Şimdi Ara

bizbizekamu heryöne 1200 DEĞİŞ-Mİ-YOR ( Tarife eski şekline çevrildi *güncel*) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
18.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en büük tepki turkcelden kaçmaktır......
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronik_26

en büük tepki turkcelden kaçmaktır......

kesinlikle. bunun muadili en iyi tarife hangisi peki?
  • kesinlikle inanmıyorum turkcellin bu bdk yalanına.

öyle olsaydı 1599 dakikalık tarifeyi de değiştirirlerdi.

1200 dk= 35 tl, 100 dakika 2,91 liraya geliyor
    1500 dk= 45 tl, 100 dakika 3 liraya geliyor, yani neredeyse iki tarfenin tek farkı birinin 1200 dakikalık birinin 1500 dakikalık oaket olmasıydı.

Turkcell baktım 1200dekiler zaten en fazla 700 dakika falan konuşuyor, ben bunların hepsini 1500e geçireye zorlayım da 10 lira fazla alayım dedi,
    olay budur.
  • bende aradım 3 tane hattım var faturalı hepsini kapatırım dedim . yaklaşık 50 tane kamulu tanıdığım var hepsi aynı görüşte istiyorsanız size bir dilekçe yazabiliriz dedim . çok kötü tepki almışlar zaten bayan öyle dedi . Benim kız arkadaşım turkcell müşteri temsilcisi. Gecen bir toplantı yaptılar adana da çakmak plazada . En çok bu konu konuşulmuş ve kesinlikle buna bir çözüm bulacaklarmış. Benim duyduklarım ve yaşadıklarım bunlar. tanıdığım her kamuluyu da aratıp şikayet ettirmeye çalışıyorum. Sizde öyle yapın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryan cohen

bende aradım 3 tane hattım var faturalı hepsini kapatırım dedim . yaklaşık 50 tane kamulu tanıdığım var hepsi aynı görüşte istiyorsanız size bir dilekçe yazabiliriz dedim . çok kötü tepki almışlar zaten bayan öyle dedi . Benim kız arkadaşım turkcell müşteri temsilcisi. Gecen bir toplantı yaptılar adana da çakmak plazada . En çok bu konu konuşulmuş ve kesinlikle buna bir çözüm bulacaklarmış. Benim duyduklarım ve yaşadıklarım bunlar. tanıdığım her kamuluyu da aratıp şikayet ettirmeye çalışıyorum. Sizde öyle yapın .

Arkadaşlar madem böyle bir durum var hepimiz arayalım ben çok kez aradım eğer kullananların %30 u arar ve tepki gösterirse eminim bişe çıkar. Bide bir site yapalım diyorumwww.turkcellkamutarifesindekazık.com gibi ve gelen gideni çok olur gelenler bişe yazarsa etkisi olabilir. Yada bir facebook grubu... Bu konuya yazan herkez arasa bile buda başlangıçtır...

• Ben böyle bir siteyi kendi kaynaklarımla yapabilirim..

Sitenin adında turkcell geçmemesi daha iyi olur, sonra mahkemelerde uğraşmayalım.

bibizekamuzedeler.com adresi boşta alınabilir.

ama içerik için yardıma ihtiyacım olacak.

evet, kimler var?

quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli
    Arkadaşlar madem böyle bir durum var hepimiz arayalım ben çok kez aradım eğer kullananların %30 u arar ve tepki gösterirse eminim bişe çıkar. Bide bir site yapalım diyorumwww.turkcellkamutarifesindekazık.com gibi ve gelen gideni çok olur gelenler bişe yazarsa etkisi olabilir. Yada bir facebook grubu... Bu konuya yazan herkez arasa bile buda başlangıçtır...

• Arkadaşlar, bana bugüne kadar uyarı mesajı gelmedi, buradan tesadüfen öğrendim. Sorgu yaptım ve

"Son 48 saat içinde yaptığınız görüşmelerle Kamu paketinizi bitirmiş bulunmaktasınız. Fatura kesim tarihinize kadar tarifeniz üzerinden ücretlendirileceksiniz" yanıtı geldi.

Bu yanıt ta çok sağlıksız ve gerçekten üzücü. Neredeyse Turkcell dışı bir görüşme yapmamışımdır. Tahmin ettiğim şebeke içi 500 dakikayı geçtiğim ama mesaj bu konuda aydınlatmıyor.

Sormak istediğim bir şey var; hesaplamaları bilmiyorum, eğer ben bu ay 500 dakika üzerine şebeke içi 3 saat fazla görüşmüşsem vergi dahil toplamda kaç lira öderim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

Ben böyle bir siteyi kendi kaynaklarımla yapabilirim..

Sitenin adında turkcell geçmemesi daha iyi olur, sonra mahkemelerde uğraşmayalım.

evet, kimler var?

quote:

Asıl amaç sesimizi duyurmak değil mi?
    Facebook tan grup açıp herkesi daveti etmek daha mantıklı geldi bana

• 180dk * 0,64 = 115,2 + 35 sabit + 2 telsiz kullanım = 152 civarı fatura gelir, 3 saat fazladan şebeke içi görüşme yaptıysanız. şebeke dışı yapsaydınız yarısı kadar öderdiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: pillout

Arkadaşlar, bana bugüne kadar uyarı mesajı gelmedi, buradan tesadüfen öğrendim. Sorgu yaptım ve

"Son 48 saat içinde yaptığınız görüşmelerle Kamu paketinizi bitirmiş bulunmaktasınız. Fatura kesim tarihinize kadar tarifeniz üzerinden ücretlendirileceksiniz" yanıtı geldi.

Bu yanıt ta çok sağlıksız ve gerçekten üzücü. Neredeyse Turkcell dışı bir görüşme yapmamışımdır. Tahmin ettiğim şebeke içi 500 dakikayı geçtiğim ama mesaj bu konuda aydınlatmıyor.

Sormak istediğim bir şey var; hesaplamaları bilmiyorum, eğer ben bu ay 500 dakika üzerine şebeke içi 3 saat fazla görüşmüşsem vergi dahil toplamda kaç lira öderim?

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

180dk * 0,64 = 115,2 + 35 sabit + 2 telsiz kullanım = 152 civarı fatura gelir, 3 saat fazladan şebeke içi görüşme yaptıysanız. şebeke dışı yapsaydınız yarısı kadar öderdiniz.

Yanıt için teşekkür ederim.

Müşterilerini bilgilendirmeksizin bunca mağduriyete yol açacak bir kararı almalarını gerçekten anlayamıyorum. Gerçekten yazık. Bu mağduriyetin kolay kolay unutulacağına ihtimal vermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko44

quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

Ben böyle bir siteyi kendi kaynaklarımla yapabilirim..

evet, kimler var?

quote:

Asıl amaç sesimizi duyurmak değil mi?
    Facebook tan grup açıp herkesi daveti etmek daha mantıklı geldi bana

Bence fark etmez ama site daha mantıklı geliyor. Facebookta binlerce grup var çoğu gereksiz ve kale alınmıyor... İçerikten kasntınız ne bilmiyorum eme ben yardıma hazırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 3 Ekim 2009; 19:30:08 >

• Mesela üye sayımız hatırı sayılır bir düzeye geldimi turkcellden ya bir değişiklik isteris yada hepimiz terk ederiz. Şöyle bir 1-2 milyon kişi olsak varsa bakın neler oluyor...
  • quote:

Mesela üye sayımız hatırı sayılır bir düzeye geldimi turkcellden ya bir değişiklik isteris yada hepimiz terk ederiz. Şöyle bir 1-2 milyon kişi olsak varsa bakın neler oluyor...

Bu tarifeyi kullanan kaç kişi var biliniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Mesela üye sayımız hatırı sayılır bir düzeye geldimi turkcellden ya bir değişiklik isteris yada hepimiz terk ederiz. Şöyle bir 1-2 milyon kişi olsak varsa bakın neler oluyor...

En az milyon sayı kadar abonesi olduğuna bahse girerim
  • @sarpuli

İçerikten kastım şikyet mektubunun yazılması, eldeki doneler, geçmişe yönelik kayıtlar, fotolar ..vb
  • quote:

quote:

Biliyorsan söyle bilmiyorsan bunu yazmanın almei ne? 37 milyon aboneden heralde %10 u kamucell kullanıyordur...
  • vodafone a geçtim bikaç gündür kullanıoyrum, müşteri hizmetleriyle 1-2 kez işim oldu (tel ayar), sitelerinden my vodafone u kullandım (yine hat işlemleri vs), kesinlikle çok memnun kaldım.. gerçekten global bi şirket oldukları hissediliyo.. hattın görüşme kalitesi iyi, avea daki msj yollandı yollanmadı olayı hiç olmadı (ki tel i yoğun kullanırım), aveada sinyal sürekli oynamalıyken ankarada etimesgut demetevler keçiören bahçeli de tüm gün gezdim tozdum ne zaman tel e baksam full çekiyodu.. ilk kez kullanıorum nazar değmesin iyi şimdiilik, sonradan traife ücreet vs saçmalığı yapmazlarsa.. uğraşmayın bunlarla arkadaşlar taşıyın no yu vodafone a gitsin.. bunlara verilecek en büyük tepki budur kendilerini alternatifsiz görmesinler.. bidaha yok yani evlerden ırak benm nezdimde..
  • quote:

quote:

quote:

Biliyorsan söyle bilmiyorsan bunu yazmanın almei ne? 37 milyon aboneden heralde %10 u kamucell kullanıyordur...

Arkadaşım bizim memlekette insan bilmediği bir konuyu sorar. Ben de merak ettim ve sordum. Bilsem zaten kaç kişi olduğunu sormaz söylerdim. Protesto sitesinin etkin olup olamayacağını kendimce degerlendirecektim.. Hey yarabbim ne enteresan insanlar var..

• BizBize Kamu Heryöne 1200 tarifesini kullanıpta cayma bedelli kampanyasından faydalanan varmı?
  • Üstad önce hangisinden düşüm oluyor. Cayma bedellide 120 mi 180 mi kullanılıyor. Biliyorsun kamu 1200 1500 e çıkarılıp 3 e bölünüyor. Bu tarifede fiyatıyla bana cazip geliyor. Paket dakikaları bittikten sonra cayma bedelli devreye giriyorsa hiç paketimizi değiştirmeyelim diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.