Şimdi Ara

Black Desert Oynuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, black desert'a başladım ve ara ara videolar çekiyorum. Bunları youtube'da yayınlıyorum. Videolara ulaşabileceğiniz link'i aşağıya veriyor ve iyi forumlar, iyi seyirler diyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=HYadqdITe34&list=PLYrPaJdFNRG224iYtJwbquMS-WmlchTHn

https://www.youtube.com/channel/UCHD_hvDW8TGJkMz05EFGWyQ

Black Desert'e Nasıl Giriş Yapılır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircik06 -- 30 Ağustos 2015; 22:59:37 >

• Videoları su an izleme sansım yok ama çok iyi olduğunu tahmin edebiliyorum. Hangi serverda oynuyorsun ? üyelik oyun boyutu hakkında kısaca bilgi vermen mümkün mü ?
  • Japon server'ıda var ancak biz kore serverında oynuyoruz. üyelik 9 dolara satılıyor. Türk oyuncuların azlıgından yakınıyorum. boyutu 30-40GB kadar oyuna katılmak istiyen her arkadaşa elimden geldiği derecede yardımcı olabilirim. Şuana kadar oynadığım en iyi mmorpg ve bir takım şeyleri mmorpg dünyasına kazandırmış bir oyundur. Daha önce hiç bir oyunda görmediğim gerçekçiliği gördüm ben bu oyunda :) anlatsam satırlara sığmaz zaten de az çok siz de biliyorsunuzdur zaten anlatacaklarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircik06 -- 15 Ağustos 2015; 10:08:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

Japon server'ıda var ancak biz kore serverında oynuyoruz. üyelik 9 dolara satılıyor. Türk oyuncuların azlıgından yakınıyorum. boyutu 30-40GB kadar oyuna katılmak istiyen her arkadaşa elimden geldiği derecede yardımcı olabilirim. Şuana kadar oynadığım en iyi mmorpg ve bir takım şeyleri mmorpg dünyasına kazandırmış bir oyundur. Daha önce hiç bir oyunda görmediğim gerçekçiliği gördüm ben bu oyunda :) anlatsam satırlara sığmaz zaten de az çok siz de biliyorsunuzdur zaten anlatacaklarımı

Ben de bu oyunu çok merak ediyorum ve en kısa zamanda indireyim diyorum. Download ve üyelik ile ilgili bilgi verebilir misin? Bir de oynadığınız server İngilizce mi?
  • Oyun acayip iyi.

Newgamewayden alın üyeliğinizi ing patch falanda var takılın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun grafiklerinden şüphe yok, başlamayı düşünüyordum yalnız sorum şu; Kore serverına burdan bağlantı durumu nasıl ? lag durumu nedir?
  • En son 19GB idi. Baya patch gelmiş anlaşılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Black Desert Online REHBER
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MakeMeLaugh kullanıcısına yanıt
    bağlantı problemleri illaki var +300 pingle oynarsın ama bu engel değil lag olmuyor ara sıra geri atma oluyor saniyelik bir şey o da anca asas karakterde oluyor. videolarımı izlerseniz akıcılığı görürsünüz en son exp kasıyorum videosu çekmiştim ona bakabilirsiniz yarım saat kadar farm yaptım tek 1 geri atma ve lag olmadı.
    not : vpn kullanırsanız pingle ilgili neredeyse hiç bir sorun yaşamazsınız

Oyunun grafiklerini bir kenara bırakın arkadaşlar ciddi anlamda söylüyorum ben şuan grafik için değil içerik için oynuyorum :) benim yıllardır hasretini çektiğim ve aradığım bütün özellikleri şuan bu oyuna eklemişler :) zamanında ultima ya da mu online oynamış varsa biraz araştırsın bu oyunu derim

edit: üyelik, client ve patch kurulumu biraz meşakkatli. bunun gerekli sayıda kişiye ulaşılırsa bir rehber videosu çekebilirim. onun dışında tek tük başlamak istiyenler çıkarsa bire bir yardıma açığım :) buyrun başlayın bu oyuna pişman olmazsınız artık sıkıldım tek başımıza takılmaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircik06 -- 15 Ağustos 2015; 17:00:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

bağlantı problemleri illaki var +300 pingle oynarsın ama bu engel değil lag olmuyor ara sıra geri atma oluyor saniyelik bir şey o da anca asas karakterde oluyor. videolarımı izlerseniz akıcılığı görürsünüz en son exp kasıyorum videosu çekmiştim ona bakabilirsiniz yarım saat kadar farm yaptım tek 1 geri atma ve lag olmadı.
    not : vpn kullanırsanız pingle ilgili neredeyse hiç bir sorun yaşamazsınız

Oyunun grafiklerini bir kenara bırakın arkadaşlar ciddi anlamda söylüyorum ben şuan grafik için değil içerik için oynuyorum :) benim yıllardır hasretini çektiğim ve aradığım bütün özellikleri şuan bu oyuna eklemişler :) zamanında ultima ya da mu online oynamış varsa biraz araştırsın bu oyunu derim

edit: üyelik, client ve patch kurulumu biraz meşakkatli. bunun gerekli sayıda kişiye ulaşılırsa bir rehber videosu çekebilirim. onun dışında tek tük başlamak istiyenler çıkarsa bire bir yardıma açığım :) buyrun başlayın bu oyuna pişman olmazsınız artık sıkıldım tek başımıza takılmaktan

işte üyelik alımını detaylıca anlatabılırsen bize oyuna başlamayı dusunuyoruz. gece ındırmeyı dusunuyorum yarın sabah oyunda olurum :)

• Merhaba arkadaşlar yeni videolar eklenmiştir. yavaş yavaş büyüyoruz şuan için 5-6 kişi olduk. videoları aşağıya bırakıyorum ve yeni arkadaşları oyuna bekliyorum :) bu oyun kaçmaz ^^

PK Denemesi

Yeni Karakterim Tamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircik06 -- 17 Ağustos 2015; 15:04:18 >

• kadircik06 K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim biz 2 3 arkadaş başlamayı düşünüyoruz fakat burda temel soruları cevaplarsan çok memnun oluruz.

Öncelikle oyun F2P'mi ?

Oyunun 2015 tarihi içersinde Avrupaya açılacağı belirtilmişti, şuanda durum nedir ? Avrupa serverleri varmı ? Dil durumu nedir ?

Ve aslında en önemlisi oyunun sistem özellikleri neler ? Ortalama nasıl bi pc ile rahat bi şekilde oynayaibliriz

Sonrasında nasıl indireceğiz nerden indireceğiz nasıl gireceğiz account nasıl alacağız ücreti nereye ödeyeceğiz bunlar temel bilgiler. Bunları yazmadan hadi gelin oynayalım diyorsun :D İngilizce bide video paylaşmışsın ama işimize yaramaz o :/ Biraz login olayını açıklarsan memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 18 Ağustos 2015; 14:43:04 >
  • - oyun free to play
    - rus serverı için cbt bitti obt'nin açılmasını bekliyorlar o da 2015 sonu ya da 2016 başlarına anca yetişir
    - sistem gereksinimleri :http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=7996&game=Black%20Desert%20Online
    - oyun şuan yarı ingilizce , ingilizce paketi mevcut.

siz oyuna başlama konusundaki kesin kararınızı verin ben nasıl bağlanacağınız hakkında yardımcı olurum.
  • kadircik06 K kullanıcısına yanıt
    Peki girmeye karar versek şu anda alternatif hangi serverler var ?
  • kore ve japon serverları var diye biliyorum biz korede oynuyoruz.
    http://www.newgameway.com/gamelist.php üyeliği burdan alabilirsin
  • Class olarak izlenimlerin nelerdir? Mesela oyundaki classları eğer daha önce bu tarz oyunlar oynadıysan (Örn: Lineage2,Tera,Wow,LOL) oradaki classlara göre örnekler verebilir misin? Bunu girip biz de test edeceğiz tabii ki ama en azından oynamış birinden tüyo almak işimize yarayabilir.

Bu arada Mediv ile preyiz. Başlangıç olarak ikimiz aynı anda başlayacağız.
  • her tarza oynanışa uygun class mevcut hepsini denemedim tabii ki ben asas tarzı karakterleri seviyorum 3 adet asas özelliklerini taşıyan karakter var. diğerleriyle pek ilgilenmedim.

-Sorcerer
    -Giant
    -Ranger
    -Warrior
    -Tamer
    -Wizard
    -Blader
    -Valkyrie
    -Assassin
  • eRcn. kullanıcısına yanıt
    Oyunu ben de oynuyordum.Warrior oynadım 45 levele kadar, önermeyeceğim yegane class Giant'tır.Oynayan arkadaşlarım çok şikayetçiydi büyük bir pot sıkıntısı vardı o sıralar şu an nasıldır bilmem ama benim favori classım Warrior.Doğru kombolarla yapamayacağı iş yok gibi NA/EU'da da Warrior oynamayı düşünüyorum o yüzden.Bu arada serverlar mega server olmuş mu?
  • evet serverlar birleşmiş. farklı serverdaki karakterlerde tek bir çatı altında toplanmış.
  • Konu güncel arkadaşlar, üyelik ve oyuna girişle ilgili rehber eklenmiştir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.