BEN DL OYNADIM AMA ÇOK KASMADIM ONDAN SORDUM BUNU MG ELF VE SM LERİ SAYMIYORUM ONLAR CHARDAN BİLE SAYILMAZ SATEN AMA SİZCE FULL STATLI DL FULL STATLI BK HANGİSİ GÜÇLÜ
BENCE BK GÜÇLÜ
quote:
Orjinalden alıntı: MirOgLU328
BEN DL OYNADIM AMA ÇOK KASMADIM ONDAN SORDUM BUNU MG ELF VE SM LERİ SAYMIYORUM ONLAR CHARDAN BİLE SAYILMAZ SATEN AMA SİZCE FULL STATLI DL FULL STATLI BK HANGİSİ GÜÇLÜ
KESINLIKLE DL!GUVEN BANA
quote:
Orijinalden alıntı: OSIRIS
quote:
Orjinalden alıntı: MirOgLU328
KESINLIKLE DL!GUVEN BANA
OSİRİS SEN BİLİRSİN DOGRUSUNU AMA BK DEĞİLMİ YAW Bİ YANLIŞIN OLMAYASIN
quote:
Orijinalden alıntı: MirOgLU328
OSİRİS SEN BİLİRSİN DOGRUSUNU AMA BK DEĞİLMİ YAW Bİ YANLIŞIN OLMAYASIN
Alıntıları Göster
bak sana sunu soyluyeyim dl uzantan verabildigi icin gelene kadar kus bi gaga atar bk yerde ama dl ninde dez avantajı olarak agi yewerdinmi 7 pointte 1 def almasıdır bk vurdumu dl kesinlikle yere yatar yani kısaca ilk kim vurursa o kasanır
quote:
Orijinalden alıntı: Faewox`
bak sana sunu soyluyeyim dl uzantan verabildigi icin gelene kadar kus bi gaga atar bk yerde ama dl ninde dez avantajı olarak agi yewerdinmi 7 pointte 1 def almasıdır bk vurdumu dl kesinlikle yere yatar yani kısaca ilk kim vurursa o kasanır
bnce dl daha güçlü çünkü dl nin level kasması daha kolay sadece dolaşarak we sağ klik yaparak lvl kasabilirsin benim başka bi serverda 20 reslik dl vardı ama server kapandı dl daha hızlı level kastığı için herkesten önce res atıcak we oyunda 1. olucaaaaak
bnce dl daha güçlü çünkü dl nin level kasması daha kolay sadece dolaşarak we sağ klik yaparak lvl kasabilirsin benim başka bi serverda 20 reslik dl vardı ama server kapandı dl daha hızlı level kastığı için herkesten önce res atıcak we oyunda 1. olucaaaaak
Alıntıları Göster
DL
quote:
Orijinalden alıntı: Falken
DL
Alıntıları Göster
DarkLord
quote:
Orijinalden alıntı: Helppls
DarkLord
Alıntıları Göster
dl bıçer
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
dl bıçer
Alıntıları Göster
ilk vuran kazanır bence
quote:
Orijinalden alıntı: mskomek
ilk vuran kazanır bence
Alıntıları Göster
bana gore dark lord en gicik char defans denen bi se yok dark lordda bence en iyisi BK !!!!
quote:
Orijinalden alıntı: BlackF!Re
bana gore dark lord en gicik char defans denen bi se yok dark lordda bence en iyisi BK !!!!
Alıntıları Göster
önüme çıkarın bkları herşeyin eşit olmasına da gerek yok, bk nın 32k olsn bütün statlar benim sadece agi 32k olsun elfle kserim bk yı, ama dl kesinlikle en güçlüsü (kullanmayı bilene tabi...)
quote:
Orijinalden alıntı: Draziw
önüme çıkarın bkları herşeyin eşit olmasına da gerek yok, bk nın 32k olsn bütün statlar benim sadece agi 32k olsun elfle kserim bk yı, ama dl kesinlikle en güçlüsü (kullanmayı bilene tabi...)
Alıntıları Göster
elf charların en ezigi ben tek vurus alıyom full stat elfi
quote:
Orijinalden alıntı: MirOgLU328
elf charların en ezigi ben tek vurus alıyom full stat elfi