Şimdi Ara

bizbizekamu heryöne 1200 DEĞİŞ-Mİ-YOR ( Tarife eski şekline çevrildi *güncel*) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
18.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala turkcellden medet umanlar var. kapatın hattınızı yada geçein başka yere bitsin otursunblar şeylerinin üstüen... al sana cevappppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronik_26

hala turkcellden medet umanlar var. kapatın hattınızı yada geçein başka yere bitsin otursunblar şeylerinin üstüen... al sana cevappppp

bireysel tepki bir işe yaramıyor. çok fazla kişinin kapattırması lazım.
  • Kapatıp neye geçecez bide onu söyleseniz. Herkesin kullanım yönü farklı olabilir. Bana hala uygun geliyor. Haklısınız 1500 dakikaya çıkarıp 3 e bölmekle iyi yapmadı. Ancak ben 2 gün bedavaya ve efaturaya kaydolup haftanın 3 günü ücretsiz görüşme yapacağım. Biraz sabredip beklemeye devam edeceğim. Heryön 1500 dk. olan 45 TL tarifeyede geçmeyeceğim. Nasıl olsa istediğimiz zaman 45 TL lık tarifeye geçiş mümkün. Bu konuda siz haklı olabilirsiniz ancak benim kullanım şeklime bu tarife uygun geliyor. Bu arada Turkcell çok tepki almış sanırım açıklama yapma gereği duymuş. http://www.turkcell.com.tr/c/oth/kamu_tarifesi_degisikligi.html

• @Muratoto size aynen katılıyorum.

@cronik_26 Kapatacağız ama neye geçeceğiz ?

Herkesin arama alışkanlıkları farklı oluyor. Telefon rehberimde max 10 tane kayıtlı Vodofone numarası var onunla da aylık max 50 dk görüşmem oluyor. Aylık sabit hatlara 100~150 dakika arıyorum.

1. Bu durumda Vodofone'nun 50 TL kampanyasına geçmem ne kadar mantıklı ? :)

2. Beni arayan kişilerin %90'ı Turkcell'li. Diğer operatöre geçersem onların faturası ne olacak?

3. Hadi diyelim Turkcell'i kızdım, kazanmasını istemiyorum ve diğer bir operatöre geçtim. Bu durumda aylık 300-400 dakikalık Avea'ya doğru aramamdan dolayı Turkcell'in Avea'ya verdiği ara bağlantı ücreti 25~30 TL'lik ücretten Turkcell kurtulmayacak mı?

Özetle, 1200 dk kamu tarifesinin değişikliği diğer tüm aboneler gibi hoşuma gitmedi, ama kullanım dakikalarıma göre yeni tarife şu an piyasadaki en iyi tarife o yüzden devam ediyorum. Zaten kullanım dakikalarıma göre Turkcell benden pek karetmiyor, başka operatöre geçme durumumda ben değil TURKCELL kar edecektir.

Saygılar.

quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Kapatıp neye geçecez bide onu söyleseniz. Herkesin kullanım yönü farklı olabilir. Bana hala uygun geliyor. Haklısınız 1500 dakikaya çıkarıp 3 e bölmekle iyi yapmadı. Ancak ben 2 gün bedavaya ve efaturaya kaydolup haftanın 3 günü ücretsiz görüşme yapacağım. Biraz sabredip beklemeye devam edeceğim. Heryön 1500 dk. olan 45 TL tarifeyede geçmeyeceğim. Nasıl olsa istediğimiz zaman 45 TL lık tarifeye geçiş mümkün. Bu konuda siz haklı olabilirsiniz ancak benim kullanım şeklime bu tarife uygun geliyor. Bu arada Turkcell çok tepki almış sanırım açıklama yapma gereği duymuş. http://www.turkcell.com.tr/c/oth/kamu_tarifesi_degisikligi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 7 Ekim 2009; 8:45:01 >

• Elime geçse tarifenin bu hali yani 3'e bölünmüş hali, yani 1500 dakikaya çıkmış hali benim daha çok işime gelirdi.. Ama yine de vodafone'un 50tl'lik sınırsıza geçmektense, turkcell'in 1500dakika olan 45tl'lik tarifesi de daha mantıklı ama ışte herkese açık değil. Sadece kamu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    Elime geçse tarifenin bu hali yani 3'e bölünmüş hali, yani 1500 dakikaya çıkmış hali benim daha çok işime gelirdi.. Ama yine de vodafone'un 50tl'lik sınırsıza geçmektense, turkcell'in 1500dakika olan 45tl'lik tarifesi de daha mantıklı ama ışte herkese açık değil. Sadece kamu..

Vodafone'nun bu ayarda yeni cep konuş paketlerini güncellemesi lazım.
  • arkadaşlar buna abone olsam şimdi.sms ve yutdışı aramıcam. ayda ne kadar gelir fatura kdv falan herşey toplamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiqmecuK

arkadaşlar buna abone olsam şimdi.sms ve yutdışı aramıcam. ayda ne kadar gelir fatura kdv falan herşey toplamı?

35 TL'lik tarfieye alım kapalıdır. Ancak hattın yasal sahibi kamu çalışanı ise 45 TL'lik her yöne 1500dk tarifesinegeçiş yapabiliyorsnuz. Bir de diğer operatörden numara taşıyarak gelen kamu çalışanlarına 45 TL2lik tarife alıma açık.

Hattınız;

* 1 yıldan daha eski ise,
    * SMS,MMS,internet, ıvır zvır aboneliği, yurt dışı arama olmaz ise,
    * Detaylı fatura istemezseniz,

45 TL Sabit + 1 TL Telsiz = 46 TL gelir.
  • cok sagol her yöne 1500 tarifesine geciriyim o zaman babamın hattını.hattıda cok eskidir 4-5 senelik.
    boşuna her ay 100 tl geliyor bakıyorum vergisi toplam 35 tl (kdv,öiv) geliyor ondan sormuştum. hemde fazla konuştugu bişede yoktu bakıyorum sürekli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli
    Mesela üye sayımız hatırı sayılır bir düzeye geldimi turkcellden ya bir değişiklik isteris yada hepimiz terk ederiz. Şöyle bir 1-2 milyon kişi olsak varsa bakın neler oluyor...

Bu tarifeyi kullanan kaç kişi var biliniyor mu?

Biliyorsan söyle bilmiyorsan bunu yazmanın almei ne? 37 milyon aboneden heralde %10 u kamucell kullanıyordur...

Arkadaşım bizim memlekette insan bilmediği bir konuyu sorar. Ben de merak ettim ve sordum. Bilsem zaten kaç kişi olduğunu sormaz söylerdim. Protesto sitesinin etkin olup olamayacağını kendimce degerlendirecektim.. Hey yarabbim ne enteresan insanlar var..

Pardon konu gerginlik dolu siz biliyorsunuzda benim verdiğim örenkteki rakamı fazl abuldunuz sandım yeniden pardon...

TurkCelle okkalı bir mail daha attım lütfen tepkimiz gösterelim... Sorun tarifenin hala iyi olması değil sorun başına buyruk değişiklik yapması bizleri salak yerine koyması...

• Buradaki konuya bakarak, yani tesadüfen bu gelişmeden haberdar olmam sayesinde yüklü bir fatura ödemekten kurtulmuş oldum. Faturam 70 tl geldi. Eğer buradaki konuyu farketmeseydim, neredeyse sadece şebeke içi görüşen ben yüzlerce tl lik bir fatura ödeyecektim.
  • sözleşmeli personel bu kamu tarifesinden yararlanabiliyormu arkdaşlar.
  • neyseki bi felaket olmadan fatura kesim günü geldi ve 37.5 ile kurtardık..malumunuz kaç dk kaldığını göremiyoduk..ve anında 500/500/500 aktif olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmrlm

sözleşmeli personel bu kamu tarifesinden yararlanabiliyormu arkdaşlar.

Sözleşmeli aboneler 1 yılı doldurduğuna dahil bi belgeyle başvurabilir..

Heryön 1500 dakika 45 tl paketine başvurabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillout

Buradaki konuya bakarak, yani tesadüfen bu gelişmeden haberdar olmam sayesinde yüklü bir fatura ödemekten kurtulmuş oldum. Faturam 70 tl geldi. Eğer buradaki konuyu farketmeseydim, neredeyse sadece şebeke içi görüşen ben yüzlerce tl lik bir fatura ödeyecektim.

Çok saygın turkcell bu sayede fazladan kaç milyon tl indirdi acaba?Senin gibi forum müdavimi olmayıpta ay sonu faturayı eline alanın yüzünün şekline çok merak ediyorum doğrusu.Resmen milletle alay ediyorlar.Bari bir mesaj çekip biz sizin tarifenizi değiştirdik dikkat felam edin deseydiler.Tüketiciye tuzak kuran bütün ticari kuruluşlara komacan birr

• beni referans göstererek bu tarifeye geçmemi sağlayan arkadaş
    45 ytl 1500 dakikaya geçerse benim durumum ne olur
    500 +500+500 de devam edermiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelcevat1976

beni referans göstererek bu tarifeye geçmemi sağlayan arkadaş
    45 ytl 1500 dakikaya geçerse benim durumum ne olur
    500 +500+500 de devam edermiyim

Evet aynen devam. 45 lik tarifeye geçiş serbest isteyen geçebilir ancak 35 lik olan tarifeye dönüş yok. Referans gösteren Kamu tarifesinden çıkarsa sen referans gösterildiğin için otomatikman sende kamu tarifesinden çıkartılıyorsun.
  • psikolojik olarak daha az konuşuyorum
    1200: 1500 değil 750 oldu benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilic_iletisim

quote:

Orijinalden alıntı: kmrlm

sözleşmeli personel bu kamu tarifesinden yararlanabiliyormu arkdaşlar.

Sözleşmeli aboneler 1 yılı doldurduğuna dahil bi belgeyle başvurabilir..

Heryön 1500 dakika 45 tl paketine başvurabilir..

dostum bundan eminmisin benim yekınım bir belediyede sözleşmeli personel olarak çalışıyor belediyenin kendisii ile sözleşmeli 3 senedir çalışıyor ancak sözleşmeler her yıl yenileniyor bu nasıl olucak
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.