Şimdi Ara

BK MI DAHA GÜÇLÜ DL Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Draziw

elf bk dl mg sm hiç farketmes, oynamayı bilen kazanır (bende diyorum niye pvp de hep ben kazanıyorum, nihaha :P)

İstersen kapışalım al bi mg bk ile seni çok rahat keserim
  • hayatımda hiç mg ve sm ile oynamadım, ama diğer 3 ü ile yerim seni
  • bence DL başlarda güçleniyo sürekli aynı güçlülükte kalıyo ama BK olunca şu etrafta kılıç sallama (adını unuttum) açılıyo ve res attıkça daha kolay res atıoysun mesela 1 seferde 10 yaratık mı öldürmek daha iyi 1 er 1 er mi benden fazla resli dl yi tekte alıyodum ben!
  • Yahu oyunu bılmıyenler gibi konusmayın bakın bu charlar orjınal yani global ıcın dengelı charlardır fakat ezp arttikca dengesizlesiyo DL yanına yaklastırmaz yaklastırırsa BK yer.GEREKSİZ VE ANLAMSIZ KONULAR ACMAYIN FAZLA YAZI YAZINCA BİRSEY OLMUYO
  • globalde sm ile bile bk yı alırsın, orda işin aslı iyi oynamaya bağlı, bizim serverlarda ise nedense bk kral gibi gözüküo, ama elfle alayınızı yerim
  • ne dl ne bk bence sm en güçlüsü
  • dl
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ArAGoRN@

ne dl ne bk bence sm en güçlüsü

tabi sen bk yi 2bin vura vra oldurursun zatne

• Bk deşer bence
  • Kim önce davranırsa o alır.Ama DL uzaktan vurabildiği için şansı yüksek.
  • BU OYUNUN en GUCLU we Daima Guclusu BK dır
  • quote:

Orjinalden alıntı: DONATER

BU OYUNUN en GUCLU we Daima Guclusu BK dır

Bilip bilmeden konuşmayın ya Dl bk dan daha güçlüdür
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

Sen Muonline oynadığınımı sanıyorsun..
    Full Darklordu full bir bk hangi serverda olursa olsun alırr..
    Sen bence başka bi oyun oynuyon..
    Bir ikincisi darklordun defancesi cok dusuk.Bk ile tartışmaya koyulurmu DL..
    Mağlup Belli Galip belli (BK)
  • asıl sen mu oynadığını mı sanıyorsun?

gir globale bk kraldır olaynı gör bakalım... açıklamak zahmetinde bulunmayacağım tek diyceğim budur...

dl nin defansı çok düşük olabilir ama saldırısı kaç bilirmisin kardeşim? 5k energy olsun senden 20 res fazla bk ya tek atarsın!! ilk vuran kazanır genelde...

ayrıca ben sm ile 2k vura vura seni belki öldüremem, ama sana ızdırap çektirebilirm... tek yapmam gereken 1 sağ tuş 2 sağ tuş 1 sağ tuş 2 sağ tuş ve sende elektrik manyaa olursun ve yanıma uyuz uyuz hımbıl gibi koşarken karşı köşeye kaçarım...

dediğim gibi dandik serverda ya bk ya da dl ezicidir

ama globalde bu kural asla geçerli olmamıştır, iyi oynayan hakkını alır... öyle kankanın serverda edit itemlarla gezmek mu online oynamaksa özür dilerim ben mu oynamıyorum...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

Sen Muonline oynadığınımı sanıyorsun..
    Full Darklordu full bir bk hangi serverda olursa olsun alırr..
    Sen bence başka bi oyun oynuyon..
    Bir ikincisi darklordun defancesi cok dusuk.Bk ile tartışmaya koyulurmu DL..
    Mağlup Belli Galip belli (BK)

• birakin su bos sohbetleri topic icin güzel seyler bulun oyunu ogrenmek istiyosan sitesi war gir bak orda yazarki bk

http://www.muonline.se.tc/ al bak

• hala bk diolar ya
  • HAYIR ELF İCE AGE İLE SAC BAS YOLAR
  • DL daha güçlüdür dien arkadaşlara sadece gülüyorum 1. si DL nin defansı arkadasımında dediği gibi 6-7 pointte bir artar bk nın defansı Dl nin 2 katı + setleri daha güçlüdür. ben sexy mu da full bk dım full lordla kapıştım 0 a karşı yendim. BK NIN ÜSTÜNE CHAR YOKTUR...........
  • draziw yersiz konuşma o sadece 1.1E de ve energy basmamış bklarda geçerlidir.1.02 1.0 serverlarda oyna bakalım..bnm kastıgım 20 res bk ya kimse ks yapamaz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.