Şimdi Ara

Bize Müstehak AKK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar AKK yi uygulayınca hemen bazı arkadaşlar bırakın tepki göstermeyi 89tlık netlimitsiz PLUSA (AKK 100 GB) Bazıları da tam sınırsıza(115tl lık) olana geçmiş, adamlar amacına ulaşıyor işte, bravo valla...

Not: Sen ne tepki gösterdin diyenlere Ben Biri adsl ye geçiyorum en azından hep ttnet e vermiş olmayalım.. (Parayı yani )

• Maalesef el mahkum. Birisi çıksa deseki alın size 20 mbps 50 tl gerçek sınırsız hemen gider ona geçerim ama öyle birisi ne yazıkki yok.
    İnternet alışkanlığı da oldukça ciddi bir bağımlılık ne de olsa. Ben de sınırsıza geçmeyi planlıyorum. Evet gidip 100 tl vermek benim için çok ama çok acı bir durum. Özellikle de böyle kan emici acımasız uyduruk tekel bir şirkete vermesi daha da acı. Ama ne yapabiliriz ki? Metronet yada uydunet burda olsa geçeceğim ama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 29 Nisan 2012; 19:31:13 >
  • diğerlerine geçsen ne olacakki altyapı onların değilmi müşterilerinin çoğu başka yere geçse bu seferde diğerlerinden aldığı hat kirasını artırır diğerleride bunu sana yansıtır ttnet altyapısını kullanmayanlara geçmek lazım. oda bu şartlarda çok zor. yanlışmı düşlünüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Maalesef el mahkum. Birisi çıksa deseki alın size 20 mbps 50 tl gerçek sınırsız hemen gider ona geçerim ama öyle birisi ne yazıkki yok.
    İnternet alışkanlığı da oldukça ciddi bir bağımlılık ne de olsa. Ben de sınırsıza geçmeyi planlıyorum. Evet gidip 100 tl vermek benim için çok ama çok acı bir durum. Özellikle de böyle kan emici acımasız uyduruk tekel bir şirkete vermesi daha da acı. Ama ne yapabiliriz ki? Metronet yada uydunet burda olsa geçeceğim ama yok.

nerde 20 mbps 50 tl AKK siz sınırsız internet anca 4-5 sene sonra ozamanda zaten internetlerin çoğu full fiberoptik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G3TL0W -- 29 Nisan 2012; 20:26:46 >

• Metronet sanırım akk uygulamıyor bu aralar onu araştırıyorum eğer kafama yatarsa geçicem ttnet sözleşmesi bitince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Adamlar AKK yi uygulayınca hemen bazı arkadaşlar bırakın tepki göstermeyi 89tlık netlimitsiz PLUSA (AKK 100 GB) Bazıları da tam sınırsıza(115tl lık) olana geçmiş, adamlar amacına ulaşıyor işte, bravo valla...

Not: Sen ne tepki gösterdin diyenlere Ben Biri adsl ye geçiyorum en azından hep ttnet e vermiş olmayalım.. (Parayı yani )

sanırım beni tarif ettin valla burda ne uydunet var ne superonline ttnete kaldık başka yapıcak bişe yok 1 mbit netle video izlenmiyor bişe yapılmıyor diğer firmalar ttnet alt yapısını kullanıyor

• el mahkum el mahkum, nasıl el mahkum iptal et hattını bi süre takılma nete çokmu zor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netspeed Zam Yapmış.!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

el mahkum el mahkum, nasıl el mahkum iptal et hattını bi süre takılma nete çokmu zor?

Sen internetsiz takılabiliyorsun ya da idare edebiliyorsun anladım da insanları bu konuda neden yargılıyorsun onu anlamıyorum. Herkes senin gibi olacak ya da düşünecek diye bir şey yok.
  • Şu anki durumdan nefret ediyorum. Bir şekilde kurtulmam lazım şu TTNET^den ama daha bir sene taahhüdüm var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.