Şimdi Ara

Black Desert Türkiye de bozulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar EU da 7 günlük deneme sürümünü oynadım. Cidden çok zevk aldım oyun bu haliyle devam ederse oynarım uzun yıllar. Korkum ise Türkiyeye geldikten sonra değişmesi. Sizce nedir olasılığı tartışalım .

• Firma değişmeyecek diyor, burda asıl problem tutucak mı ülkemizde oyuncu sayısı ne olucak. Twitch ve başka forumlarda bir çok oyuncu beklemede gibi ama çıkmadan bilemeyeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Türkiye ye özel server olayına hiç sıcak bakmıyorum. Sanki siz kendi aranızda takılın Avrupalı oyunculara bulaşmayın der gibi. Daha öncede benzerlerine rastlandı ve tutmadı. Ben EU serverından memnunum ve orada oynamaya devam edeceğim. Tek ülkeye özel server olayına hiç sıcak bakmadım bakmayacağımda. Çoğu oyuncununda bu şekilde düşündüğüne eminim. Ayrıca oyunun ilk haliyle başlanacak olması bile can sıkıcı bir durum. Tabiki ben ingilizce olduğu için hiç birşey anlamıyorum yabancılarlada konuşamıyorum bu yüzden de oynayamıyordum diyenler için güzel haber. Şuan hype yapılsada tutacağını pek düşünmüyorum.

• cloud35 kullanıcısına yanıt
    Tutmazsa tek sebep sistem gereksinimi olur. Ülkemizde mmorpg açlığı var ilgi çekmeyeceğini düşünmüyorum. TR serverınada önyargılı yaklaşmayın derim, güzel arkadaşlık ortamları oluşabilir. Geçmiş mmo deneyimlerimle söyleyebileceğim tek şey oyunda oluşan o ortamların herşeyden daha etkili olduğudur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.