Şimdi Ara

BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.275
Cevap
34
Favori
41.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim mevcut BKM uyeligim var. Bu hesaptan baska kart ile alisveris yapmistim. Bu hesaba yeni kart tanimlasam iadeyi alabilr miyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaris29 Y kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu soru çok soruldu ve cevaplandı. Daha önce herhangi bir kartla alışveriş yapıp bkmexpresi kullandıysan bu kampanyadan yararlanamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben cuma günü gittigidiyordan ürün aldım bkm ile ilk kez ve bana mesaj falan gelmedi bonus kaandın diye ayrıca bu aldığım ürünü iptal etmek istiyorum satııc yarın kargoya verecek te bunu nasıl iptal eder bu kampanyadan tekrar yararlanırım lütfen biri yardımcı olsun.
  • dün n11.com dan tl yükliyim dedim bkm ile ama n11 o hizmeti vermiyormuş artık (madem vermiyosun neden sitede hala mevcut orasıda meçhul) neyse 30 tl ödeme çekmiş gösteriyor bkmde fakat karttan işlem yapılmamış ilk alışverişim olucak bu kampanyadan bir ödeme daha yapsam yararlanabilir miyim?
  • 35 tl civarı alacağım bi malzeme var. Bunu internetten ve eşim üzerine ilk defa bkm açarak alsam. nuvo bu karta tanımlanır mı?
  • Az önce yaptıgım alışverişe 20 TL iade maili aldım , kota dolmamış merak eden varsa..
  • benim carefoursa'dan aldığım ürün provizyonda bile görünmüyor, alışveriş ayağıma geldi fakat ücreti bildiğin kayboldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

35 tl civarı alacağım bi malzeme var. Bunu internetten ve eşim üzerine ilk defa bkm açarak alsam. nuvo bu karta tanımlanır mı?

Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

benim carefoursa'dan aldığım ürün provizyonda bile görünmüyor, alışveriş ayağıma geldi fakat ücreti bildiğin kayboldu...

Sonradan fatura ederler.

• İade mesajı ne zaman geliyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün geçti ve dönem işlemlerine henüz yansıyan bişey yok! Bonus veya puan olarakda dönmedi.
    Bakalım bekliyoruz..

inşallah keklemiyorlardır!
  • Eşime en hızlı hesabı nasıl açarım, nuvo-enpara veya cebteteb gibi bi hesap? Hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bios25

3 gün geçti ve dönem işlemlerine henüz yansıyan bişey yok! Bonus veya puan olarakda dönmedi.
    Bakalım bekliyoruz..

inşallah keklemiyorlardır!

Mail adresine yuklenicek mesaji geldimi,benim aninda mail gelmiş 31 aralik 2015 e kadar karta yuklenicek diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansevgili

dün n11.com dan tl yükliyim dedim bkm ile ama n11 o hizmeti vermiyormuş artık (madem vermiyosun neden sitede hala mevcut orasıda meçhul) neyse 30 tl ödeme çekmiş gösteriyor bkmde fakat karttan işlem yapılmamış ilk alışverişim olucak bu kampanyadan bir ödeme daha yapsam yararlanabilir miyim?

aynı şey banada oldu, bkm mh yi aradım durumu anlattım benim isteğim olmadan iptal olduğu için işlem beni henüz bkm kullanmamış listesine aldıklarını söylediler. yani kampanyadan faydalanabilecek hale getirdiler. tabi söyledikleri o umarım alışveriş yapacağım zaman sıkıntı olmaz.

sizde arayın durumu anlatın

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    +1 hemen eklediler yine. Yalniz kontor alamiyoruz bir turlu. Hizlial sadece 1adet izin veriyor yanina birsey de ekleyemiyorum. Oynadığım oyun icin google playden kredi alacaktım kontoru ucuza getirip alayim dedim olmadi. Hala ariyorum bulamadim bir yer

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0637

Eşime en hızlı hesabı nasıl açarım, nuvo-enpara veya cebteteb gibi bi hesap? Hangisini önerirsiniz?

en hızlı enpara. en yavaş nuvo. fakat ref ile 10 TL veriyor
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    çok saol dostum yarın ilk iş mh arıycam
  • Bkm ödeme hangi sitelerde var

• Şimdi denedim hala devam ediyor arkadaşlar bilginize
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.