Şimdi Ara

bizim eski bilgisayara anakart alcaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam.azza kt3-av marka bir anakartımız var.son zamanlarda klavye ve mouse çalışmıyo windows hiç açılmıyor.klavye ve mouse çalışmıyosa heralde anakartta sorun vardır diye düşündük.sistem amd duron 1.2 maxtor harddiskimiz var acaba bizim bu sisteme sıfır harddisk ve anakart bulabilir miyiz? yardımcı olur msusunuz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigmaepsilone -- 31 Ocak 2007; 16:14:30 >

• İNTEL tercih ise TIKLA (reklam niyet değil. uygun fiyat burda)
    AMD için ise ABİT AN9... derim başka bişi demem :) nerde bulabiliryosan.
    linkler
    Vatanbilgisayar (fiyatlar uçabiliyor)

No reklam. Yes yardım.
    iyi geceler
  • hiç açıklaycı bir cevap değil...bizim kart 2001 de çıkan bişe sd ram var diyorum.bize ,sıfır ve uygun bir fiyata ürün arıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigmaepsilone -- 31 Ocak 2007; 15:54:26 >
  • MSI K7TPro2-A
    ve kt266a çipsetli anakart...
    ve Asus A7A olabilir
    link1
  • kusura bakma baştan dikkat etmedim. :) umarım yardımcı olmuşumdur. buralarda araştırma yaparım. özel msjdan sana haber veririm.
    eğer bulursam fatura kestirip sana gönderirim.(kargo ile).
    iyi geceler...
  • tekrar selam.aslında ben donanımdan pek anlamıyorum.bu sizin önerdiğiniz kartların ses kartı onborad mu.linkteki yazıdan anladığım kadarıyla bizim amd duron 1.2 nin girişi bu anakartlara uyuyor..DDr ram destekli mi peki.Fiyatları hakkında bilginiz var mı .teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.