Şimdi Ara

bizbizekamu heryöne 1200 DEĞİŞ-Mİ-YOR ( Tarife eski şekline çevrildi *güncel*) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
18.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: righteous@

ne hikmetse aynı Btk,Türk telekoma gelince ufku tutuluyor 6 aydır sabit numara taşıma işi muallakta bekliyo,kanun yürürlüğe girmesine rağmen,çünkü türk telekomun canı ne zaman okey verirse o zaman çıkaracaklar..

yalın adsl işide aynı şekilde,özel şirketlere gösterdiği tutumu,Türk Telekoma niye gösteremiyor acaba ,BTK

benim tahminim telekomu peşkeş çeken akp nin bir etkinliği var bu işte.satış ta alanlar ona göre bir teminat düşünmüşlerdir.

• Ohh! İçimin yağı eridi vallaa. Layığını buldu trkcll.
  • TURKCELL PAKET İÇERİĞİNİ DEĞİŞTİRDİ!

Fatura kesim tarihim 10.12.2009. Az önce KAMUDURUM yazarak 2022'ye gönderip sorguladım dakikalarımı, gelen yanıt: Kalan Bedava Dakikanız: Turkcell İçi: 1200 dk, diğer operatörlere: 500 dk, sabit hatlara: 500 dk. Online işlemlerde de ücretsiz kullanımda aynı şekilde görüntüleniyor. Toplam 2200 dk. olmuş. Böyle kalsa bence çok iyi olur. Eski haline tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: actually07
    TURKCELL PAKET İÇERİĞİNİ DEĞİŞTİRDİ!

Fatura kesim tarihim 10.12.2009. Az önce KAMUDURUM yazarak 2022'ye gönderip sorguladım dakikalarımı, gelen yanıt: Kalan Bedava Dakikanız: Turkcell İçi: 1200 dk, diğer operatörlere: 500 dk, sabit hatlara: 500 dk. Online işlemlerde de ücretsiz kullanımda aynı şekilde görüntüleniyor. Toplam 2200 dk. olmuş. Böyle kalsa bence çok iyi olur. Eski haline tercih ederim.

Bu haliyle benim olurumu alır. 500 dakika Turkcell yetmeyebiliyordu, bu yüzden Turkcell kullananların diğer hatlarını arıyordum. Böylece Turkcell'den daha rahat arayabilirim.
  • Helal olsun BTK'ya, bi de Turkcell ağlıyordu, BTK istedi diye değiştirdik diye atıp tutuyordu.
  • quote:

internet sitesi heryöne 1200 dakika olarak güncellenmiş.nasıl okluyor bu kafam karıştı. tarifenin diğer kullanıcılarında dırum nedir acaba?
  • tarife eski şekline çevrildi. böylesi güzel oldu. 1 ocak 2011 e kadar böyle devam . her yöne 1200 dakika geri geldi. ayrıca paket aşımında şebeke içi 64 kuruş, diğer yönlere 24 kuruş saçmalığınada son verildi. her yöne 24 kuruş oldu. artık zarar etsede turkcell 1 yıl boyunca tarifeyi değiştiremez.

şikayet eden tüm kullanıcılara, tüketici derneklerine ve BTK'ye teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loony cooky

tarife eski şekline çevrildi. böylesi güzel oldu. 1 ocak 2011 e kadar böyle devam . her yöne 1200 dakika geri geldi. ayrıca paket aşımında şebeke içi 64 kuruş, diğer yönlere 24 kuruş saçmalığınada son verildi. her yöne 24 kuruş oldu. artık zarar etsede turkcell 1 yıl boyunca tarifeyi değiştiremez.

şikayet eden tüm kullanıcılara, tüketici derneklerine ve BTK'ye teşekkürler.

evet o 64 kuruş çok acımasızcazdı, herkese teşekkürler gerçektende.
    şimdi 25 ine kadar 500 500 500 devam :)
  • Sitesinde bu şekilde duyurduğuna göre böyledir tabi ki. Şu anda da KAMUDURUM yazıp 2022'ye gönderildiğinde çalışmadan dolayı hizmet verilemediğini söylüyor. Demek ki güncelleme yapılıyor.
  • Ücretsiz dakikalarım, web sitesinin online işlem merkezinden baktığımda 500+500+500 şeklinde gözüküyor. Sanırım fatura kesiminden sonra düzelecek.
  • Bu kamulularda şimdi kampüs gibi olmasın..
  • Cuma günü açıklıcaklar,her yöne 1200 dk. olacak benden size müjde..!
  • kullananlar için mükemmel olmuşş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10TOPRAK
    Cuma günü açıklıcaklar,her yöne 1200 dk. olacak benden size müjde..!

Açıklama yapıldı dostum. 5 post yukarı bakınız, Yuci'nin mesajında Turkcell'in web sitesindeki açıklmanın fotoğrafını koymuş olduğunu duyurduğu göreceksiniz.
  • quote:

banada aynı şekilde mesaj geldi

böylesi çok daha iyi açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

banada aynı şekilde mesaj geldi

böylesi çok daha iyi açıkçası

yanlışınız olmasın. eski paket devam edecek her yöne 1200 dakika olması lazım,değişiklik yapılamaz dendi.2200 dk değildir bir yanlış var bu işte

----------

evet yanblışınız varmış dikkatli bilgi verin lütfen

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/kamu/bizbizekamuheryone1200

her yöne 1200 dakkika.dakika aşım ücrei 24 kuruş eski pakete devam

--------

Bizbize Kamu Her Yöne 1200 dakika paketinin paket dakikaları 10.12.2009 faturalama döneminden başlamak üzere müşterilerimizin Aralık ayındaki fatura kesimlerinde yurt içi Turkcell-diğer operatör ve sabit hatlarla görüşme içeren toplam 1200 dakika olarak değiştirilecektir.
    BizBize Kamu Tarifesinde yurt içi görüşmeler 6 sn'de bir ücretlendirilir.
    Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.
    Yapacağınız görüntülü görüşmeleriniz tarifenizin ücretleri üzerinden, ses görüşmelerinizle aynı şekilde ücretlendirilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 10 Aralık 2009; 14:37:18 >

• Beni oim de sabit 500 - diğer opt. 500 - turkcell içi 1200 görünüyor...
    Sanırım toplamda 2200 dk olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halle

Beni oim de sabit 500 - diğer opt. 500 - turkcell içi 1200 görünüyor...
    Sanırım toplamda 2200 dk olmuş...

yanlışlık var 1 yukarda belirttim zaten10'undan sonraki fatura kesim tarihinizden sonra her yöne 1200e devam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.