Buradaki resimlerde gördüğüm Volvo ların hepsi birbirinden Özel ve güzel arabalar..Kazasız Belasız kullanmalarını diliyorum..
Buda Benimki ,umarım beğenirsiniz :)
hocam bide iç den çekin volvonız çok şıkmış
bizim volvolarıımııızz onlaaaar bizim evlaaatlarııımııızz. volvo cok guzel de pahalı, ama fiyatını hakediyo. megane'a 40 bin vercegime volvo'ya 2 katı veririm ama olsa.)
Arkas da R-Design bodykit uygulaması yaptırdım süper oldu. Baya bir değiştirdi S40' ı Resimleri yakında eklerim :)
merhaba aiasxxx arkadasım hayırlı olsun dıyelım.en kısa zamanda resımlerını gorebılırız umarım.bırde nekadara geldı sıze bu r design uygulaması acaba.
Ocak da sorduğumda 3500 YTL fiyat verildi. Bakım için gittiğimde 20 gün önce yani kampanya yapmışlar 2700 KDV işçilik boya dahil fiyat verdiler.
araçlarınızı güle güle kullanın arkadaşlar.bu arada karlı zemine bu kadar yakışan volvo'dan başka bir araç daha tanımıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: kirei hocam bide iç den çekin volvonız çok şıkmış
İlk mesajıma içten çekilen fotoları ekledim..
İlk foto
Buda 2. foto
arkadaslar merhaba eylul ekım gıbı volvo s40 1.6 d 2006-2007 model almak ıstıyorum fıyat aralıgı nedır sızce ınternettekı rakamlara pek ınanmıyorum.
aiasxxx kardesim birde arkadan görünüşünü çekip koysaydın ne kadar ıyı olurdu.
çektimde beğenmedim fotoyu oyüzden koymadım.
pekı o zaman en kısa zamanda görmek ıstıyoruz güzel cekılmiş fotosunu tesekkurler.
araban guzel olmus kardesim ama hiç güzel fotograf cekemıyorsun bu konuda bıraz gelıstır ıster isen kendini. tesekkürler.