Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya sorunlu hizmet.ucak biletlerini bkm ile almayin derim para gidiyor ama ortada bilet yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce bir defa kullanmayı denedim bkm yi işlem yapamamıştım, işlemler bölümünde bir tane işlem var onda da zaten ünlem işareti var alışverişin tamamlanmadığını gösteren. Şimdi işlem yapsam 20 tl gelir mi acaba?
  • Morhıpodan alış veriş yaptım iade gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

Morhıpodan alış veriş yaptım iade gelmedi

morhipoda ödeme sayfasında bkm ile ödeme göremedim bir tek kredi kartı bölümü var. nasıl bkm ile ödeme yapılıyor acaba?
  • Arkadaşlar iadeler ekstreden mi düşecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az Önce Gttigidiyordan BKM ile Ödeme Yapıp 20 TL İade Mailini Aldık. Vodafone ile Birleşince 50 TL lik Kâr Oldu.147 TL lik Ürün 97 e Geliyor. İyi Oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

morhipoda ödeme sayfasında bkm ile ödeme göremedim bir tek kredi kartı bölümü var. nasıl bkm ile ödeme yapılıyor acaba?

arkadaşlar bilen birileri varsa yardım edebilirmi, bkm göremedim morhipoda. logosu var sitenin altında ama ödeme sayfasında bkm seçeneğini bulamadım.
  • d&r dan çanta aldim bu kampanyayla para kesildi bkmden iade maili geldi ama ortada çanta yok siparislerim sayfasinda gozukmuyor.

• Bakalım iadeler ne zaman olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopali08

Az Önce Gttigidiyordan BKM ile Ödeme Yapıp 20 TL İade Mailini Aldık. Vodafone ile Birleşince 50 TL lik Kâr Oldu.147 TL lik Ürün 97 e Geliyor. İyi Oldu...

Hocam vodafon kodunu ödeme ekranındamı yoksa kuponlarım menüsündenmı aktif ettniz,benim koda hata veriyorda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

quote:

Orijinalden alıntı: hopali08

Az Önce Gttigidiyordan BKM ile Ödeme Yapıp 20 TL İade Mailini Aldık. Vodafone ile Birleşince 50 TL lik Kâr Oldu.147 TL lik Ürün 97 e Geliyor. İyi Oldu...

Hocam vodafon kodunu ödeme ekranındamı yoksa kuponlarım menüsündenmı aktif ettniz,benim koda hata veriyorda.

Kart Ödeme Ekranına Geldiğinizde Ödeme Rakamının Yazdığı Yerin Üstünde İndirim Kodu Tanımla Kutusundan Yaptım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 6 Aralık 2015; 0:34:36 >
  • hopali08 kullanıcısına yanıt
    Evvallah

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bilen birileri varsa yardım edebilirmi, bkm göremedim morhipoda. logosu var sitenin altında ama ödeme sayfasında bkm seçeneğini bulamadım.

hallettim ama çok ekteresan, ilk girdiğimde ödeme seçenekleri yoktu. anlık bi hatamı oldu yoksa bnm pc mi sapıttı anlamadım. şu an normal sol tarafta ödeme seçenekleri gözüküyor

• bu hesapla yapsam gelir mi?

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade
  • Arkadaşlar alışverişi yaptıktan sonra iade hemen mi geliyor?

• 2 saat önce gittigidiyordan sipariş geçtim, 20 tl geri iade mesajı geldi
  • İlk alışverişinizi yapıyorsanız gelir. Bende de aynı durum vardı, iade e-postası geldi yalnız n11'den avea tl yükleme yapılmıyor. Sıkıntı var diyorum sistemde, biz müdahale edemiyoruz diyorlar.

Ekleme: Şimdi aradılar; sıkıntı varmış, düzeltilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 6 Aralık 2015; 15:01:31 >
  • beyler ben ilkkez bkm express ile n11.com da alışveriş yaptım ama sonra siparişi iptal ettim kampanyadan hala yaralanabilir miyim?
  • arkadaşlar başka bi hesap açıp, baika birinin tc sini kullanarak kendi kredi kartımızla alışveriş yapsak iade alabilirmiyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

hocam üstte kredi kartı ile ödeme paypal ile ödeme bkm Express ile ödeme diye seçenekleri var bkm yı seçin

Ben oyun almaya calistim. Sadece kredi karti ile odeme var.
    Edit: Oyun keyleri satılan bölümde bkm express kullanılamıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 6 Aralık 2015; 19:00:45 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.