Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Closer

arkadaşlar başka bi hesap açıp, baika birinin tc sini kullanarak kendi kredi kartımızla alışveriş yapsak iade alabilirmiyiz acaba?

tc ve kredi kartı aynı kişiye ait olacak
  • Gittigidiyor 30/100 indirim kodu ile birleştirip 50/100 indirim sağlamış oldum. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Collezione dan 3 al 2 öde ile bkm tarafından alış veriş yapan oldu mu? 30+30+30=90 -30 (3 al 2 öde) = 60 tl iken bkm ile 40 TL olcak ama birleşir mi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdi aldım başka kişinin kartıyla başka hesaptan mail gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nativist

Collezione dan 3 al 2 öde ile bkm tarafından alış veriş yapan oldu mu? 30+30+30=90 -30 (3 al 2 öde) = 60 tl iken bkm ile 40 TL olcak ama birleşir mi acaba

2 Kampanya Birbirinden Bağımız Olduğu İçin Birleşir. Kartınızdan 60 TL Çekilecek. Bu Ay İçinde 20 TL BKM Express Tarafından Geri Yatacak...
  • TEB kredi kartımı BKM Exprese tanımladım, n11.com dan laptop fanı siparişi verdim (36 Tl.) BKM Expresten 20 tl iadesi yapılıcak diye mail geldi.
  • 2 saat önce n11 den geçtiğim sipariş için mail geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce gittigidiyordan alışveriş yaptım, mail geldi. Kampanya devam ediyor.
  • Eşimin ek kartı için yeni hesap açıp tanımlasak oluyor mu acaba.Eşimin BKM hesabı yok ilk defa açıcam ama ek kart ile olur mu ondan emin olamadım.

(Ek kart ile eşime hesap açıp alışveriş yaptım ve 20 TL iade kazandınız diye mail geldi.Bakalım banka karta yansıtacak mı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end76 -- 7 Aralık 2015; 15:07:06 >
  • Morhıpodan aldım cumrtesı hala mail gelmedi

• beyler ben şimdi bu fırsattan yararlandım.

eşimin kendi adına çıkartılmış kredi kartı var, ve bu kredi kartı benim daha önceden yararlandığım kredi kartıma bağlı ek kart. eşimin adına bir hesap açsak, ek kartını sisteme tanıtsak, ek kartla bu fırstla yararlanabilir miyim?

teşekkürler
  • Yurtdisi alisverislerde de gecerli mi bu acaba mesela amazondan yapsam alisverisi

• BKM hesabı vardı ama ilk defa kart tanımlayıp ilk alışverişi öğlen n11 den alışveriş yaptım mail gelmedi.
  • Defactodan yaptığım alışverişten geldi direk teşekkürler..
  • Arkadaşlar 08/12/2015 saat 09:35 itibari ile n11 den aldım anında mail geldi. sanırım 30.000 dolmamış :)

Tebrikler, 20TL iade kazandın!

08.12.2015 09:35:49 tarihinde, n11.com işyerinde, 32,90TL tutarında yaptığın alışveriş ile sayıları 1 milyonu aşan BKM Express üyelerinden biri de sen oldun ve hoş geldin hediyesi olarak 20 TL iade kazandın! İaden 31 Aralık 2015 tarihine kadar alışveriş yaptığın kartına yüklenecek.

Kampanya detayları içinhttps://www.bkmexpress.com.tr/20tl-iade.bkm
  • Banka kartı da geçerli de mi bu kampanyada?????
  • ininal kart alsak migrostan 5 liraya ona 10 lira atsak bkm üye olsak 30 liraya alsak olurmu deneyen oldumu
  • maximum kartı kabul etmedi :D
  • mail hala gelmedi bekliyoruz gittigidiyor dan kaynaklı mı sorun var cözemedim.
  • biraz önce aldım mail geldi. Gmail olan arkadaşlar promosyon bölümüne baksın
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.