirlettiğinüz yetmiyormuş gibi ülkenin onurunu yerle bir ettiniz. Ve sen çıkmış hala utanmadan arlanmadan torpilli gidiyorsunuz diyorsun. İnsanda biraz haysiyet olur bu kadar yüzsüzlüğede pes diyorum...

• quote:

quote:

quote:

asıl sen ne tatlı şeysin öyle. Ligi kirlettiğinüz yetmiyormuş gibi ülkenin onurunu yerle bir ettiniz. Ve sen çıkmış hala utanmadan arlanmadan torpilli gidiyorsunuz diyorsun. İnsanda biraz haysiyet olur bu kadar yüzsüzlüğede pes diyorum...

Senin kadar fanatik hırslarıyla yorum yapan bir üye görmedim.Bir tanede adam akıllı mesaj yaz dişimi kıracağım. Fenerin Türk Sporuna kazandırdıklarının %1 ini kadar fayda sağlamış mı övündüğün klüp? Trabzon ne vermiş Türk sporuna ? Onurlu gururlu takım trabzon fener pislik öylemi.... Hayır onurlu gururlu takım görmesek inanacağız Yıllarca fenere karşı yaptığınız çirkeflikleri anlatmaya gerek yok heralde. Bu senede beleşten şampiyon oldunuz bu gurur hepinizin kolbastıya devam Tsliler içiniz rahat nede olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 27 Ağustos 2011; 5:59:43 >

• Anlamıyorum arkadaş ya.. Göz var nizam var.. İki dakika bırakın şu taraftarlığı bi kenara ADAM gibi düşün bu adaletsizlik, şerefsizlik değil de ne ?

Sen fenere diyorsunki kardeşim sen şike yüzünden soruşturmadasın seni uefaya göndermiyorum. Peki tamam eyvallah. Ama yerine neden başka şike soruşturmasında olan takımı gönderiyosun he ? Ayrıca beşiktaşın yöneticisi ve td'si ne diye içeride he uefacığım ? He gerçi siz şimdi yine beleşe kondunuz ya onları savuncak bi yer bulursunuz. O yüzden hiç bişi demiyorum daha.
  • benim tahminim yayıncı kuruluştu kulupler birliğiydi anlaşıp kol kırılsın yen içerde kalsın hesabı takım veya takımları korumaya çalıştılar iddianame mahkeme derken olayı geçiştirme peşindeydiler uefadan o çıkış gelince 180 derece geri dönüş yapmak zorunda kaldılar.uefayı da bi şeklide uyuturuz diyemi düşünüyorladı ne.yani sonuç itibari ile adam(lar- tff aydınlar yayıncı kuruluş kulupler birliği vs.) sizi korumaya çalışıyordu baştan beri ama iş onu aşınca korktu(lar) geri çekildi(ler)
    ligden çekilmeyi falan unutun böyle bir durumda federasyonun sizi istediği ligden başlatma hakkı var.bi sakin olun ve iddianamenin,mahkemenin sonucunu bekleyin.baştan beri yapmanız gereken buydu.sonucunda suçlu varsa çıkar ortaya cezasını alır.uefa salak mı ki ben tazminatı üstleniyorum kötü durumda diyor?adamların canımı sıkılmışta "ya fenere bi tazminat ödeyeyim ben "deyip girsin bu işe?demekki eldeki veriler sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 27 Ağustos 2011; 7:59:04 >

• quote:

quote:

quote:

Senle konuşmuyorum atlama herşeye

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

benim tahminim yayıncı kuruluştu kulupler birliğiydi anlaşıp kol kırılsın yen içerde kalsın hesabı takım veya takımları korumaya çalıştılar iddianame mahkeme derken olayı geçiştirme peşindeydiler uefadan o çıkış gelince 180 derece geri dönüş yapmak zorunda kaldılar.uefayı da bi şeklide uyuturuz diyemi düşünüyorladı ne.yani sonuç itibari ile adam(lar- tff aydınlar yayıncı kuruluş kulupler birliği vs.) sizi korumaya çalışıyordu baştan beri ama iş onu aşınca korktu(lar) geri çekildi(ler)
    ligden çekilmeyi falan unutun böyle bir durumda federasyonun sizi istediği ligden başlatma hakkı var.bi sakin olun ve iddianamenin,mahkemenin sonucunu bekleyin.baştan beri yapmanız gereken buydu.sonucunda suçlu varsa çıkar ortaya cezasını alır.uefa salak mı ki ben tazminatı üstleniyorum kötü durumda diyor?adamların canımı sıkılmışta "ya fenere bi tazminat ödeyeyim ben "deyip girsin bu işe?demekki eldeki veriler sağlam.

Eldeki veriler sağldam neden Avrupadan men etmeden önce tazminat ödememek için çekilmemiz konusunda mektup yolluyolar?

• tazminat ödememek için birşey yollamıyor adamlar hiçbiriniz ne oluyor ne bitiyor anlamıyorsunuz yahu baştan beri sağa sopla saldırıp duruyorsunuz sonrada.adam diyorki takıma söyle kendi çekilsin o çekilmezse sen çek.sende yapmazsan ben alayınızı 10 sene çekicem.hiçbir kupada oynayamayacaksınız.tazminatını bilmemnesini ben öderim gerekirse diye adama güvence de veriyor.
  • milan ve portoyu niye çekemediler adamlar blöf yaptı tff de yuttu cas zaten böyle saçmalığa dur derdi uefada ağa değil kusura bakmayın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

milan ve portoyu niye çekemediler adamlar blöf yaptı tff de yuttu cas zaten böyle saçmalığa dur derdi uefada ağa değil kusura bakmayın ...

kardeşim azıcık araştırın soruşturun yazın yahu.milan ve portonun olayları olduğunda uefanın böyle bir kararı yoktu.2007 nisandan sonra karar aldılar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.