Şimdi Ara

Black Dragon Necklace +2 mi / Warrior Pendant +1 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru gayet açık asasım , base char 67 lvl.
    Diğer itemler 2x shell +8 ( pauldron , pad ), 2x +8 chitin ( gauntlet , boot ) ,dd 15
    Dual 9 cleaver , Dual +0 Legonnaire band , Skeleton belt , dual Eme +0 , tek pendant konusunda kararsızım ?

• ben olsam bdn alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linveel

ben olsam bdn alırdım.

teşekkürler, yorumların doğrultusunda karar vereceğim
  • Gerek ardream gerek base veya 70+ olsun BENCE assassin takıları her zaman defans ağırlıklı olmalıdır. Assassin skilleri ile itemi olmasada attack açısından gayet güçlü ve avantajlı bir karakter. Fakat defansa yönelinmediğinde kolaylıkla yatırılabiliyior. Bu hüzden hem hp,hem mp, hemde defans için Wp +1 almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 19 Ekim 2010; 22:14:50 >
  • tabikide +1 wp tartışılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Gerek ardream gerek base veya 70+ olsun BENCE assassin takıları her zaman defans ağırlıklı olmalıdır. Assassin skilleri ile itemi olmasada attack açısından gayet güçlü ve avantajlı bir karakter. Fakat defansa yönelinmediğinde kolaylıkla yatırılabiliyior. Bu hüzden hem hp,hem mp, hemde defans için Wp +1 almanı öneririm.

bdn'in atak yönünden fazlalığı kafamı cok karıstırdı o yüzden sizlere danısmak istedim , teşekkürler bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo41

tabikide +1 wp tartışılmaz

teşekkürler , wp almaktan yana olacagım galiba , biraz daha arkadasların fikirlerini alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkıcıKrema

quote:

Gerek ardream gerek base veya 70+ olsun BENCE assassin takıları her zaman defans ağırlıklı olmalıdır. Assassin skilleri ile itemi olmasada attack açısından gayet güçlü ve avantajlı bir karakter. Fakat defansa yönelinmediğinde kolaylıkla yatırılabiliyior. Bu hüzden hem hp,hem mp, hemde defans için Wp +1 almanı öneririm.

bdn'in atak yönünden fazlalığı kafamı cok karıstırdı o yüzden sizlere danısmak istedim , teşekkürler bilgilendirme için

bdw 20 dex veriyordu galiba +1 wp ile sanırsam arasında 13 dex farkı var fakat wp hp , mp , resist yönündende cok üstün bir neck iron neck alamayan kişilere bakarsan genellikle seçtikleri neck ler wp dir

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo41

quote:

Orijinalden alıntı: AkıcıKrema

quote:

bdw 20 dex veriyordu galiba +1 wp ile sanırsam arasında 13 dex farkı var fakat wp hp , mp , resist yönündende cok üstün bir neck iron neck alamayan kişilere bakarsan genellikle seçtikleri neck ler wp dir

İ.n alamayanlarda farkettim , wp +2 ile dolasıyor. bencede düşüncelerine tamemen katılıyorum ama dediğim bi anlık tereddüt ediyorum , 100 apye yakın farkediyor , wp ise 50 hp , 200 mp ve 32 fr , 12 gr , 12 lr ile fazlalıkları var , söyle bir durum var ortada , 100 apye karsılık = 50 hp , 200mp ve resistans değer mi ?

• Eskiden olsa f/p açısından bdn derdim ama şimdi millet anladı o itemin değerini nerdeyse +1 wpyle aynı fiyata satıyorlar o yüzden wp +1 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Eskiden olsa f/p açısından bdn derdim ama şimdi millet anladı o itemin değerini nerdeyse +1 wpyle aynı fiyata satıyorlar o yüzden wp +1 al.

tamamiyle katılıyorum size. tavsiyeniz için teşekkürler. wp +1 almakta karar kıldım
  • Kesinlikle bdn 2 ronark için o itemin değerini anlayan yok+2bdn 4gb +1wp 7gb civarı heleki 60+bi asasta tartışmaya bile gerek yok illede resist diyen adam gitsin lego alsın
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.