Şimdi Ara

Black Desert Oynuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunun Rusya open betası çıkmıştır, herkes o ynayabilir

İzlemek isteyenler olursa twitch streamim ;

http://www.twitch.tv/gosuling
  • Rus serverını indiriyorum üyelik aldım launcher açık fakat o kadar yavaş indiriyor ki 10 gün pc hep açık kalsa inmez normal mi ? ( başka bişey indirmek isteyeyim 1 mb ile indiriyorum )
  • EU/NA serverı f2p yerine b2p olcakmış. Alpha yakında başlıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 24 Ekim 2015; 18:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Rus serverını indiriyorum üyelik aldım launcher açık fakat o kadar yavaş indiriyor ki 10 gün pc hep açık kalsa inmez normal mi ? ( başka bişey indirmek isteyeyim 1 mb ile indiriyorum )

ip ban var indirme. WTFast filan gibi vpn ler iel denedim yine giremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Rus serverını indiriyorum üyelik aldım launcher açık fakat o kadar yavaş indiriyor ki 10 gün pc hep açık kalsa inmez normal mi ? ( başka bişey indirmek isteyeyim 1 mb ile indiriyorum )

Aynen 10 a yakın program denedim ama giremedim gene ilk 2 gun oynayabildim ama oyun gerçekten çok iyi. eu serverı b2p gelecekmiş kesinlikle almaya değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProAggresive

quote:

quote:

Aynen 10 a yakın program denedim ama giremedim gene ilk 2 gun oynayabildim ama oyun gerçekten çok iyi. eu serverı b2p gelecekmiş kesinlikle almaya değer

Önceden bir deneme şansım olsaydı iyi olacaktı. Tam ben downloadı bitirdim 3 dakika sonra ip block geldi. Bu kadar insafsızlık olur. işin kötüsü o rus clienti olduğu için 30 gb lık download boşa gitti.

Türkiye gibi 50 gb adil kullanım kotası olan bir ülkede çok sinir bir durum

• Treth kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana da oldu hocam. Download bittikten 1-2 saat sonra geldi ban :( Boşuna AKK'ye girdi internet:P
  • na-eu alpha başlamış. Sınırlı sayıda key dağıtıyorlarmış . Hiç keyi olan var mı ? Deneme şansı olan ? Oyun baya hoş
  • Oyunu rusya serverinde denemek istiyorsanız şu konudakileri uygulamanız yeterli şuan sorunsuz oynayabilirsiniz ingilizce yamada mevcut

http://blackdeserttr.com/Forum/konu-ru-ip-block-alternatif-cozum.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D4nte -- 27 Ekim 2015; 8:51:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4nte

Oyunu rusya serverinde denemek istiyorsanız şu konudakileri uygulamanız yeterli şuan sorunsuz oynayabilirsiniz ingilizce yamada mevcut

http://blackdeserttr.com/Forum/konu-ru-ip-block-alternatif-cozum.html

Sağol ama ben vazgeçtim sildim tüm oyunu makineden.
  • oyunda bence para vermeyi gerektirecek hiçbirşey yok bilindik grind based kore oyunu eminim 2-3 ay sonra insanları sıkacaktır
  • oyunda soulbound var mı peki? yada oyun parasını basıp karakter dizebiliyormuyuz ayrietten pvp nasıl pk sistemi var mı?
  • başlıyorum çok yakında. bakalım kaç türk var kore serverında^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircik06

bağlantı problemleri illaki var +300 pingle oynarsın ama bu engel değil lag olmuyor ara sıra geri atma oluyor saniyelik bir şey o da anca asas karakterde oluyor. videolarımı izlerseniz akıcılığı görürsünüz en son exp kasıyorum videosu çekmiştim ona bakabilirsiniz yarım saat kadar farm yaptım tek 1 geri atma ve lag olmadı.
    not : vpn kullanırsanız pingle ilgili neredeyse hiç bir sorun yaşamazsınız

Oyunun grafiklerini bir kenara bırakın arkadaşlar ciddi anlamda söylüyorum ben şuan grafik için değil içerik için oynuyorum :) benim yıllardır hasretini çektiğim ve aradığım bütün özellikleri şuan bu oyuna eklemişler :) zamanında ultima ya da mu online oynamış varsa biraz araştırsın bu oyunu derim

edit: üyelik, client ve patch kurulumu biraz meşakkatli. bunun gerekli sayıda kişiye ulaşılırsa bir rehber videosu çekebilirim. onun dışında tek tük başlamak istiyenler çıkarsa bire bir yardıma açığım :) buyrun başlayın bu oyuna pişman olmazsınız artık sıkıldım tek başımıza takılmaktan

Selamlar, bende kore serveri için üyelik almıştım bir süre yükleme girişimlerim başarısız olunca oyunu sildim ama yeniden karar verdim başlamaya kore serverini torrentten indridim kurulumu yaptım ama oyunu açmaya çalışırken dosyalar eski oldugu icinmi yada başka bir sebebi mi var anlamadım şu sorunlarla karşılaşıyorum; Oyun kendini yeniden temporary klasörüne indirmeye calısıyor bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilirmisiniz?
    1-http://hizliresim.com/kBGzdq
    2-http://hizliresim.com/j3XO7W

• quote:

Orijinalden alıntı: 3iks

başlıyorum çok yakında. bakalım kaç türk var kore serverında^^

Ben EU da oynuyorum ama sürekli koş görev yap koş görev yap nedense sıkıldım o kadar çok koştum ki.. Koşarak geçti ömrüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3iks

başlıyorum çok yakında. bakalım kaç türk var kore serverında^^

Ben EU da oynuyorum ama sürekli koş görev yap koş görev yap nedense sıkıldım o kadar çok koştum ki.. Koşarak geçti ömrüm

Oyunda yapacak şey bitmiyorki mesela at yakalayabilirsin balık tutabilirsin craft a başlayabilirsin ben dün küçük bi tekne craftladım yarın balıkçı teknesine başlıcam bi aksilik olmassa level kasmak istiyorsan görevler le çok zor Alustin de oynuyorsan guild var katılabilirsin istersen aramıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koşu simulasyonu oraya koş görev yap buraya koş görevi ver. Hacı Ahmeti ziyaret et. Prenses Hülyaya hediye ver. :) Blah Blah gidiyor işte. 2 gun filan oynadım sıkıldım açıkcası.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.