Şimdi Ara

Bizimle Çalışmak İstiyen Arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün ilk test versiyonu çıkan bugün ikinci test versiyonu çıkan oyunumuz Efsane İçin City Games Oyun Yapım Grubuna Çalışacak Arkadaşlar Arıyoruz.

msn: realturkgame@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trspytr -- 22 Ocak 2005, 17:02:55 >

• sagolasın
  • eywallah...
  • arkadaslar oyuna ben baktım.ancak acılırken bır sorunla karşılaşılabiliyor.bu sorunu gıdermeyı yazarsa arkadas herkes rahat ulasır oyuna.bence cok guzel bir oyun olmuş.kutlarım arkadaşı.ileriki versiyonlarını bekliyoruz.
  • Eğer Arkadaşlar Karşınıza Aşağıdaki Hata Çıkarsa Çözüm Aşağıda ...
    Can't Compile Script : Scriptler Derlenemiyor
    -----------------------------------------------------

Sorun Çözümü : Oyunu Tekrar Zipten Çıkartın Kopyalayıp Masaüstünde Bir Klasör Açıp İçindeki Tüm Dosyaları Tek Bir Klasörün İçine Tüm Dosyaları Yapıştırın.
    EfsaneStrike.Exe Programınını Tekrar Açınız.

Eğer Sorun Çözülmesse Sisteminizden Kaynaklanan Bir Sorun Olabilir. ?
    Emin Olmak İstiyorsanız 0.2 Versiyon'unu Bekleyiniz.

Teşekkürler
  • içeriği nedir oyunun?

nasıl bişey yani? dial upci arkadaşlarımız için ben şu anda indiriyorum ama
  • zaten 2m bişey, merak eden herkes çekebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ss

• arkadaşlar şu an oyunu geliştirme içindeyim sorularınızı geç yanıtlayabilirim .. kusura bakmayınız ..
  • hiç bişe anlamadım oyundan ilk leveli bile geçemedim Herkesi vuruyorum hiçbişe olmuyo bide bence tavanı tamir et
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

hiç bişe anlamadım oyundan ilk leveli bile geçemedim Herkesi vuruyorum hiçbişe olmuyo bide bence tavanı tamir et

+1
  • guzel ama baya yavas kaplumba gibi gi
    diyor beee hey ilk level i gecemedim nedir bu
  • bu test versıyonu arkadaslar.shıft tusu hız kazandırıyor.
  • link werinde indirek sunu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

link werinde indirek sunu ya

+ 1 link_-**?*0*9*?/=%
  • www.gencpc.org/efsanestrike.zip
    buradan ındırebılırsınız.
  • hocam bune ya hiç bi şey olmuyor
  • su ana kadar ki bolumu için ne kadar ugrastınız merak ettim. umarım istediğiniz gibi olur. başarılar.
  • abi bence oyun degel bu baska bisi ya bak sna ne dicem bende oyun yapmak icin bi program war 3d we kullanimi kolay ona bakiyorum bulursam sana yollarim bende arada bilado oyunu falan yapmistim bununla cok iyi bence bulursam onu pm atarim sana ama bu oyun benim makinayi kitledi bide su pusu ne oldu 5 yildir cikicak piyasaya
  • Grafik motorunu kendin mi yazdın? Yoksa tek bir programla duvarlar ve karakterle mi yarattın? Ama üretkenlik iyidir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.