Bildirim
BKM Express ile 30 TL Alışverişinizin 20 TL'si İade (33. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: lynx87
Bana da iade gelmedi . Acaba ne zaman yatacak gelmeyenlerin ki ?
İade hemen gelmiyor, Mail geliyor ancak 20 TL hesaba sonradan iade oluyor, bu da 31'ine kadar olan geniş bir zaman içinde gerçekleşecek. -
bende dün kliksadan g105 aldım anında mail geldi bana, hatta bugün klavye bile geldi ^^ -
Klavye geldi zaten
Mail yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mail geldi iade yok 4 gün oldu bu hafta içi gelirmi acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: yus49
Tl yukleme yapabilecegimiz bir site var mi kampanyaya dahil? N11 yuklemiyor(avea vodafone)
Tekrar soralim gözlerden kaçmış olan vardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaansevgili
kampanya başladıktan sonra açılan yeni üyeliklerdede geçerli mi?
var mı bilen arkadaşlar? -
Eger daha once kullanilmayan tc no ve o tc no ya ait kart ile uyelik acarsaniz gecerli.
quote:
Orijinalden alıntı: MotoAksesuar
mail geldi iade yok 4 gün oldu bu hafta içi gelirmi acaba ?
31araliga kadar demisler. O zamana kadar gelecek iste. Muhtemelende o gun gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
quote:
31araliga kadar demisler. O zamana kadar gelecek iste. Muhtemelende o gun gelir.
valla belkide yollamazlar diye düşündüm bakalım beklicez de son güne bırakan tipik Türk aklı işte. bankalar bile aynı arkadaş ülkede ya Enparada öyle
5. iş gününe kadar diyor hep 5. iş günü son saat yolluyor. son saniyeye kadar parayı çeviriyor hesaplarda kullanıyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
quote:
valla belkide yollamazlar diye düşündüm bakalım beklicez de son güne bırakan tipik Türk aklı işte. bankalar bile aynı arkadaş ülkede ya Enparada öyle
5. iş gününe kadar diyor hep 5. iş günü son saat yolluyor. son saniyeye kadar parayı çeviriyor hesaplarda kullanıyor.
Havadan para veriyolar sonucta, istedigi kadar cevirsin.
Ayrica neden iade yapmasinlar yeni cikmis dandik bi sey degilgi. Daha oncede kac tane kampanya yaptilar.
Biraz sabretmek lazim sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkese merhaba ben bugün akşam gittigidiyordan deterjan almıştım 120 tllik falan ve teb bonus bkm express ile almıştım.Ürünü iade etmek istediğimde daha iade işlemlerinde gözülmediğini gördüm acaba ben bu ürünü nasıl iade ederim kargolanmadan ve bkm expressten gelecek 20 tl iade ve teb bankasından 30 tllik iadeleri bir sonraki alışverişlerden tekrar alabilirmiyim ? -
30000 kisi doldu mu? Hala alabiliyor muyuz
Tebrikler MUHAMMED BERK, 20TL iade kazandın!
10.12.2015 09:47:16 tarihinde, DeFacto işyerinde, 37,97TL tutarında yaptığın alışveriş ile sayıları 1 milyonu aşan BKM Express üyelerinden biri de sen oldun ve hoş geldin hediyesi olarak 20 TL iade kazandın! İaden 31 Aralık 2015 tarihine kadar alışveriş yaptığın kartına yüklenecek. -
Gitti gidiyorda bkm 20 tl iade veriyor mu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: bahane06
Gitti gidiyorda bkm 20 tl iade veriyor mu acaba
Evet veriyor. -
İadesi dönem işlemlerine yansıyan oldu mu şimdiye kadar ?
quote:
Orijinalden alıntı: aropiko
İadesi dönem işlemlerine yansıyan oldu mu şimdiye kadar ?
Bu tarz kampanyalarda genellikle son gün yatar para, en iyi ihtimal ayin 25+ yatirmaya baslarlar.
Kontor alinabilecek bir yer var mi?
Bugün kullanan birisi olursa, devam edip etmediğini yazabilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X