Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banka kartını bkm'ye kaydettirip onla alışveriş yapsak da oluyor mu arkadaşlar, illa kredi kartı mı kaydettirmek gerek?
  • powe33 kullanıcısına yanıt
    neden kart alacaksın ki?

git kuveytturk bankasına 5 dk da sana hesap açarlar. şubeden kartını basıp verirler

ücretsiz hemde iade mesajı geldi bkmden
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem2012

Banka kartını bkm'ye kaydettirip onla alışveriş yapsak da oluyor mu arkadaşlar, illa kredi kartı mı kaydettirmek gerek?

Yok hocam gerek ben bugün banka kartı ekleyip aldım, iade maili geldi.
  • ailem korkuyor anlatsakta sonra para isterler kart parası cıkar yıllık para çıkar diyor korkuyorlar
  • ben banka kartı ile yaptım bkm den cevap geldi katıldınız diye
  • BENDE yeni üye olarak alışveriş yaptıom bkm ile ama bana mail gelmedi alışveriş yapalı 10 gün oldu ne zman gelecek bu para .
  • şimdi yaptım anında geldi. gittigidiyor/enpara ile
  • Karta para iadesini ne zaman yapicaklar peki 31 araliga kadar yapilacaktir diyo ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtaksy

neden kart alacaksın ki?

git kuveytturk bankasına 5 dk da sana hesap açarlar. şubeden kartını basıp verirler

ücretsiz hemde iade mesajı geldi bkmden

her kuveytturk şubesinde veriyorlar mı o şekilde kartı hemen ? Bir de arkadaşlar 30000 dolunca kampanya kendiliğinden kalkacak mı nasıl anlayacağız ?
  • Arkadaşlar daha öncede farklı maille üyelik alıp alışveriş yapanlar maalesef kampanyaya dahil değil.

Benim başıma az önce geldiği için söylüyorum;

Müşteri hizmetlerini aradım, mail adresimi verip kampanyaya dahil oldummu diye sordum. Dahil olmamışınız dedi. Daha önceden üyeliğiniz varmıydı dedi hatırlamıyorum dedim. Onuda kontrol etti ve farklı maille üyeliğime ulaştı ve alışverişim gözüktüğü için geçersiz olmuş dedi.

Kampanyada TC Kimlik baz alınıyor...

• mail hemen gelmiş.Daha yeni baktım..Kart Bonus Genç..
  • Beyler bkm express ile bitaksi kullanımları alışveriş sayılıyor mu?
  • Morhipo dan alış veriş yaptım indirim gelmedi. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı??
  • hizlial.com ve gittigidiyor dışında nerelerde kullanılıyor bkm express ? yardım lütfen
  • bonusla 1000 tl lik alışveriş yaparsam hem 20 tl indirim hem 50 tl bonus gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdrem

bonusla 1000 tl lik alışveriş yaparsam hem 20 tl indirim hem 50 tl bonus gelir mi ?

Gelir. İkisi Ayrı Kampanya ve Birbirinden Bağımsız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoAksesuar

hizlial.com ve gittigidiyor dışında nerelerde kullanılıyor bkm express ? yardım lütfen

https://www.bkmexpress.com/uye-isyerleri.bkm
  • evdeki büyüklerin tc si ile bkm üyesi olsak daha sonra bkm ye eklenmemiş kart ile alışveriş yapsak(ancak üye tc si ile kart sahibi farklı) yine de iade olur mu ???

İlk başlarda oluyordu.Şimdilerde durum nedir?
  • Bu 20 tl iade puan olarak mı yoksa nakit olarak mı geliyor? Yoksa ekstreden mi düşer?
  • Beyler novabazardan bir ürün almıştım ve iade maili gelmişti. 1 hafta geçti novabazar siparişimi iptal etti şu an iptali bekleniyor aşamasında şimdi ben aynı bkm hesabından tekrar ne zaman alışveriş yapıp iade alabilirim? Para iadesi yapıldığı zaman mı yoksa iptal edildiğinde mi? Aynı durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.UniquE -- 8 Aralık 2015; 23:16:45 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.