Şimdi Ara

Biz hukuk devletiyiz peki bu ne? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TFF korumaya falan çalışmadı kimseyi. TFF berbat bir yönetim ve kararsızlık gösterdi. Benim dediğimde bir mantıksızlık mı var? Eğer şampiyonlar ligine gidemiyorsak ceza almamız lazım. Yok almıyorsak gitmemiz lazım. Saçmalıktan başka bir şey değil bu. Dua etsinler de kulüpler aklanmasın. Ama hiç sanmıyorum zira sizin divan kurulu üyeniz dahi dün neler söyledi hem Beşiktaş hem Fenerbahçe hakkında.

• nasıl korumaya çalışmadı ya?son güne kadar delil yok karar veremiyoruz diye topu devamlı adalete mahkemeye atmadılarmı?ankarasporu nasıl 2 günde düşürdü diye sordum.delil mi vardı?ankaragücü ile centilmenlik dışı ilişkilere girmiştir hede hödö dediler adamları 2 dünde bankasyaya düşürdüler ondan sonra tümden kapattılar.o zaman hukuk guguk kimsenin sesi çıktımı çıkmadı.bizim divan kurulu üyesi onu söyledi bunu söylediyle olmuyor bu işler.iddianame açıklanacak gizlilik kalkacak bakacağız göreceğiz neymiş ne değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 29 Ağustos 2011; 16:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

nasıl korumaya çalışmadı ya?son güne kadar delil yok karar veremiyoruz diye topu devamlı adalete mahkemeye atmadılarmı?ankarasporu nasıl 2 günde düşürdü diye sordum.delil mi vardı?ankaragücü ile centilmenlik dışı ilişkilere girmiştir hede hödö dediler adamları 2 dünde bankasyaya düşürdüler ondan sonra tümden kapattılar.o zaman hukuk guguk kimsenin sesi çıktımı çıkmadı.bizim divan kurulu üyesi onu söyledi bunu söylediyle olmuyor bu işler.iddianame açıklanacak gizlilik kalkacak bakacağız göreceğiz neymiş ne değilmiş.

Ellerinde delil olmadığından olabilir mi? Gizlilik kararından dolayı tüm belgeleri inceleyemedik ve gördüklerimiz yeterli değil dedi TFF. Gizlilik kararı kalktıktan sonra sağlıklı bir karar vereceğiz şu durumda bu mümkün değil dedi. Sonra da Avrupa'dan men etti. Bu çelişki ve kararsızlık değildir de nedir? Fenerbahçe'yi böyle mi koruyor TFF?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ama siz UEFAnın hukuk anlayışını sorguluyosanız o apayrı bi mesele. bu konuda ülke olarak halen daha BEYNİMİZE SOKAMADIĞIMIZ bir gerçek var. işin aslı defalarca kez açıklanmasına rağmen halen daha delil getirin bakalım mahkeme suçlu bulacakmı diyenler var. bunu söylemekten dilimce tüy bitti ama bikez daha söyliyim: UEFA yada diğer federasyonlar, futbol içindeki her olayla olduğu gibi şike soruşturmalarında da modern hukuk çerçevesindeki delillere bakmazlar. bu ne demek; şimdi uzun uzun anlatamam, okumak isteyen şurdan okusun:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=51754429 özet geçem gerekirse olay şudur: modern hukuğa göre bir insanın suçlu sayılabilmesi için çok net deliller gerekir, örneğin bu olayda adam telefonda açık açık: "ŞİKE YAPTIM ULAN BASTIM PARAYI ALDIM MAÇI" demediği sürece suçsuzdur. modern hukukta yani günlük hayatta bu böyledir. ama UEFA böyle yapmıyor, yani örneğin sen maçtan önce rakip takım yetkilisine yüzbinlerce dolar para transferi yapıp sonra bu transferi inkar edersen, ve para transfer ettiğin kanıtlandığında da: "dondurma parası bu, dondurma alsın diye para gönderdim ben" dersen modern hukuk kanunlarına göre beraat edersin, kimse dokunamaz, ama UEFA seni direk ihrac eder çünkü azıcık beyni olan biri bunun dondurma parası olmadığını farkındadır.

kısacası UEFA bu konuda sana 'modern hukuk çerçevesinde tanınan' bir delil sunmak zorunda değil, öyle olsaydı UEFA zaten kolay kolay hiçkimseyi şikeden dolayı yargılayamazdı. bu hep böyleydi zaten ama biz halen kafamızı kuma sokmaktan vazgeçmiyoruz ve halen daha "delili varsa getirsin bakalım mahkeme suçlu bulacakmı" gibi saçma bir savunma mekanizması oluşturmaya çalışıyoruz.

Evet Fenerli gugukçuların (onlara "hukukçu" diyemiyorum) ekranlarda yaptıkları demagojinin hiç bir kıymeti yok. Kendileri de biliyorlar bunu ama amaçları bunları anlamaz zannetikleri halkı kandırmaya çalışmak ve şikecilikleri kanıtlanmış olduğu halde (yeşillenen tarlalarından Emre'nin kuzeninden giden ayartma mesajlarına kadar) akıllarınca mağdur rolüne yatmak, acıma duygularını sömürmek vs.

Battıkça daha çok batıyorlar. Beter olurlar inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 29 Ağustos 2011; 20:50:34 >

• olamaz çünkü ellerine deliller verildi onlar beğenmedi.çünkü amaç fener ve adı geçen takımların en az hasarla olayı kapatmasıydı.ilk günden bunu demedimi adam?türk futbolunu en az zararla bu işten sıyıracağız demedimi?son ana kadar da çarpıştı aslanlar gibi ama uefa köşeye sıkıştırınca macbur kaldı çark etmeye.bir de casa başvuruyormusunuz.hayırlı olsun başvurun da bankasyanın da altında bir ligde başlatsınlar sizi yunan takımlarına olduğu gibi.az soğukkanlı olsanız az uzlaşmacı olsanız adamlar size yardımcı olacak ama.biz tffden de büyüğüz uefadan da büyüğüz biz herkesten büyüğüz tavırlarınız yokmu bitiriyor sizi yavaş yavaş.aziz yıldırım denen adam kendi egoları yüzünden mahvediyor koca kulubü.rakip olarak sevinmem lazım buna aslında ama fenersiz gssiz ligin tadının olmayacağını bildiğim için üzülüyorum...ama gördümki aziz yıldırım da fenerden büyükmüş...

• hukuk devleti oda güzelmiş işine gelmeyince hukuk, işine gelince bura benim burda benim borum öter asarım keserim. bumu hukuk? bi içinizdeki hukuksuzları temizleyin önce sonra hukuktan bahsedin... cas tanda bişey çıkmaz uğraşmayın daha kötü batacaksınız.
  • Soruşturmanın gizliliği ihlal ediyor diye sözümona yırtınanlar Şekip Mosturoğlu'na operasyonu haber veren polis köstebeği konusunda tek kelime etmiyorlar ilginçtir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yy2

hukuk devleti oda güzelmiş işine gelmeyince hukuk, işine gelince bura benim burda benim borum öter asarım keserim. bumu hukuk? bi içinizdeki hukuksuzları temizleyin önce sonra hukuktan bahsedin... cas tanda bişey çıkmaz uğraşmayın daha kötü batacaksınız.

Galatasaray önce, Nöşötelde maç iptalini nasıl lehine çevirdi? 15 yıl şampiyon olamadıktan sonra BJK karşısında nasıl şampiyon oldu?

Sonra 8-0 lık maç

Sonra 2007 yılındaki olanlar...

Bunların hesabını versin...

Galatasaraylı olmaktan utanırdım yerinizde olsam. Şikeleriniz açık herkes biliyor. Türk toplumu yıllarca şerefli ikincilikleri konuşmuş utanmıyorsunuz.

Bak biz CAS'a taşıdık ve aklanacağız.

Ama GS hiçbir zaman Türk toplumu önünde aklanamayacak bu böyle biline

• İşte Fifa 2012'ye Türkiye'den girmeye hak kazanan tek takım GS olmuş

http://www.sabah.com.tr/Teknoloji/Oyun/2011/09/06/fifada-tek-turk-galatasaray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

İşte Fifa 2012'ye Türkiye'den girmeye hak kazanan tek takım GS olmuş

hile koduyla oynarsın.

Avrupa devi gs heyt koçum aslansınız bak sizi fifa ya almışlar eyt

• quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

İşte Fifa 2012'ye Türkiye'den girmeye hak kazanan tek takım GS olmuş

Aferım sıze fıfa 2012 adlı oyuna tek gıren turk takımı sızsınız ama en iyi takım sıralamasında ılk 400 e gıremeyen tek takımda sızsınız.Ama haklısın fıfa 2012 sızın ıcın daha onemlı.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasaray-ilk-400de-yokSXHBQ246787SXQ
    Bu arada gazıantep ıbb bursa sızden daha ıyı takımlar olarak kaıtlara gectı.Sımdı daha cok haddınızı bılın.

• SOYLEYECEK TEK BIR SOZ VAR: DONT FEED THE TROLL!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: yy2

hukuk devleti oda güzelmiş işine gelmeyince hukuk, işine gelince bura benim burda benim borum öter asarım keserim. bumu hukuk? bi içinizdeki hukuksuzları temizleyin önce sonra hukuktan bahsedin... cas tanda bişey çıkmaz uğraşmayın daha kötü batacaksınız.

Galatasaray önce, Nöşötelde maç iptalini nasıl lehine çevirdi? 15 yıl şampiyon olamadıktan sonra BJK karşısında nasıl şampiyon oldu?

Sonra 8-0 lık maç

Sonra 2007 yılındaki olanlar...

Bunların hesabını versin...

Galatasaraylı olmaktan utanırdım yerinizde olsam. Şikeleriniz açık herkes biliyor. Türk toplumu yıllarca şerefli ikincilikleri konuşmuş utanmıyorsunuz.

Bak biz CAS'a taşıdık ve aklanacağız.

Ama GS hiçbir zaman Türk toplumu önünde aklanamayacak bu böyle biline

çok pardon bu lafları bir fenerlimi söylüyor??

kardeş sen takımının ne halde olduğunun farkında değilsin heralde yakında öğrenirsin öğrenince ne yüzle burada olacaksın merak ediyorum.

bana burda maval okuma, 8-0 mış sen hala öğrenemedin galiba o sene ankaraya sizde 5-6 attınız beşiktaşta 6 attı bursa bile ankarada 8 atmış hala ne konuşuyorsun ? biz 1-0 bile yensek şampiyonuz sen 8-0 dan ne ima ediyorsan boşuna tırmalıyorsun suçlunun sağa sola çamuru olsa gerek.

o nöşötelde nasıl yazılıyor google denen icadı kullan bilmiyorsan, araştır bakalım neden maç iptal oluyor ve o maçın oynanmasının konuyla ne ilgili var ? açıklarsan bizde öğrenmiş oluruz ama sağlam dayanaklarla yukarıdaki gibi değil ;) kap-iş

2007 de ne olmuş ? varmı kanıtın dayanağın oda sizin ve yandaş medyanızın sallamasından öte birşey değil... biz o işi yapmış olsaydık denizli ligde kaldığını garantilediği son 25- 30 dakika neden maçı bıraktı full geri yaslandı ve sizin beceriksizler ötesi oyuncularınız direk dibinden kaçırdığı golleri araştır sen istersen? tamammı? şimdi ağlamanın anlamı yok yani kendi beceriksizliğinize yanın. ben para alsam kusura bakma işimi garantiye almak için maç sonuna kadar asılırım hatta bırakmam maçı kapanırım etten duvar örerim. denizli gibi açık oynamam maçı bırakıpta.

başka bi sıkıntın varsa cevabını verelim.

şimdi sana ben bu yazdıklarının 20 katını yazarımda sen şunlara bir cevap ver önce,

ilk yarı 3-0 gaziantep önde aziz bey devre arası yeteneklerini konuşturuyor ikinci yarı kırmızı kartlar falan bunları geçtim ilk yarı fenere 5 atacak takım ikinci yarı maçı öyle bir bırakıyorki akıllara zarar yani defans yapsan en köt 3-3 biter... ama ne oluyor 3-4

sonra samsunspor-bjk maçı 5 kırmızı kart, aziz beyin itiraf ettiği gibi prom bitene kadar 5 oyuncu atılacak (pier van hoijdonk: bknz. ilgili hollanda daki spor programı kayıtları) sonra bilmem kaç puan geriden gelip şampiyon olduğunuz diyelim yoksa yani siz şike yapmamışınızdır, biz size karşı cephe alıyoruz ya ondandır.

sonra her gs-fener maçında maçın olmadık bir anında çok enteresan yani başka kelime bulamıyorum kararlarla gölü attırıp her gs li oyuncu ağzını açınca direk kart, her sert faule direk kart,, ha iş fenere gelince zaten taraftarın yaptıklarından alınacak cezalar bizimkiler yanında çerez hesabı... tabi sizin luganolar emreler geriisni sen say hakemi bir kum torbası yapıp yumruklamadıkları kalıyor sonuç? hiçbirşey adamları sakatlarcasına fauller sonuç hiçbirşey? enteresan goller (ofsayt... ilginç hakem takviyeli ataklar, hepsi tamam, bizim ki gole gitcek ofsaytsa ofsayt değilse bile mutlaka ofsayttır neden siz daha iyi bilirsiniz... neyse böyle uzar gider bu...

ali şen'e girelimmi ne dersin? kendi ağzıyla o sene takım çok kötüydü bende gs şampiyon olmasın diye bjk yi şampiyon yaptım son haftalarda... diyen bir insan ve nasıl bir insan olduğu ne işler yapıtığını ve geri kalanları hiç anlatmayayım istersen?

size her sezon yatan eski oyuncularınızın takımlarınıda bilirsin sen sivas(bülent uygun) aykut kocaman, oğuz hoca, falan filan hatırlarsınız nedense bizim eski oyuncu hocalarımızı bütün maçlarımızda asılmışlar puan almışlar adam gibi dürüst iş yapmışlar yani kanmı çekiyor ne ;)

yöneticilerinizi tanıyın diye biraz bilgi vereyim isterseniz ;;; şu anki stadınızda devlet arazisini istimlak eden kaldırımı kapayan yolun bir kısmını alan ve ruhsatsız stad yapan siz ve ne hikmetse kimse ağzını açmıyor, bize yapılan yeni stad arazisine zamanında ortalığı yıkan siz. yeni spor salonu yapılınca bursada adı şanı duyulmamış gazeteye ne alakaysa ilan verilip ihale için, ihaleye sadece siz katılıyorsunuz (bu ihale mantığına nasıl sığıyorsa) yapılan itirazlar bazı güçler tarafından sindirilip bilmem kaçyüz milyon dolarlık arazi fenere birkaç milyon dolara peşkeş çekiliyor ve buraya ticari yapılarda kurulmasına izin veriliyor alışveriş merkezi vs. vs... bizim kendi yerimizden feragat edip yapılan stada geçmemizde olanları da biliyorsun heralde, villa yapılcaktı fazla kala araziye aziz bey ve yandaşlar hemen iptal ettirdiler... eee farkı görebiliyorsun değilmi fener gözlüğünü çıkarıp bakınca? bu kadar kirli işlere gücü yeten bi insan başkanınız ve bu adam kulübü bu hallere getiriyor siz hala bu durumda kalkmış ona buna çamur atacak yer arıyorsunuz...

siz bi aklanında cas ta sonra bide mahkeme sonucu açıklansında üstünü kapatmazlarsa eğer... sonra konuşalım kim kimin önünde aklanamayacakmış
    lafa bak ya biz cas'ta aklanacağız siz bilmem ne olacaksınız güldürdün beni şu sıkıntılı günümde.

Cas'ı bırakta sen dua edin bank asyayla kurtarasınız cas'tan kapağı yiyince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy2 -- 7 Eylül 2011; 15:21:37 >

• gs 8- ankaragücü 0

Kaleci Zalad ülkeyi sözleşmesi bitmeden terketti, kaçtı gitti.

gs liler hiç konuşmasın.

BJK liler de şerefli ikinciliklerle avunsun
  • quote:

gs 8- ankaragücü 0

Kaleci Zalad ülkeyi sözleşmesi bitmeden terketti, kaçtı gitti.

gs liler hiç konuşmasın.

BJK liler de şerefli ikinciliklerle avunsun

bak sen yukarıdakilerden hiç nem kapmamışsın hala boşa sallıyorsun? Emen(ş)ike de kaçtı gitti hemde nasıl bir zamanda nasıl bir gidiş??? ve bu adamın transferi? sadece bu değil fenerin her zaman yaptığı şey bu önemli maçı olan takımın oyuncularını ayartmak...

Zalad o maçta ilk yarı onadı sadece... o takımın 3-4 oyuncusu sinan engin dahil beşiktaşlıydı bize değil onlara yatmışlar demekki. sen zaladın zaten önceden Türkiyeden ayrılacağı az çok belli 1-2 sene içerisinde ve o yıl ayrılmasını şike olarak yorumluyorsan ben sana sürüyle örnek bulurum fenerbahçe için..

maç skorunu 8-0 diye yine yazmışsın, sen Türkçe'den anlamıyorsun heralde ingilizcen iyi ise o dilde yazayım? bize 1-0 da yetiyordu şampiyonluk için! ve o sene siz dahil herkes 6-7-8 li skorlarla yendi ankaragücünü. bursa bile deplasmanda 8-0 yenmiş yahu şikenin kralını yapmış herkes o sene bjk bile bak 6-0 ve yine öyle bir skorla. nasıl atar beşiktaş 3-4 oyuncusu ankaragücünde oynuyor ve sinan enginin de ne olduğunu cümle alem biliyor alaaddin çakıcı işlerini falan ee gel sen düşün gerisini. o yüzden konuştukça batıyorsunuz! her zaman dediğim gibi susunda sonucu bekleyin iyice küçültmeyin kendinizi. sonuca göre konuşursunuz en azından.üstünü falan kapatırlarsa bakarsın aklanırsınız. tff çok uğraştı ama uefa el atınca kabak gibi açıldı.

yine söylüyorum biraz dayanaklı biraz sağlam salla araştır öyle salla. bjk nin şerefli ikinciliği diye bir şey yok. ha sizinde ne olduğunuzu cümle alem biliyor ali şen ile girdi bu işler ülkeye. sonra aziz yıldırım ile büyüdü, bunun aksini söyleyen ya fanatiktir yada at değil dinazor gözlüğü takıyordur.

• gs 1-0 falan yetmiyordu, nereye yetiyordu hayret birşey..
  • quote:

gs 1-0 falan yetmiyordu, nereye yetiyordu hayret birşey..

:) işte siz fenerliler böylesiniz deyince kızıyorsunuz abi bi araştır Allah aşkına 1-0 yetmiyorsa walla öyle büyük bir bahse girmek lazım sizleki bakayım o kadar güveniyormusunuz bu iddanıza.......

sana şu kadar söylüyorum hala konuşacaksan yada konuşacaksınız bu konuda gidin kendi aranızda konuşun gelip burda kirlilik yapmayın sizde bjk lilerde. delinin biri bir taş atmış hesabı...

bak arkadaşım şu linke giriyorsun http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageID=560&hafta=29#grp ilk derbide BJK 1-3 GALATASARAY adamları kendi evinde yenmişiz GS 1-1 BJK sonraki maç. Fener 1-4 GALATASARAY gibi skorlar var ve son hafta GALATASARAY 8-0 aldığı maçı , BJK de Gençleri 3-1 yenerek kapattı. bu durumda GS +8 Averajda. gelelim şimdi bazı sazanların kafadan yaptığı hesaba. ikili averaj yok o dönemlerde olsada yukarıda gördüğün gibi GS üstün. genel averaj etkili olduğu için. şimdi bu maçlar öncesi averaja gidelim.

29.hafta averaj farkı : 2
    GS +45
    BJK +43

30.hafta averaj farkı : 8

GS +53
    BJK +45

son hafta maçlarının gollerini çık bakalım arkadaş everaj doğrumu değilmi?? GALATASARAY hala 2 averaj öndeymiş yani 1 değil 0 gollede yense yani öyle bir galibiyet olsaydı yine şampiyonduk. ondan önceki haftada 1 averaj öndeydik. şimdi sondan 2. hafta bizim evimizde bjk ile oynanmış 1-1 bitmiş madem gücü vardı madem biz şike ile şampiyon olduk yenseydi bizi şerefli ikinci güçlü bjk. kendi evlerindede 1-3 yenilmeseydiler. herkesin 6-7-8 attığı aydınspor ile beraber kalmasaydılar 24.hafta, konya en kötü averaja sahip sonuncu takım biz bunları deplasmanda 1-0 yendik kendi evimizde 5-0 yendik - beşiktaş ise deplasmanda 2-2 berabere kalmış kendi evinde de 7-0 yenmiş nasıl böyle bişe olabilir? tamamen şike bu! değilmi? bjk ankaraya 3-4 oyuncusu orda oynarken 6 atıyor şike olmuyor toplam 10 gol atıyor bizde toplamda 11 gol atınca şike oluyor ha? son haftadan 1 hafta önce bizi yeneceklerdi fazla konuşmayacaklardı.

ve bize 1-0 değil 0-0 skorlu bir galibiyet olsaydı o bile yetiyordu arkadaşım! NOKTA varsa başka diyeceğin araştır gel! 1-0 yetmiyormuş muş

not: bu skorlar sizin ve bjk nin salladığı gibi değil direk tff arşivinden alınma bak linkide koydum yukarı aç incele istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy2 -- 9 Eylül 2011; 11:55:39 >

• yazılanları okumadım, sadece başlık için yorumum.
    Hukuk değil ama guguk devleti olduğumuzu baro başkanıda söylüyor.
    adaletin geç tecelli ettiğini gecikmiş adaletin adalet olmadığını beyan ediyor.
    adalet bakanı deniz feneri soruşturması savcılarını görevden alıyor falan filan.
    artık yolda yürürken yada araç kullanırken çok dikkatli olmalı.
    Allah korusun işimiz mahkemeye bir düşerse yanarız. sadece davanın görülmesi yani dosyanın kapağının kaldırılması 3 aydan başlıyor.
    Aman diyeyim.
  • TFF, Fenerbahçe'yi korumadı, korumaya çalışmadı falan nasıl diyebiliyorsunuz hayret ediyorum. İnanılmaz lan bu.

Şike delillendirilmiştir diye açıklamayı ben değil, emniyet müdürlüğü yaptı. Aziz Yıldırım ve diğer yöneticileri ben değil mahkeme tutukladı, ve tüm bunlara rağmen ilk toplantıda hiç bir karar almadı MAA, direkt aynı şekilde devam edeceğiz çünkü elimizde delil yok dedi. İsteyebilirdi o zaman da ama delil yok diye kaçtı olaydan. Ondan sonra bizim başkan çok sert bir açıklama yaptı, ardından gelen baskı sonucunda MAA delilleri istedi savcıdan ve delilleri aldı. Daha sonra kararı açıklarken "şike tespit edilmiştir" açıklamasını okudu fakat bu sefer yine "savunmaları almadan ceza veremeyiz" diyerek kaçtı olaydan. E adama sormazlar mı madem böyle diyecektin niye delilleri istedin de boşa zaman harcattın herkese ?

Tüm bu olaylardan sonra mail kampanyası başladı, gerekli merciilere mailler atıldı yüksek miktarda ve bunun üzerine UEFA olaya el koydu. MAA'nın hesabında yoktu UEFA'nın el atması. Ama olan oldu ve Fenerbahçe men edildi haliyle.

Sonuç olarak MAA kendi kulübünü kurtarmak için baya çırpındı ama sağlıklı düşünemedi, sonrasında ise UEFA olaya el attı. Olan kime oldu ? Fenerbahçe'ye ve MAA'ya oldu. MAA, Fenerbahçe'yi korumak isterken daha çok rezil etti ve etmeye de devam edecek. Eğer MAA delilleri alıp "şike var" dedikten sonra Fenerbahçe'yi düşürseydi tüm bu olanların hiç biri olmayacaktı şimdi, o konu orada kapanacaktı. Çünkü adam delillere göre hareket etmiş olacaktı kimse birşey diyemeyecekti o gün, Fenerbahçe'de bu kadar rezil olmayacaktı.

Daha bu rezillikler yeni başlıyor, iddaaname kabul edildikten sonra görecem ben sizi

• En başta emniyet şike hakkında yorum yapamaz onu bir geçelim.İkincisi federasyonun savcılıktan aldığı dosyaların,sadece sanıkların sorgulamalarından ibaret olduğunu düşünüyorum.Gizli soruşturmanın belgelerini herhangi bir kuruma vermeyen kurum nihayetinde.Üstüne Fb nasıl kollanmış onu hala anlamıyorum.Cl hakkı son anda elinde alınmış,lige başlamasına karar verilmiş,bitireceğide söylenmiş ama,lig ortasında çıkacak bir kararda ne olacağına dair herhangi bir ipucu yok?Bu şartlar altında,futbolcuları lige nasıl konsantre edeceğimiz sorunsalı bir yana,çıkacak aksi bir kararın fazladan bir senemizi daha götüreceğini görebilmek zor olmasa gerek.Biz şampiyon olsak bile,kupa başkasına verilecekse ne manası var ki oynamamızın?Düşersek,hem bizim üzerimizden dekoder satılacak,hemde ödenen yayın bedeli geri alınabilecek diye biliyorum.Hal böyleyse,ligde oynamamız için büyük baskı yapan digiturk familyasının,lig sonunda arkamızda durması herhangi bir sebep var mı?Bu bizi koruma operasyonu falan değil,bizim üstümüzden,hatta en fazla bize zarar vereceğini aşikar görünüyorken,geri kalanları kurtarma çalışması.Ha tabi bu bahsedilenlerin hepsi davanın olumsuz sonuçlanması durumunda geçerli.Diğer türlüsünde neler olacağını kestirmek zor.Yine de birşey biliyorum,bu ülkede bir savcı suç arıyorsa illa ki bulur:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.