Şimdi Ara

Black Desert ÜCRETSİZ (Steam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun 2 Mart saat 18:00 e kadar steam üzerinde ücretsiz oldu. Oyunu kütüphanenize ekledikten sonra süresiz sizin oluyor.
    İyi eğlenceler.
    https://store.steampowered.com/app/836620/Black_Desert_TrkiyeMENA/

• Ağır p2w bir oyun. Chill takılayım deseniz bile üstünüz başınız dolacak, tamir ihtiyacınız olacak, loot toplamak için pet lazım olacak vs. daha da gider. Hepsi ayrı ayrı para. Envanter genişletme, tamir için çadır, eşya aktarmak için uşak. Bunlar hep satın alınması gerekli şeyler. Dahası da var da onları saymıyorum bile.
  • 128 gb
  • ekledim hocam teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 👍🏻

• Teşekkürler paylaşım için nasıl oyun ? Para konuşuyorsa oyunda indirmeye değmez 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan oynuyorum kesınlıkle baslamayı tavsıye etmıyorum .Satın alarak basladım oyun b2p ama 3 farklı premium sistemi var sürekli almanız gereken türden eğer düzgünce oynamak istiyorsanız. pay to skip diyenlere bakmayın ağır p2w dir oyun uzak durun derım
  • Ağır p2w bir oyun. Chill takılayım deseniz bile üstünüz başınız dolacak, tamir ihtiyacınız olacak, loot toplamak için pet lazım olacak vs. daha da gider. Hepsi ayrı ayrı para. Envanter genişletme, tamir için çadır, eşya aktarmak için uşak. Bunlar hep satın alınması gerekli şeyler. Dahası da var da onları saymıyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towa -- 27 Şubat 2020; 20:25:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumları okudum. Eklemedim kütüphaneye. Gerek yok. Bu ne la ? Her şey para mı ? Şaka gibi. Düzgün bir şey olsa ücretsiz yapmazlar. Demek ki oynayanlar bile bırakmış. Yeni enayiler arıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme602

Suan oynuyorum kesınlıkle baslamayı tavsıye etmıyorum .Satın alarak basladım oyun b2p ama 3 farklı premium sistemi var sürekli almanız gereken türden eğer düzgünce oynamak istiyorsanız. pay to skip diyenlere bakmayın ağır p2w dir oyun uzak durun derım
    ben de oynuyorum hocam ama 3 tane premium olan nedir anlayamadım.bu arada oyunda karakterler arası item verip alamıyorsunuz.Bu oyun mmorpg türünden en az p2w olan oyundur.Bedavayken kütüphanenize eklemenize tavsiye ederim
  • korelilerden p2w siz oyun beklenir mi sizce :D
  • Mağazaya girip satın al dediğim zaman 19tl istiyor?
  • Sayısız birbirini tekrar eden boş görevler ve dandik bir hikayeye sahip olan oyun. Para kazanmak bir ticaret sistemine dahil olmak gerektiriyor. Bu meslekler Demircilik olur aşçılık olur direk kasılmak olur vb. Bunları yapmak ilk başta eğlenceli olsa da sizi sürekli oyunda olmanızı gerektiriyor. Bir kere bıraktığınız zaman da o kadar çok yapılacak iş birikiyor ki oyunun başına daha oturasınız gelmiyor. Bunu kaliteli bir silah için o anki online olanlar arasında nakit altın olarak üçüncülüğe yükselmiş biri olarak söylüyorum. Oyunda vergi sistemi var. Premiumu her ay tazelemezseniz satışlarınızda fazla vergi alınıyor ve depo alanınız az oluyor. Premium şart.

Oyunun dövüş sistemi, karakter ve ortam tasarımı, meslek sistemi ise güzel yanları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücretli olmuş
  • adeleks kullanıcısına yanıt
    An itibariyle denediğimde ücretsiz olarak kütüphaneye aldım hocam bilginiz olsun.

• asla oynamayacak olmama rağmen ekledim
  • arquerox kullanıcısına yanıt
    evet düzelmiş sabah ücretli görünüyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.