Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kart sizin adınıza tanımlı olduğundan başkasının TC kimlik nosu ile açtığınız hesaba kartı ekleyemezsiniz, sistem müsade etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

İade gelmedi diye iptal etmiştim. Sonradan mail gelmiş. Şimdi tekrar sipariş versem iade almakta sıkıntı yaşar mıyım ?

Bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat 10.06 itibariyle yaptığım işlem sonucunda 20 tl iade kazandınız maili geldi, katılım limiti dolmamış forumdaşlar bilgilerinize
  • Alemin akıllısı bir sensin zaten. Herkes saf

• dolsun veya dolmasın, mail gelen herkes alır 20tlsini.
  • N11 de vaziyet ne şekilde iade alabiliyor muyuz?
  • quote:

quote:

İade gelmedi diye iptal etmiştim. Sonradan mail gelmiş. Şimdi tekrar sipariş versem iade almakta sıkıntı yaşar mıyım ?

Bilgisi olan

Kampanya Koşulları :
    Kampanya 20 Kasım 2015 ile 20 Aralık 2015 tarihleri arasında BKM Express üyesi olan bankaların tüm kredi, banka ve ticari kartlarında geçerli olacak.
    Kampanyadan sadece BKM Express ile ilk kez alışveriş yapacak kişiler yararlanabilecektir. Daha önce BKM Express’e üyelik yapmış olup henüz BKM Express ile alışveriş yapmamış kişiler de kampanyadan yararlanacaktır.
    İade için TC kimlik numarası esas alınacak ve her kişi kampanyadan bir kere faydalanabilecektir.
    Kampanya döneminde tek seferde yapılan 30 TL ve üzeri taksitli ya da peşin alışverişe 20 TL iade verilecektir.
    Kampanya, şartları sağlayan ilk 30.000 kişi için geçerlidir.
    İadeler, ilk alışverişin yapıldığı kartın bankası tarafından 31 Aralık 2015 tarihine kadar yapılacaktır.
    İade döneminde, kampanyaya hak kazanmış kartın kullanıma açık ve BKM Express’e tanımlı olması gerekmektedir.
    İade süreci, alışveriş yapılan kartın ait olduğu banka üzerinden takip edilmeli.
    Alışveriş iptali veya iadesi durumunda kampanya geçerli olmayacaktır.
    Ek kartlarla yapılan alışverişlerden hak edilen iadeler, bankaların ek kart politikasına göre değişiklik gösterebilir.
    Banka tarafında teknik olarak iadenin mümkün olmadığı durumlarda aynı değerde puan yüklemesi yapılabilir.
    Kampanya, BKM Express üyesi bankaların ve BKM Express’in diğer kampanyalarıyla birleştirilebilir.
    BKM Express ile daha önce alışveriş yapmış kullanıcılar yeni bir üyelik oluşturarak kampanyadan yararlanamazlar.
    BKM A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

Şartlar bunlar hocam tekrar sipariş veriseniz bu ikinci alışverişiniz olacağı için iade alamayacağınızı düşünüyorum. Ama tabi benim görüşüm %100 kesin bilgi değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

Arkadaşlar saf mısınız? 30000 kişi çoktan dolmuştur.Reklam stratejisi onlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: uncanny

Alemin akıllısı bir sensin zaten. Herkes saf

Sıkıntı var galiba,üstüne alinmissin

• bugün yaptığı alışverişte iade maili alabilen varmı?
    kampanya devam ediyormu?
  • Hala kontor alabilen yok degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

N11 de vaziyet ne şekilde iade alabiliyor muyuz?

n11 müşteri hizmetlerine sordum şimdi. "kampanya devam ediyor sitemizde" dedi.
  • Ya biri cevap versin devam ediyor mu etmiyor mu?

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    dün gece 12 gibi yaptım iade verdi
  • az önce n11 de denedim sorun yok iade maili geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Gökdemir
    az önce n11 de denedim sorun yok iade maili geldi.

Hocam ne kadar sürede mail geldi, bende n11 den alış veriş yaptım gelmedi hala bekliyorum.
  • bkm hesabı açarken x kişi adına açıp y kişinin kredi kartını kullanıp iade alabilir miyiz??
  • Resul069 kullanıcısına yanıt
    hesapla kart sahibi aynı olmak zorunda. başkasına ait kart sisteme eklenemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyaspor -- 15 Aralık 2015; 16:11:39 >
  • eyvallah
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    anında geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.