Şimdi Ara

BK MI DAHA GÜÇLÜ DL Mİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DeaD_BK

birakin su bos sohbetleri topic icin güzel seyler bulun oyunu ogrenmek istiyosan sitesi war gir bak orda yazarki bk

http://www.muonline.se.tc/ al bak

deadcim benim siteyi çok beğendin galiba önerdiğine göre

oyunda bk>sm
    bk>mg dl>bk dl>sm
    elf> hepsi ama dl ile ne olur bilmem

• abi senin lol oldugun nerden belli:
    1-full stat dion
    2-smnin mana shieldini solememissin bu ne ayıplık düşün bakam
    3-smnin mana shieldi full statta admmin miss vuruyooooooo

SM>>HERKESSS
  • rfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

daha çok gülücük..

daha çok gülücük..

daha çok gülücük..

daha çok gülücük..
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[:D

• ilk vuran yatırır baska bişey denemez
  • bence MS çalışıyorsa SM en güçlüdür çalışmıyorsa ilk vuran kazanır bide elf Bk yı yıkamaz!!!
  • Bk en güçlüsü tABİki
  • bengicem5919

Akli dengen yerinde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 19 Ağustos 2006; 17:00:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: l SNAKE l

bengicem5919

Akli dengen yerinde mi?

Hiç sanmıyorum yazdıklarına bakılırsa 0-6 gurubundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLCoHoL111 -- 19 Ağustos 2006; 18:37:02 >
  • Bos bos konusuyoz yeter kapatın su konuyu DL cok dengesız bır char canıda cok fazla ve cok fazla vuruyor Yukarda arkadas elf hepsini keser demıs senn sabaha kadar 2k vura vura bkyı oldurursun
  • BK'yı Tek Gecerim (: Her Clientte Bk Daha GücLüdür +11 Ex Fp Set +11 Chaos Shield Full Stat oLunca 12993 Def oLuo kafadanda 120 K Hp oLur Hadi Bakalım Yatırın (:

BK RuLLLLLLLLzzzZzZzZZ
  • Bu konu hakkında söylenicek tekşey eğer oyun oynamasını biliyorsan bütün charlar eşittir.

Evet BK nın ezici bir üstünlüğü var defas ve konusunda ama unutmayalımki diğer karakterlerinde ona göre Staff Kılıç, Bow gibi silahları var mesela;

Sm nin büyü güçünü %124 arttıran Kundun staff
    Mg nin vuruş ve büyüsü için black reing Blade %154
    Muse Elf için Scorpion Bow + Ice age büyüsü

Kısacası Skilleri kullanmak önemlidir yani oyunu bilmek

Setleride unutmamak gerekli tabii onlarında fonksionu çok fazladır savaş esnasında dikkat ettiyseniz butun yabancı serverlarda +dd+dsr set aranıyor.

0-6 grubundan birisine verin full stat Bk yı önüne gelene kesilir misal vermek gerkirse bilmem anlata bildimmi.
  • mu larda en güçlülüler;

1.BK
    2.MG
    3.SM
    4.MUSE ELF
  • Buzul Öle diosun Ama BK'nın Eline Verin Bi Full Mace Of The King Her Geleni Tek Rüzgarda Yatırır.BK dısında istediqin chara full item set wer yinede bişey yapamas full opt kundun staff wersen sm'ye ne yapabilcekki ? 2k wurursa 4 k wurur ama bu 130 k Hp Ne zman Biter ?????
  • ilk olarak konuyu hortlattığım için özür dilerim,
    mu yu seven bir oyuncu olarak son zamanlarda nefret etmeye başladım, sebebi ise karakterlerin özellikleri ile oynanması nasıl oluyor derseniz; Dark Lord olmayan serverler da 0.97 gibi.. BK nın karşısında durabilecek karakter yoktu hepsine bir dokundurur yatırırdı,(bence 97 versiyonu çok stabil çalışsada karakterler arasındaki güç dengesizliği hat safhadaydı. gerçi bu dengesizlik, realty tabanlı oynasanız belki o kadar çok farkedeceğiniz bişe deil) elbette 97 de SM nin MS si mis cektiriyordu ama dokunamadığınız bir karakterle "war" yapmakta abesle iştigal.hoş SM de BK ya sabaha kadar vursa kesemiyordu. herneyse uzatmayayım sonraları Dark Lord olan bir servere geçtik (ver0.99) ve imparatorla oynadık şahsen ben çok sevdim. oyun dengeliydi, yani DL defansi cok düşük ama atak speed ve vuruş gücü hayvan ötesi bir karakter, BK ise defansı, vurusu ve kanı hayvan, eksik yönü vuruşlarının Range i düşük, yani bir şekilde karakterler arasında denge unsuru vardı. daha sonra başka bir serverda oynadım inanamadım!! baktım ki Dark Lordun STR si çalışmıyor, bu versionda böyle dediler(ver1.0) neyse dedik.. başka bir servere geçtik baktım ki Dark Lordun STR normal bir şekilde çalışıyor ohh dedim düzgün bir yer bulduk(ver1.02) bu seferde baktımki BK da 300.000 HP var(32K vita ve life spell kullanıldığında). nasıl olur böyle bir saçmalık diye düşün taşın bir sonuca varamadım çünkü BK nın reflect li seti olduğunu düşünün toplamda 8 parça olsun %40 Reflect eder buda kaba bir hesapla 300.000 HP den 120.000 reflect yiyeceğiniz anlamına geliyor. arkadaşlar diğer karakterlerin full setli olduğunu düşünsek bile max HP si 87.000 küsürdür demek istediğim umarım anlaşılmıştır. 300.000 HP saçmalığın dik alasıdır. BK nın standart MAX HP si 130.000 küsür civarındadır ayrıca Dark Lordun karga sını iyce ezik yapmışlar bir işe yaramaz olmuş bunada anlam veremedim. hoş, 300 bin HP gibi bir saçmalık yanıda oldukça masum kalıyordu. Mu yu seven bir oyuncu olarak bu gibi şeylerden gerçekten bıktım.
    BK mi daha güçlü DL mi diye sorulmuş, arkadaşlar normal şartlar altında DL daha güçlüdür. oynadığınız serverda STR si çalışmayan Dark Lord veya BK da 300.000 HP gibi abukluklar varsa iş değişir tabiki. işte bu yüzden kesin şu daha iyidir diyemiyoruz ama dediğim gibi Tek bildiğim şey "normal koşullarda" max edilmiş Dark Lord dan kaçış yoktur zinciri ile alamayacağı karakterde yoktur ama maalesef yukarıda anlattığım gibi abukluklar yüzünden Dark Lord birçok serverde ezik kalmıştır. teşekkürler.
    "saçmalıkların olmadığı iyi bir server bilen warmı?"

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiforum

Ölümüne SM..!

4ever SM

• Her türlü oynamasini bilen kazanir..

Dl uzaktan Fire Bust u Caktimi Yerdesin..

VEya Bk Yakindan Orb of blow Caktimi.. DL 4 döner..

• quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

quote:

Orjinalden alıntı: maxiforum

Ölümüne SM..!

4ever SM

alayına SM ..!!

• Her türlü Dark Lord
  • BK
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.