Şimdi Ara

BİZİM GÜNAHIMIZ NEYDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene sınava girenlerin çektiği çileyi kimse çekmemiştir sanırsam. Zaten sınavların stresi vardı Ygs Lys öncesi,sonra onlar bitti oh atlattık dedik bu sefer OBP.AOBP davası çıktı kaç kez değiştiğini ben aklımda tutamadım artık. Sonra o da belirlendi bu tamam artık sorun yok dedik puanlarının açıklanmasını bekledik o da üzün sürdü gerçi de neyse ona bişey demiyorum. Açıklandı oh dedik sıralamalar da iyi gelmiş dedik sevindik,şimdi de çıkmışlar sıralamalar yanlış diyorlar. Tercihinizi şuna göre yapın buna göre yapın,şöyle yaparsanız olmaz,böyle yaparsanız açıkta kalırsınız yemin ederim başım döndü artık. Bu işkence değil de nedir? Bir sınav yapıp sonuçlarını doğru düzgün açıklamak bu kadar zor mudur ya. Bir kurumun hatasız yalansız dolansız işi olmaz mı abi. Annem babam pek anlamıyolar bu konudan ben şimdi onlara kazandım dedim onlar da arayıp soranlara kazandı dedi vs şimdi ben rezil mi olucam millete. Her gün bilgisayarı açtığımda yeni bir sürprizle karşılaşmaktan bıktım. Sürekli yeni bir haber yeni bir iddaa. Ben de öyle şanssız bir insanım ki gelip benim girdiğim seneyi bulur zaten. Nedir abi bizim günahımız?

• Bizim Suçumuz 94'lü Olmamız..
    Hatırlarsınız OKS Dönemindede SBS - OKS Kavgası Vardı..
  • Artık alıştık dostum . Gecen sene sifreleme skandalı bu sene aobp
    Hersene illaki Bir sorun çıkıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 91 liyim ona bakarsanız ben hepsini yedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgaripturuncu

Bu sene sınava girenlerin çektiği çileyi kimse çekmemiştir sanırsam. Zaten sınavların stresi vardı Ygs Lys öncesi,sonra onlar bitti oh atlattık dedik bu sefer OBP.AOBP davası çıktı kaç kez değiştiğini ben aklımda tutamadım artık. Sonra o da belirlendi bu tamam artık sorun yok dedik puanlarının açıklanmasını bekledik o da üzün sürdü gerçi de neyse ona bişey demiyorum. Açıklandı oh dedik sıralamalar da iyi gelmiş dedik sevindik,şimdi de çıkmışlar sıralamalar yanlış diyorlar. Tercihinizi şuna göre yapın buna göre yapın,şöyle yaparsanız olmaz,böyle yaparsanız açıkta kalırsınız yemin ederim başım döndü artık. Bu işkence değil de nedir? Bir sınav yapıp sonuçlarını doğru düzgün açıklamak bu kadar zor mudur ya. Bir kurumun hatasız yalansız dolansız işi olmaz mı abi. Annem babam pek anlamıyolar bu konudan ben şimdi onlara kazandım dedim onlar da arayıp soranlara kazandı dedi vs şimdi ben rezil mi olucam millete. Her gün bilgisayarı açtığımda yeni bir sürprizle karşılaşmaktan bıktım. Sürekli yeni bir haber yeni bir iddaa. Ben de öyle şanssız bir insanım ki gelip benim girdiğim seneyi bulur zaten. Nedir abi bizim günahımız?

hocam sen rahat ol değişiklik falan olmaz sadece alan dışı puan hesaplama sistemini değiştirmiş adamlar hem açıklama yapıldı tercihlerin başladığına dair hata var falan denilmedi tercihleri başlattıktan sonra hata var demeyi ... leri yemez hem herkesin kendi alan hesaplamasında sorun yok sen rahat ol hiçbir şey olacağı yok gazetelere o haberi yaptıranlarda özel üniversite görevlileri bu kadar yırtınmalarının sebebi de belli takma sen onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sow7 -- 23 Temmuz 2012; 12:32:00 >

• 2010 da girdim sezon başladı ekim ayı gibi ygs-lys sistemi yapılacak dendi iyi tamam kitapları ona göre aldık hazırlandık v.s puan sıralamasını açıkladılar 20.tercihime garanti yerleri yazdım tutmadı sıralamalar değişti.2011de girmedim en sorunsuz bu geçti 2012de girdim şimdide aynı şeyler devam ediyor benim şansıma ne diyeceksin
  • 2 senedir hazırlanıyorum.Geçen sene şifre skandalıibu sene bu olaylar,seneye kalıp bir sonraki skandalı görmeyi düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskiden sınava girmeden önce tercih yapılıyordu olum siz ne diyorsunuz.Önce tercih yapıyordun sonra sınava giriyordun
  • En iyisi seneye de kalıp bir sonraki atraksiyonu yasamak. Adrenalin sevenler icin ygs lys bire bir . Stressiz adamı sinir hastası yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sow7

quote:

Bu sene sınava girenlerin çektiği çileyi kimse çekmemiştir sanırsam. Zaten sınavların stresi vardı Ygs Lys öncesi,sonra onlar bitti oh atlattık dedik bu sefer OBP.AOBP davası çıktı kaç kez değiştiğini ben aklımda tutamadım artık. Sonra o da belirlendi bu tamam artık sorun yok dedik puanlarının açıklanmasını bekledik o da üzün sürdü gerçi de neyse ona bişey demiyorum. Açıklandı oh dedik sıralamalar da iyi gelmiş dedik sevindik,şimdi de çıkmışlar sıralamalar yanlış diyorlar. Tercihinizi şuna göre yapın buna göre yapın,şöyle yaparsanız olmaz,böyle yaparsanız açıkta kalırsınız yemin ederim başım döndü artık. Bu işkence değil de nedir? Bir sınav yapıp sonuçlarını doğru düzgün açıklamak bu kadar zor mudur ya. Bir kurumun hatasız yalansız dolansız işi olmaz mı abi. Annem babam pek anlamıyolar bu konudan ben şimdi onlara kazandım dedim onlar da arayıp soranlara kazandı dedi vs şimdi ben rezil mi olucam millete. Her gün bilgisayarı açtığımda yeni bir sürprizle karşılaşmaktan bıktım. Sürekli yeni bir haber yeni bir iddaa. Ben de öyle şanssız bir insanım ki gelip benim girdiğim seneyi bulur zaten. Nedir abi bizim günahımız?

hocam sen rahat ol değişiklik falan olmaz sadece alan dışı puan hesaplama sistemini değiştirmiş adamlar hem açıklama yapıldı tercihlerin başladığına dair hata var falan denilmedi tercihleri başlattıktan sonra hata var demeyi ... leri yemez hem herkesin kendi alan hesaplamasında sorun yok sen rahat ol hiçbir şey olacağı yok gazetelere o haberi yaptıranlarda özel üniversite görevlileri bu kadar yırtınmalarının sebebi de belli takma sen onları

Ama mesela benim sıralamam o kadar iyi değil dandik bi meslek lisesinden mezun oldum zaten. Selçuk üniversite gazeteciliği tutturuyorum su anki sıralamamla. Şimdi adamlar çıkmışlar puanlarınız şöyle olucak böyle olucak şuanki sıralamanız gerçek değil yine eski sıralamanızdasınız felan diyolar moraller alt üst oluyo :S

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

eskiden sınava girmeden önce tercih yapılıyordu olum siz ne diyorsunuz.Önce tercih yapıyordun sonra sınava giriyordun

adam haklı halimize şükredelim
  • geçen yıl şifre sıkandalı vardı bu yıl da bu.ikinci seneye kalan aklıma tüküreyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: portobello cadısı

geçen yıl şifre sıkandalı vardı bu yıl da bu.ikinci seneye kalan aklıma tüküreyim

Sen de baya şanssızmışsın hocam
  • quote:

quote:

quote:

Ama mesela benim sıralamam o kadar iyi değil dandik bi meslek lisesinden mezun oldum zaten. Selçuk üniversite gazeteciliği tutturuyorum su anki sıralamamla. Şimdi adamlar çıkmışlar puanlarınız şöyle olucak böyle olucak şuanki sıralamanız gerçek değil yine eski sıralamanızdasınız felan diyolar moraller alt üst oluyo :S

tercihleri başladı artık bu yaygarayı kopartanların susması lazım bu saatten sonra hiçbirşey olmaz her sene böyleleri çıkar öter öter susar ne için bu kadar öttükleri ve amaçları belli o özel okul görevlilerinin sen rahat ol şimdiki sıralaman değişmez sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sow7 -- 23 Temmuz 2012; 12:38:37 >

• gecen sene ygs iptal edilecek mi korkusu vardi, ders calisamadik tvleri, forumlari takip etmekten. simdi en azindan siz oyle bekliyorsunuz ne olacak diye tercih siralamanizi genis tutarsaniz problem kalmaz, gecen sene dershanede ders isleyemiyorduk bu dedikodular yuzunden her yerde kavga tartisma vardi, simdi bilgisayar basinda aksama kadar otur salla dur. gecen sene cok kotuydu cok

• quote:

Orijinalden alıntı: zeyna1

Ben 91 liyim ona bakarsanız ben hepsini yedim.

güldüm

Gençler tek hatanız nedir biliyor musunuz ; bu forumda oturup açılan her konuyu okumanız . Kapatın şimdi bu siteyi oturun filmlerinizi izleyin gidin paşa paşa da tercihinizi yapın ama hayale kaçmayın girebileceğiniz yerleri yazın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tercihleri başladı artık bu yaygarayı kopartanların susması lazım bu saatten sonra hiçbirşey olmaz her sene böyleleri çıkar öter öter susar ne için bu kadar öttükleri ve amaçları belli o özel okul görevlilerinin sen rahat ol şimdiki sıralaman değişmez sıkıntı yok

İnşallah hocam ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

gecen sene ygs iptal edilecek mi korkusu vardi, ders calisamadik tvleri, forumlari takip etmekten. simdi en azindan siz oyle bekliyorsunuz ne olacak diye tercih siralamanizi genis tutarsaniz problem kalmaz, gecen sene dershanede ders isleyemiyorduk bu dedikodular yuzunden her yerde kavga tartisma vardi, simdi bilgisayar basinda aksama kadar otur salla dur. gecen sene cok kotuydu cok

Öyle beklemiyoruz sonuclar nolucak diye işte içimiz içimizi yiyo acaba nolucak diye yarın bilgisayarı açtıgımda belki de bambaska bısey olucak. Yani konu şu sene zordu bu sene zordu değil zaten. Sistem hatalı bikere. Her sene böyle olur böyle giderse..
  • 93lüyüz s*kste güçlüyüz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi9998

93lüyüz s*kste güçlüyüz :D

83lüyüz olmasın o ahah :D Bir de sıralamalar değişmeyecekmiş arkadaşlar oh bee valla bu konunun üzerine çok iyi geldi!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.