Şimdi Ara

bkarsanız sewinirim...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar bnde nokıa 3250 varda braz yawaşladı da bn telime versiın atmak iatiyorum da şu anki wersiyonum 3.21... Eğer daha yüksek bi wersiyonlu arkadaşlarımız warsa bna gnderip,nsl yapabileceğimi gösterebilir mi acaba?? Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara...

• 3250 topicimizi takip ederseniz ayrintili bilgiye ve deneyimli arkadaslara ulasabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_7955042/tm.htm
  • kardeş sen telefonunu ver paranı geri al bence herkez veriyo bak kırmızılık sorunu var..ver gitsin o paraya daha güzel teller alırsın ...
  • NE alabilirimki daha güzel bşey?
  • abi sakın ya.. bşka telefon falan alma.bende de 3250 war memnunum.. Ayrıca versionda ii yani.. yükseltme wersiyonu.. sen telefonu müzik için aldysan süper şu an telefonun.. ben yüksellttm versionu ve çok kötü bişe yaptım farkındayım yani.. sakın deiştrme telefonu... neyse sayglar....
  • bilmiyorum ama ilk başta nekadara aldıysan okadar para veriyolar sanırım...ama yerine

k790i = 3.2 mp kamera +otofocus
    w810i=2mp otofocus ve walkman telefon
    biraz daha ekleyip n73 daha sayamıyacapım bir sürü tel var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mighty

Meraba arkadaşlar bnde nokıa 3250 varda braz yawaşladı da bn telime versiın atmak iatiyorum da şu anki wersiyonum 3.21... Eğer daha yüksek bi wersiyonlu arkadaşlarımız warsa bna gnderip,nsl yapabileceğimi gösterebilir mi acaba?? Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara...

o telefonun kullanımı kolaymı tuş takımı dönüyo falan elinde dururken zırt bırt dönüyomu merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ana başlıktan devam edelim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.