Şimdi Ara

bizbizekamu heryöne 1200 DEĞİŞ-Mİ-YOR ( Tarife eski şekline çevrildi *güncel*) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
18.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kmrlm

quote:

Orijinalden alıntı: Kilic_iletisim

quote:

Orijinalden alıntı: kmrlm

sözleşmeli personel bu kamu tarifesinden yararlanabiliyormu arkdaşlar.

Sözleşmeli aboneler 1 yılı doldurduğuna dahil bi belgeyle başvurabilir..

Heryön 1500 dakika 45 tl paketine başvurabilir..

dostum bundan eminmisin benim yekınım bir belediyede sözleşmeli personel olarak çalışıyor belediyenin kendisii ile sözleşmeli 3 senedir çalışıyor ancak sözleşmeler her yıl yenileniyor bu nasıl olucak

Evt eminim çünkü bu işi yapıyorum.. Sözleşmeli aboneler 1 yılı doldurduğuna dahil bağlı olduğu kurumundan belge alırsa bizbize kamu tarifesinden yararlanabilir..

• az para verip en çok konuşturan operatörün Turkcell olduğunu anlamamakta ısrar eden arkadaşlara, direnişlerinden dolayı tebrik ediyırum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

az para verip en çok konuşturan operatörün Turkcell olduğunu anlamamakta ısrar eden arkadaşlara, direnişlerinden dolayı tebrik ediyırum

Avea tümiş+ofis tarifesini kullanıyorum.Bütün avea kurumsallarla 1600dk,sabit hatlarla 1600dk toplam 3200dk 15tl ye konuşuyorum.Var mı ucuz konuşturan turkcelde böyle bir tarife?Varsa hemen geçeyim,boşuna kazıklanmayalım yaww
  • Valla 1.500 dakika hala avantajlı bence.

Ayrıca bir yöntem daha söyleyeyim. Telsim'in CepAran kampanyası var.Diğer operatör ve sabit hatlardan arandığınız zaman 2 dakika da 1 kontor veriyor bu 1 kontor her yone aramalara açık.Turkcell de malumunuz 500 dakika diğer operatorlere beleş. Şimdi arıyorsunuz telsim kontorlu hattınızı . 500 dakika konuşuyorsunuz. 250 kontor heryone kullanıyorsunuz.
  • 1500 dakika su an sürüyor ama ben turkcele güvenmiyorum 1 ay sonra onu da kaldırırlar.

türkcel abonesi olarak bu uygulamayı kınıyorum.

tabi yapabileceğim tek sey türkceli bırakmak ve öyle yaptım

vodafonenin 50 tl lik tarifesien geçtim. pazar günü açılıyor insallah. Turkcel maceram demekki 4 ayda bitecekmis hayırlı olsun
  • 13 ekim tarihi itibariyle tüketiciler derneği mahkemeye başvurmuş

http://www.tuketiciler.org/?com=news.read&ID=2906

tepkilerimizi burayada belirtelim
  • Valla sonuçta aynı tas aynı hamam, değişen bişey yok yanlarına kaldı vallahi.
  • ya böyle bir üçkağıt görmedim ,bir de müşeri hizmetleri, " bilmem kaç numaralı kanun maddesine göre bunu yaptık " diyor. 45tl lik kampanya için kanun işlemiyor mu dediğimde ses yok.
  • güven vermiyolar 45 liğe geçseydim 2 gün sonra değişmeyeceği ne malum. o yüzden en iyisi terketmekti. Öyle yaptım.
  • Terbiyesizliğin bu kadarı, az önce telefonuma Turkcellden gelen mesaj:

"Turkcelllilerle ayda 500dakikadan cok konusmak icin 45TLye heryone
    1500 paketine gecin,hangi yonu aradiginiz farketmeksizin heryone tam
    1500dk. aramanin rahatligini yasayin, paketiniz bitti diye fatura
    artisi yasamayin"

Adamlar resmen dalga geçiyor artık.
  • Bununla ilgili, şikayetvar.com sitesine yazılan şikayetlerin hepsine aynı cevabı yazmış. Kesinlikle ciddiye alınmıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

az para verip en çok konuşturan operatörün Turkcell olduğunu anlamamakta ısrar eden arkadaşlara, direnişlerinden dolayı tebrik ediyırum

Avea tümiş+ofis tarifesini kullanıyorum.Bütün avea kurumsallarla 1600dk,sabit hatlarla 1600dk toplam 3200dk 15tl ye konuşuyorum.Var mı ucuz konuşturan turkcelde böyle bir tarife?Varsa hemen geçeyim,boşuna kazıklanmayalım yaww

2008 yılında kişi başı ortalama konuşma süreleri : avea 188 dk, vodafone 148 dk, turkcell 118 dk. imiş

• ne oldu?
    durumu kabullendik mi??
  • quote:

buradaki tepki konuşma süresine değil. baştan bir söz veripsonradan cayılmasında. turkcelle güvenip abone olanların güveninin zedelenmesinde.
  • Son dakika gelişmesi

yapılan şikayetler sonucunu verdi. şikayet eden herkese teşekkürler

4 aralık 2009 tarihinde bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu ( BTK ) gelen şikayetler üzerine bizbize kamu heryöne 1200 tarifesinde 01.01.2011 e kadar değişiklik yapılamayacağı kararını aldı.

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.’nin BizBize Kamu Her yöne 1200 tarifesi ile ilgili
    açıklama.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Ankara, 04.12.2009

“BizBize Kamu Her Yöne 1200” tarifesine ilişkin olarak Kurumumuza yapılmış
    şikayetler incelenmiş olup, ‘BizBize Kamu Her Yöne 1200’ tarife seçeneğinin 01.01.2011
    tarihine kadar sürdürüleceği bilgilendirmesinin gerek kamuoyuna gerekse Kurumumuza
    yapılması nedeniyle işletmeci tarafından haklı bir nedene dayanmaksızın ahde vefa ve
    sözleşmeye bağlılık kurallarının gereklerine aykırı olarak, tarife seçeneğinde aboneyi mağdur
    eden değişikliklerin yapılamayacağına, bu kapsamda;

- 21.04.2009 tarih ve RTE/81135 sayılı yazı ile Kurumumuza bildirilen, ilgili basın ve
    yayın organlarında Turkcell tarafından uygulamaya konulması taahhüt edilen şart ve
    koşullar ile “BizBize Kamu Her Yöne 1200” tarife seçeneğinin sunulabilmesi için gerekli
    işlemlerin Turkcell tarafından 1 ay içinde yapılması,

- 21.04.2009 tarih ve RTE/81135 sayılı yazı ile Kurumumuza bildirilen “BizBize Kamu
    Her Yöne 1200” tarife seçeneğinde tüketici aleyhine herhangi bir değişikliğin
    01.01.2011 tarihine kadar yapılmaması ve

- 21.04.2009 tarih ve RTE/81135 sayılı yazı ile Kurumumuza bildirilen “BizBize Kamu
    Her Yöne 1200” tarife seçeneğinde yapılan değişiklik neticesinde abonelerden tahsil
    edilen fazla tutarlara ilişkin oluşan tüm tüketici mağduriyetlerinin giderilmesi için
    mahsuplaşma ve/veya iade dahil gerekli işlemlerin 2 ay içerisinde Turkcell tarafından
    yapılması, yapılan işlemler hakkında tüketicilerin ve Kurumumuzun bilgilendirilmesine
    Karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla sunulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 4 Aralık 2009; 16:03:34 >

• helal olsun
  • ee ben şimdi tarifeyi değiştirdiler diye her yöne 1500 dakikaya geçiş yaptım 1200 dakikadanda fazlasıyla memnundum ben nolucam
  • ee ben kızıp vodafoneye geçtim
  • geçen ay paket dk aşımından dolayı 160 tl turkcell faturam geldi ve henüz ödemedim şimdi bakıyorum (BTK) tarife değişmesinden dolayı tüketicinin mağduriyetinin giderilmesi konusunda karar vermiş bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz faturamı ödemelimiyim yoksa düzeltilmesinimi beklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.