Şimdi Ara

Bjk sampiyonluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tego -- 29 Nisan 2019; 21:47:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yoktur.

Ben uzuldum sahsen basaksehirin olmasini isterdim ama gs olacak. Bjkliler sampiyonluk bekliyorlarsa gulerim sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende isterim olsun ama ciddi düşüş var takimda gs nin oyunuda oryada kayseri maci zor gecti bugun konya deplasmanida kolay olmaz sanirim.

• Beşiktaş şampiyon olacak, gs ikinci Başakşehir üçüncü. gs yi sahasında yenip şampiyon olacak bu takım. gs denilen takımın için de saha da Türk oyuncu yok, Beşiktaş'ı takım da ki Türk oyuncular şampiyonluğa taşıyacak.
  • proteo kullanıcısına yanıt
    Banada oyle geliyor hocam geriden atak yapan daha avantajli olur sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Beşiktaş şampiyon olacak, gs ikinci Başakşehir üçüncü. gs yi sahasında yenip şampiyon olacak bu takım. gs denilen takımın için de saha da Türk oyuncu yok, Beşiktaş'ı takım da ki Türk oyuncular şampiyonluğa taşıyacak.

Boş boş konuşma. GS'yi sahasında yenecekmişmiş. Geçen sene de aynı konuşuyordunuz 2-0 yenip yolladık. Başımızda bedenciler yok artık rüyadan uyansanız iyi olur sizin o 2 yıllık devriniz bitti.

• Beşiktaş'ın Galatasaray'ı deplasmanda yenme ihtimali yok. O yüzden %0 diyorum.
  • En iyisi konuyu kapatmak seviyesiz bir hal amaya basladi ülkede herkez gergin.

• En rahat BJK , bir kaç hafta öncesine kadar 4. Mü olacağız , yine sezonu erken açacağız diye konuşuyorduk , şimdi acaba şampiyonluk gelir mi diyoruz.
    Şampiyonluk şansımız az da olsa var ama ikinciliğe odaklanmamız lazım. Şampiyonlar ligine gitmemiz gerekiyor.

• Ben olamayız gibi düşünüyorum çünkü hala fark var , puanlar eşit olsa belki

• Başakşehir bence hala şampiyonluğun en güçlü adayı. Gs Konya'yı yenerse şansları eşitlenir ve bizimle şampiyonluk maçına çıkarlar. Bizim iddialı duruma gelebilmemiz için öncelikle A.Gücünü, sonrasında Gs'yi kayıpsız geçmemiz gerekiyor. A.Gücü maçını rahat geçeceğimizi düşünüyorum ama Gs maçını tahmin etmek zor. O maçın deplasmanda olması bizim için dezavantaj. Kendi sahamızda oynayacak olsaydık şu tabloda Başakşehir'den sonra en güçlü aday bizdik. Bekleyip göreceğiz. Fazla gaza gelmeye gerek yok.
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Bizim kaybedecek biseyimiz yok hocam kazanirsak sampiyonluk extra guzel olur.

• BlackEagle kullanıcısına yanıt
    Hocam bence gs macinin deplasmanda olmasi bizim icin daha avantajli oldugunu dusunuyorum evlerindeki kayseri maci ortada hakem deyip yeni tartisma konusu acmadan NŞA altinda o mac bizim konya gs ne olur onu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Başakşehir bence hala şampiyonluğun en güçlü adayı. Gs Konya'yı yenerse şansları eşitlenir ve bizimle şampiyonluk maçına çıkarlar. Bizim iddialı duruma gelebilmemiz için öncelikle A.Gücünü, sonrasında Gs'yi kayıpsız geçmemiz gerekiyor. A.Gücü maçını rahat geçeceğimizi düşünüyorum ama Gs maçını tahmin etmek zor. O maçın deplasmanda olması bizim için dezavantaj. Kendi sahamızda oynayacak olsaydık şu tabloda Başakşehir'den sonra en güçlü aday bizdik. Bekleyip göreceğiz. Fazla gaza gelmeye gerek yok.
    Helal olsun valla uzun zamandır bu bölüme girmiyordum adam akıllı bir yorum gördüğüm için mutlu oldum. Dediğiniz gibi derbi tahmin edilemez ama ben şahsen başakşehirin daha çok puan kaybediceğini düşünüyorum ne olur bakıcaz. Belki derbi bile sonuç ne olursa olsun son haftalarda ne olacağı belirsiz çok değişik maçlar izlicez şayet yukardan bir müdehale gelmez herkesi eşit şartlarda adam gibi maçları yönetirlerse.

• Beyler gs eğer ki şampiyonluk potasında ise. Birde üstüne Terim ve A.Albayrak görevde ise. Bu ikilinin lobisi o şampiyonluğu % 1 milyon alır. Hiç pembe tablolar çizip hayal kurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo di capi -- 27 Nisan 2019; 19:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Beyler gs eğer ki şampiyonluk potasında ise. Birde üstüne Terim ve A.Albayrak görevde ise. Bu ikilinin lobisi o şampiyonluğu % 1 milyon alır. Hiç pembe tablolar çizip hayal kurmayın.
    Yeter ya her yere aynı şeyi yazıyorsun. Evet o ikili bir arada olduğunda şampiyon olmamız tesadüf değil. Onlar varsa Florya'da ve takımda huzur oluyor. Öyle sizin düşündüğünüz gibi kirli iş falan değil yani.
  • Evvela yarinki ankaragücü maci ve pzts konya maclarini gormek lazim ama şuda bir gercek tekrardan iyi oynaya baslayan bir bjk dususte basaksehir dalgali gs var heran hersey olabilir bjk sampiyon olursa kimse sasirmasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tego -- 27 Nisan 2019; 22:57:48 >
  • son haftalarda herkes hataya çok açık gibi duruyor.

Beşiktaş yine dün fark attı ama ilk yarıki yediğimiz baskı, çok korkutuyor. rizemaçında da kesin yeniliriz derken yarım düzine gol attık. Şans bizden yana kırılma anları bizden tarafaydı hep.

Son 4 haftada da böyle olursa şampiyon oluruz.

GS nin ne kadar şampiyonluk şansı varsa şu anda BJK nın da o kadar var. Sadece GS-Başakşehir maçı değil, bu takımların (bizim de) diğermaçları da zor ve ansızın puan kaybedebiliyor herkes.

BJK şampiyon olursa aşırı büyük süpriz olur sezon adına..

Başakşehir sağlam dağıldı, dönebilirler mi bilinmez.

%35 Beşiktaş %35 GS %30 İBB diyorum ben
    GS maçını alırsak
    %50 BJK %25 GS %25 İBB olur.
    GS maçını kaybedersek
    %50 GS %35 İBB %15 BJK olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.