Şimdi Ara

Bizi Galatasaray çocukları öpüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray çocuğuyuz Galatasaray çocuğuyuz diyorlar ama 2-3 milyon $ € dan aşağısına imza atmıyorlar. Hocasından futbolcusuna kadar.
    Takım içindeki cetelesmeyi söylemiyorum bile.
    Şampiyon olmuş taraftarın 15 günde bütün psikolojisini bozdular.
    Allah rızası için kapa çeneni Hamza hoca. Para yoksa para yok de milleti delirtmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu bu hayatta her şey para olmuş yok klüpmiş yok camiaymış yok formaymıs armaymıs bunlar hikaye. para olmadan kimse elini kaldırmaz. Adamlar yedekte maç yapmadan 10 yıldır yatarak para kazanıyor adam futbol hayatını kariyerini düşünmüyor çalışmıyor yedekte kalarak parasını alıyor. Adam az parayla oynamak yerine çok para alıp yedek kalmayı tercih ediyor. Yani kimse bunlar galatasarayın cocugu bizden cok klübü düşünüyor demesin.
  • Doğru söylüyorsunuz asgari ücrete çalışmaları lazım ne yapıyorlar ki zaten
    elin yabancısına milyon eurolar veriyoruz tamam da bizim türklere ne oluyor eşşekler sizin ne haddinize o paraları almak

:) inanılmaz bir taraftar yelpazemiz var. Her şeyi anlarımda bu çekememezlik yapanlara sinir oluyorum
  • aynı şey bizde de var. senede 25 maç çıkaramayan emre fenerbahçenin çocuğu diye 2.5 milyon euro alıyor. yere yatmaya üşenen kaleci volkan 2 küsür milyon euro alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xquba

Doğru söylüyorsunuz asgari ücrete çalışmaları lazım ne yapıyorlar ki zaten
    elin yabancısına milyon eurolar veriyoruz tamam da bizim türklere ne oluyor eşşekler sizin ne haddinize o paraları almak

:) inanılmaz bir taraftar yelpazemiz var. Her şeyi anlarımda bu çekememezlik yapanlara sinir oluyorum

Çekememezlikle ne alakası var?
    Sabri 1.8 milyon alacak ne yapmıştır?
    Aydın 10 yıldır kulübü sömürecek kadar para kazanacak ne yapmıştır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Bizde opuyoruz her sene

Sizi öpmeyeni dövüyolar zaten
  • NayirNolamaz N kullanıcısına yanıt
    Opucuk manyagı yaptık daha yuzsuz yuzsuz yazıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergomu E kullanıcısına yanıt
    Aydın her hocanın övdüğü antremanlarda yıldız gibi bir oyuncu ama maçlarda daha o parlamayı yapamadı denilen bir adam Galatasaray Spor kulübü adamla sözleşme yeniliyorsa adamın suçu ne ?

sabri ne yaptı :)

sabrinin yerine kimler alındı ne kadar para harcandı ne sıkıntılar çektik gene o bölgede ve orada yine kim oynadı boş boş adamı eleştireceğiz diye gereksiz muhabbetlere girmeyin

hamza hoca kulübün mali dengelerini düzeltmemiz gerekiyor diye açıklama yapıyor yıldız transferini kim istemez ki tabi ki de isterim diyor ama finansal durumumuz bol keseden harcamaları kabul edemez diyor ilgilendiğimiz çok iyi futbolcular var makul seviyeye gelmelerini bekliyoruz diyor

siz oturmuşsunuz yıldız da yıldız

haberiniz yok sanırım avrupa tarafından mali denetleme ye tabiyiz ve kulübün gelir gider tablosu olumsuz yıldızlar bir tarafımıza girecek böyle giderse

siz devam edin

kimse kusura bakmasın da bu bir taraflarını yırtan anca yıldız isteyen arkadaşlar Galatasaray taraftarlığından çok Yıldız Taraftarlığı yapıyorlar

yıldız varsa GS var Yıldız yoksa GS yok :)

• Bu camiayı seven iki insan var Türk olarak biri Semih biride Ergin Ataman hocam.
  • quote:

Aydın her hocanın övdüğü antremanlarda yıldız gibi bir oyuncu ama maçlarda daha o parlamayı yapamadı denilen bir adam Galatasaray Spor kulübü adamla sözleşme yeniliyorsa adamın suçu ne ?

sabrinin yerine kimler alındı ne kadar para harcandı ne sıkıntılar çektik gene o bölgede ve orada yine kim oynadı boş boş adamı eleştireceğiz diye gereksiz muhabbetlere girmeyin

hamza hoca kulübün mali dengelerini düzeltmemiz gerekiyor diye açıklama yapıyor yıldız transferini kim istemez ki tabi ki de isterim diyor ama finansal durumumuz bol keseden harcamaları kabul edemez diyor ilgilendiğimiz çok iyi futbolcular var makul seviyeye gelmelerini bekliyoruz diyor

haberiniz yok sanırım avrupa tarafından mali denetleme ye tabiyiz ve kulübün gelir gider tablosu olumsuz yıldızlar bir tarafımıza girecek böyle giderse

siz devam edin

kimse kusura bakmasın da bu bir taraflarını yırtan anca yıldız isteyen arkadaşlar Galatasaray taraftarlığından çok Yıldız Taraftarlığı yapıyorlar

Madem para yok sabri ye hangi akla hizmet zam yapiliyor? Ayni ucret teklif edilsin o zaman. Hatta mali durum duzeltilecekse 30 kusur yasina gelmis sabriye zam degil indirim yapilmali.

Is yildiza gelince para yok, gs cocuklarina gelince zam yap, maasinda iylestirme yap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Xquba kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş benim yazdığım konuda yıldız lafını nerden çıkarıyorsun?
    Mali yapı Sabriye 1.8 verilerek duzeltiliyorsa lafım yok. Sabri niye hala burada sağolsun bu kulüpte kankicilik ve yabancı sınırı sayesinde burada. Ebouenin tırnağı olamayacak adam onun kadar para kazanıyor. Yabancı sınırı kalktı bizim finans düzeltici yönetim 2 katına çıkardı parasını. Hakikaten ya kulüpte para yokmuş ve amaçları ekonomi duzeltmesiymis. Yersen.

•  Bizi Galatasaray çocukları öpüyor.

• GS'da apaçık hırsızlık var!

Yöneticiler resmen soyuyor kulübün parasını, kimsede birşey yapamıyor. Bilal ve Sabri'ye verilecek para bahsedilen rakamların yarısından azdır, kalan aracıların cebine gidecek belliki
  • quote:

siz devam edin

hocam sen, ben kısaca aklı selim taraftar bu forumda maalesef az sayıdayız. bu tipler gibi taraftarla dolu forum..eleştirilerin alayı boş..doğruyu yazarsın üşenmeden eksiler bunlar

• @Sherlock Domates sabri takımın kaptanlarından birisi beğenirsiniz beğenmezsiniz yerine 2 adam alındı alınan adamlarda Türkiye nin takımlarında o zaman en iyilerinden diler ama ne oldu gene sabri gene sabri ben stad da maç izleyen birisiyim TV de izlendiği gibi olmuyor bazı işler sabri bu takımda amma 11 de amma 18 de kalmalıydı kaldı

fiyat konusu da Türkiye de futbolculara genel verilen para yüksek zaten bende katılıyorum ama olayları kişiselleştirirseniz sıkıntı var bence.

@ergomu hazır elinde bir oyuncu var ise onunla devam etmen mantıklı dışarıdan bir oyuncu almaya kalksan Allah bilir kaç Milyon Euro para harcayacaksın ucuza yabancı yok mu dersiniz tabi hemen Nijerya veya Afrikanın tanınmamış yerlerinde oyuncular var tabi olmaz mı ama siz onu alan adamı naparsınız :) Allah korusun ben bile korkuyorum :)

@AthabaskA Hocam insanlarımız ne yazık ki "cahil" hep alalım hep alalım peşinde olmak tabi ki güzel hoş geliyor yıldızlar süper lüks arabalar akıllı daireler bütün insanların ulaşmak istedikleri bir olgu ama çoğumuz için bir hayal ürünü ben de istiyorum Rvp ler ibra lar dejonk lar tabi galsin ama nasıl ki herkesin bir bütçesi alabileceği şeyler alamayacağı şeyler var ise
    kulüplerinde bu gibi durumları var ama işte arkadaşlar bunları anlamak istemiyor
    benim için sıkıntı yok anlamasınlar eksi ye bassınlar en doğal haklarıdır
    ama bu Galatasaray bizim ve kulüp finansal anlamda Teknik iflas etmiş durumda o nedenle elimizden geldiği kadar uygun ama sportif anlamda başarılarımızın devam etmesi içinde bunu sağlayacak oyuncularla bu yola devam etmek için uğraşıyor adamlar işte
    Anlayan anlar artık anlamayan da devam etsin ne diyim...

Teşekkürler bu arada :)

• Beşiktaş gibi bir feda yapın bakalım o galatasarayın çocuğu denen oyuncular maaşlar azalınca takımda duracak mı? Ancak gidecek yeri olmayanlar bu takımda kalır.
    O boş mukaveleye imza atan vefalı oyuncular 90'lı yıllarda kaldı.Artık para konuşuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.