Şimdi Ara

BİZİM VOLVOLARIMIZ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
46.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da benim volvo

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • UDurak arkadaşımızın Volvo'sunu iyi günlerde kullanmasını temenni ediyorum.
    Allah kazadan, beladan uzak tutsun.
    Plakası da gözümüzden kaçmadı.. Maşallah..
    Sevgiler.
  • udurak,
    Aracın hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
    Jantların dört dörtlük olmuş. Bugün sıfır S40 alsam seçeceğim jantlar bunlar olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

udurak,
    Aracın hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
    Jantların dört dörtlük olmuş. Bugün sıfır S40 alsam seçeceğim jantlar bunlar olurdu.

Teşekkür ederim.

Roadevil arkadaşım sana da teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udurak -- 16 Mart 2008; 21:10:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: udurak

Bu da benim volvo

BİZİM VOLVOLARIMIZ

Aaa Musa abi değil mi o arabayı teslim eden ben mi yanlış gördüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triclaw -- 17 Mart 2008; 0:05:49 >
  • Evet Musa bey o fotodaki,

Araç alma sürecinde oldukça ilgi ve alakasını gördüm. İşini severek yapan, kesinlikle içten bir arkadaş.
  • Evet eminim dediğiniz gibidir.Özel hayatında da gerçekten çok iyi niyetli ve içten bir insan kendisi.Neler yaptığını da biliyorum müşterilerine yardımcı olabilmek için.Neyse umarım kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız aracınızı..
  • sayın hesheit arabanız çok güzelmiş. iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

bu arada satmak isteseniz kaç YTL. ye satardınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newlancer
    sayın hesheit arabanız çok güzelmiş. iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    bu arada satmak isteseniz kaç YTL. ye satardınız.

Teşekkürler.
    İleride 2.0T bir S60'a sıçramayı düşünüyorum; o zaman satmayı düşünebilirim. Ama o zaman da aracın kalitesine karşın ikinci eldeki değerini düşünerek öncelikle yakın eş, dost, akrabayı bilgilendiririm.
  • birinci dereceden talibinizim. satın alınacak ikinci el aracın ilk sahibinin sizin gibi bilinçli biri olması o aracı bana göre sıfır kılar. bende 2001 model var ve amacım sizin gibi bilinçli birinden 2003-2004 klasik s40 almak ve sonsuza kadar kullanmak.
  • Güzel sözleriniz için teşekkürler. Gaza getirmeyin yanlız, daha S60 almama var
    Aslında ben de kullanmaya devam etsem araç ömürlük gider. Ama yaş çok geçmeden 2000cc turbo bir Volvoyla tanışmak istiyorum.
  • Bu da benim aracım. Ocak 25 te teslim aldım şu anda 3000 km de.

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • tek mesaja tüm resimleri ekleyemedim.

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Bu da diğer resim.

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Bu da son foto.

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • vay beee hepinize Allah kaza bela vermsein hepsi birbirinden güzel darısı bana
  • 2008 s40 1.6D Premium

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Buradaki resimlerde gördüğüm Volvo ların hepsi birbirinden Özel ve güzel arabalar..Kazasız Belasız kullanmalarını diliyorum..

Buda Benimki ,umarım beğenirsiniz :)

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürşadd -- 12 Haziran 2008; 19:34:52 >

• Çok klas bir araba. Hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.