Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maestoso76

Sabah n11 den yaptığım alışveriş için mesaj gelmedi. Az evvel hızlıaldan eşimin hesabından yaptığım alışveriş için hemen geldi

Bkm den gelen kazandınız mesajı aynı saatlerde gmail de promosyonlar kutusuna düşmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bir sorum var. Ben hi. BKM kullanmamıştım ve kampanyadan yararlandım. mesaj geldi ve 20 liranız iade olacak dedi. buraya kadar hreşey güzel.

Gitti gidiyordaki resmi Prima satıcısından bez almıştım ama adamlar bezi göndermedi. bende muhtemelen siparişi iptal edicem. iptal edilen siparişlerde 20 lira iade edilmez diyorlar. peki ben bu kampanyadan artık yararlanamaz mıyım ? yoksa bir sonraki alışverişim ilk siparişim sayılır mı ? napacağız ?
  • Bugün son mu?

• Son durum nedir? Daha önce bkm express kullanamayan birinin tc siyle üyelik açsam onun kredi kartıyla mı yapmam lazım?

Yoksa daha önce kullandığım bkm ye yeni kart eklesem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

Son durum nedir? Daha önce bkm express kullanamayan birinin tc siyle üyelik açsam onun kredi kartıyla mı yapmam lazım?

Yoksa daha önce kullandığım bkm ye yeni kart eklesem olur mu?

Muhtemelen tc no ile kredi kartı sahibinin eşlesmemesi sebebiyle kartı ekleyemeyeceksiniz

• Az önceki işlemimle bkm den 20 TL iade mesajı gelmiştir. 30000 hala dolmamıştır. Bilginize

• Az önce 64 liralık alışveriş yaptım, 3 e böldüm mail gelmedi. Acaba taksitteki tutarında 30 u aşması falan mı gerekiyor??
  • Sadece axess mi

• Kart numarası vs. Yanlış diye hata alıyorum. Kartım ek kart (maksimum) . Sanırım ek kart olduğu için olmuyor yanılıyor muyum? Üzerindeki ad soyad benim tc benim ancak bkm kabul etmiyor.

• arkadaşlar garanti sanalkartımı tanımlasam alışveriş yapsam yine iade kazanırmıyım?
    bu arada sanalkarta taksit oluyormu? daha önce hiç alışveriş yapmadım.. sanal kartımın limiti 200 müş
    bunun minimum ödemeleri normal kart gibimi yapıcam?

garanti bonus asıl kartımla bkm alışverişi yaptım 20 tl iade kazandım.. ama yine kendi adıma kendi tc numaram ile sanal karta açabilirmiyim?
  • iade bilgisi dün akşam gelmiş arkadaşları da faydalandırdım teşekkürler.
  • İadeler ne zaman gelir sizce?

• Kampanya koşullarınıda okudum ama alışveriş yapanların tecrübesi daha önemli benim için. banka kartları geçerli mi? Banka kartı ile alışveriş yapan oldu mu?

• Başkası adına açılan hesaba kendi kartımızı ekleyebiliyor muyuz ?
  • mustafaduran06 kullanıcısına yanıt
    bugün banka kartıyla n11'den kontör yükledim iade maili geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanal kart tanımlanıyor mu? asıl kartla 1 kere yaptım şimdi sanal kartla yapmayı düşünüyorum iade gelirmi?
  • ben de ilk kez yükledim kartı ve gittigidiyordan 30 tllik alışveriş yaptım. mail falan gelmedi? doldu mu acaba sayı?
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Gelmez.
    İadeler de TC numarası esas alınıyor.
  • -nothing2lose- - kullanıcısına yanıt
    hocam, n11'de turkcell tl yükleme yok mudur? bende bkm ile alacaktım.
  • Kliksa'dan Logitech f710 BKM ve indirim kodu ile 64,90₺'ya geldi. Gayet iyi fiyat. 20₺ ödemesi bu ayın sonuna kadar yapılacakmış gelen mail öyle diyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.