Şimdi Ara

BİZİM VOLVOLARIMIZ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
6
Favori
46.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok hoş bir araç Allah kaza bela vermesin. Keyifli sürüşler.
  • irresistible333 Sizinde C30 Premium model aracınızı kazasız belasız kullanmanızı diliyorum.. Bol resimlerini bekliyoruz..

aiasxxx sizin aracınızda çok güzel,kazasız belasız kullanmlar diliyorum..Ve sizdende değişik resimler istiyoruz..
  • Teşekkür, En kısa zamanda yeni fotolar gelecek
  • [simage][/simage]http://img258.imageshack.us/img258/350/dsc01459gg1.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürşadd

Buradaki resimlerde gördüğüm Volvo ların hepsi birbirinden Özel ve güzel arabalar..Kazasız Belasız kullanmalarını diliyorum..

Buda Benimki ,umarım beğenirsiniz :)
     BİZİM VOLVOLARIMIZ

BİZİM VOLVOLARIMIZ

hocam bide iç den çekin volvonız çok şıkmış

• bizim volvolarıımııızz onlaaaar bizim evlaaatlarııımııızz. volvo cok guzel de pahalı, ama fiyatını hakediyo. megane'a 40 bin vercegime volvo'ya 2 katı veririm ama olsa.)
  • Arkas da R-Design bodykit uygulaması yaptırdım süper oldu. Baya bir değiştirdi S40' ı Resimleri yakında eklerim :)
  • merhaba aiasxxx arkadasım hayırlı olsun dıyelım.en kısa zamanda resımlerını gorebılırız umarım.bırde nekadara geldı sıze bu r design uygulaması acaba.
  • Ocak da sorduğumda 3500 YTL fiyat verildi. Bakım için gittiğimde 20 gün önce yani kampanya yapmışlar 2700 KDV işçilik boya dahil fiyat verdiler.
  • araçlarınızı güle güle kullanın arkadaşlar.bu arada karlı zemine bu kadar yakışan volvo'dan başka bir araç daha tanımıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirei
    hocam bide iç den çekin volvonız çok şıkmış

İlk mesajıma içten çekilen fotoları ekledim..
  • İlk foto

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • Buda 2. foto

BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • arkadaslar merhaba eylul ekım gıbı volvo s40 1.6 d 2006-2007 model almak ıstıyorum fıyat aralıgı nedır sızce ınternettekı rakamlara pek ınanmıyorum.
  • aiasxxx kardesim birde arkadan görünüşünü çekip koysaydın ne kadar ıyı olurdu.
  • çektimde beğenmedim fotoyu oyüzden koymadım.
  • pekı o zaman en kısa zamanda görmek ıstıyoruz güzel cekılmiş fotosunu tesekkurler.

•  BİZİM VOLVOLARIMIZ
  • araban guzel olmus kardesim ama hiç güzel fotograf cekemıyorsun bu konuda bıraz gelıstır ıster isen kendini. tesekkürler.
  • Bu konuda haklısın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.