Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece denedim anında geldi mail ancak iadeler 31 aralık'a kadar diyor sanırım kimsenin iadesi yatmamış bence toplu yatacak
  • 30 bin kişi ile sınırlı
  • bugün 17.45 itibariyle yaptığım alışveriş ile ilgili olarak 20tl iade mailini aldım. 30000 sınırı daha dolmamış. bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dismorphia -- 15 Aralık 2015; 17:55:59 >
  • hala dolmamış mı bu yav
  • az önce alışveriş yaptım, geldi.
  • Şirkette ne kadar adam varsa kullandım. 20 lira banka iade edecek diye söyledim millete. Bi aksilik çıkarda 20 liraları vermezse BKM hapı yuttum. Hepsine tek tek bayılacaz 20 liraları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldık epostamızı oh oh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ben kart bilgilerini alışveriş yaptıktan sonra sildim hemen. Sonra tekrar ekledim. Sıkıntı olur mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gozunu seveyim yok mu kontor alacak bir yer? N11i surekli taciz etmekten biktim acmiyor adamlar:):)

• encard'ımı tanıttım, onunla yapsam yine de iade olur mu?
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    olur tabi önemli olan kart değil bkm üzerinden işlem yapmanız. bkm ye eklenen her kart olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

olur tabi önemli olan kart değil bkm üzerinden işlem yapmanız. bkm ye eklenen her kart olur

tesekkurler cevap ıcın, bır de tavsıye edeceğiniz bir site var mıbmk expressin geçtiği?
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    ne alacağınıza bağlı tabi. n11, gittigidiyor, morhipo falan gibi sitelerde geçerli.

ben biraz önce n11 den 109tl lik ürün aldım mesela 26tl e geldi 20tl bkm, 33tl n11 kupon, 30tl teb kampanyasıyla.
  • Öğlen alışveriş yaptım, kampanyaya katılım e-postası geldi. Hala devam ediyor kampanya.
  • quote:

ne alacağınıza bağlı tabi. n11, gittigidiyor, morhipo falan gibi sitelerde geçerli.

ben biraz önce n11 den 109tl lik ürün aldım mesela 26tl e geldi 20tl bkm, 33tl n11 kupon, 30tl teb kampanyasıyla.

bu cok ıyıymıs :)

bu arada her kart tanıtmamızda vermez değil mi?

yeni üye olmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

quote:

her kart için ayrı ayrı olmuyor. bkm üzerinden ilk işlem önemli olan. ilk defa işlem yapanlara 20tl iade yapılıyor, hangi kartla yapılırsa yapılsın. sonra başka kart ekleyip yapılırsa olmuyor yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

quote:

her kart için ayrı ayrı olmuyor. bkm üzerinden ilk işlem önemli olan. ilk defa işlem yapanlara 20tl iade yapılıyor, hangi kartla yapılırsa yapılsın. sonra başka kart ekleyip yapılırsa olmuyor yani

çok yordum sizi, teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar,
    BKM ile alışverişten sonra herkes email geldiğini belirtmiş fakat ben ve eşim ikimizde yapmamıza rağmen ulaşan bir email yok. Fakat bkm üye sayfasına girdiğimde ödeme görünüyor.
    Birimiz normal k kartı ile birimiz sanal kart ile yptı.
    Bunu teyit edebileceğimiz bir yer var mı yoksa beklemek ve görmek tek çare mi?

Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara ile işlem yaptm öğlen mail gelmedi.
  • Kontor yok mu kontor?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.