Şimdi Ara

bizbizekamu heryöne 1200 DEĞİŞ-Mİ-YOR ( Tarife eski şekline çevrildi *güncel*) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
18.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- 21.04.2009 tarih ve RTE/81135 sayılı yazı ile Kurumumuza bildirilen “BizBize Kamu
    Her Yöne 1200” tarife seçeneğinde yapılan değişiklik neticesinde abonelerden tahsil
    edilen fazla tutarlara ilişkin oluşan tüm tüketici mağduriyetlerinin giderilmesi için
    mahsuplaşma ve/veya iade dahil gerekli işlemlerin 2 ay içerisinde Turkcell tarafından
    yapılması, yapılan işlemler hakkında tüketicilerin ve Kurumumuzun bilgilendirilmesine
    Karar verilmiştir.

Özellikle bu bölümden memnun kaldım.

Bir çok kişi, haber verilmeden yapılan değişiklik sebebiyle fazladan ücret ödemişti. Ben de şans eseri buradan öğrenebildiğim için dönem ortasında kullanımımı durdurmama rağmen 70 tl fatura ödemiştim.

Adaletin yerini bulduğunu hissetmek ne hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

geçen ay paket dk aşımından dolayı 160 tl turkcell faturam geldi ve henüz ödemedim şimdi bakıyorum (BTK) tarife değişmesinden dolayı tüketicinin mağduriyetinin giderilmesi konusunda karar vermiş bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz faturamı ödemelimiyim yoksa düzeltilmesinimi beklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.

öncelikle karara dayanarak talebini iadeli taahütlü olarak turkcell e gönder. 15 gün içinde cevap gelmezse hem tüketici hakem heyetine hem de btk ya durumu bildir.
  • turkcell ayağını denk alır umarım bundan sonra
    helal olsun btik
  • Helal olsun BTK ya... Bi arkadaşıma 280 tl fatura geldi bi kaç kez turksele yazdı ama sonuç alamadı umarım şimdi iptal edilir faturası...
  • teyzeme referans olmuştum kadıncağaz sadece turkcellierle konuşduğu için 100 lira fatura ödemek zorunda kaldı kalan dakika falan sorgulamasından pek anlamıyor hemde 1200 dakikayı geçmediği halde yeni hat almıştı mahcup oldum eldende birşey gelmiyor ama geri ödemeler gerçekleşirse paramızı geri alabileceğiz inşallah
  • arkadaşlar şimdi 500 dakika sınırı kalkmışmı oldu artık her yöne 1200 dakikamı görüşecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombo983

arkadaşlar şimdi 500 dakika sınırı kalkmışmı oldu artık her yöne 1200 dakikamı görüşecez

evet önümüzdeki aydan itibaren her yöne 1200dk devam edecek
  • bende şiakyet etmiştim banada aynı mesaj geldi

1.1.2011e kadar hatta herhangi bi değişiklik yapamayacak ve 1 ay içinde eski sisteme dönmesi gerekiyor

diye anladım ben yazıyı
  • Bende şikayet etmiştim banada mail gelmiş Sahipsiz olmadığımızı görmek güzel, teşekkürler BTK

Özellikle dalavereden kazandığı haram paraların iade kararı çok hoş olmuş, yanına kar kalmıycak.

Şimdi sıra geldi turkcele bizim şahsi cezamıza :

2011'e kadar 1200 dk yoğunlukla diğer operatör ve sabit olmak üzere dibine kadar sömürülecek(gerekmese bile)
  • Helal olsun btk
  • Harika bir olay.. BTK'dan bu tarz konularda daha aktif olmasını bekliyoruz..
  • o kadar sevindim ki anlatamam... sevincim tarifeden kaynaklı ya da paramı geri alacağımdan kaynaklı değil.

artık operatörler keyiflerine göre tarife değiştiremeyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

2011'e kadar 1200 dk yoğunlukla diğer operatör ve sabit olmak üzere dibine kadar sömürülecek(gerekmese bile)

katılıyorum.
    son dakikaya kadar kullanıp acısını çıkarmak lazım
  • hani btk izin vermiyordu 1200 dk ya.
    btk mı geri adım attı turkcell mi bizi kandırdı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Bende şikayet etmiştim banada mail gelmiş Sahipsiz olmadığımızı görmek güzel, teşekkürler BTK

Özellikle dalavereden kazandığı haram paraların iade kararı çok hoş olmuş, yanına kar kalmıycak.

açıkçası ben katılmıyorum. çünkü turkcelle ceza vermek için böyle bir şey yaparsak. 2011 de tarife tamamıyla kalkar. eğer ki konuşma ihtiyacımıza göre çoğunlukla şebeke içi konuşur. diğer yönlere sadece ihtiyacamız ölçüsünde konuşursak ve turkcell tarifeden zarar etmezse. belki bir ihtimal 2011 den sonrada devam eder.

• Çok iyi olmuş.... Turkcell kafasına göre tarife değiştiremez böylece....
  • sonunda, her gün kaç dakika kaldı diye bakmaktan gına gelmişti, son faturamda 70 tl geldi zaten...
    iyi oldu bu, diğer kesim tarihinden itibaren başlıyacak diye umut ediyorum.
    konuşmalarınıza dikkat edin gider ayak bi faturazedelik yaşamayın.
  • btk yı tebrik ederim, iyi işler çıkarıyorlar inanın btk olmasa bunlar yarım saati 1 kontör yapar 100 kontörüde 50 lira yapardı.. disiplin şart arada şamarı patlatacan böyle avea gibi turkcell gibi son zamanlarda verilen hakların gerekçesiz alınıp müşteriye sığır muamelesi yapılmasına dur diyecekler... şu an en az zarar veren vodafone bence bunu şurdan anlarım turkcell günde 3 gereksiz abone yapmaya çalışan sms atıyor kontörün az kalınca çağrıların ızdırap oluyor sürekli ihtarlar çekiyor aveada aynı şekil gereksiz msjlar var vodafone haftada 1 atarsa atar oda işe yarar duyuru yada kampanyadır... özetle Tüketiciyi yolmaya çalışan anlayışın artık bitmesi gerek..
  • ne hikmetse aynı Btk,Türk telekoma gelince ufku tutuluyor 6 aydır sabit numara taşıma işi muallakta bekliyo,kanun yürürlüğe girmesine rağmen,çünkü türk telekomun canı ne zaman okey verirse o zaman çıkaracaklar..

yalın adsl işide aynı şekilde,özel şirketlere gösterdiği tutumu,Türk Telekoma niye gösteremiyor acaba ,BTK
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

ne hikmetse aynı Btk,Türk telekoma gelince ufku tutuluyor 6 aydır sabit numara taşıma işi muallakta bekliyo,kanun yürürlüğe girmesine rağmen,çünkü türk telekomun canı ne zaman okey verirse o zaman çıkaracaklar..

yalın adsl işide aynı şekilde,özel şirketlere gösterdiği tutumu,Türk Telekoma niye gösteremiyor acaba ,BTK

, Avea ya da okkalı bir ceza lazım..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.