Şimdi Ara

Black Gold Online İlk Bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhteşem bir macera sizi bekliyor.Grafik ve ses efekleri birbirinden güzel olan Black Gold Online oyununun ilk bakış videosu yayınlanmıştır.

http://www.youtube.com/watch?v=Fp1trNNKzcA&list=UUmoZPzS2iC0LaqcDWjCnSuA

• Bu oyunun sadece kuzey Amerika clienti var. Eu sunucusu yok mu bilgin var mı ?
  • irk olayy grafikler falan cok hos geldi ama bende sadece amerika serveri var diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwing -- 13 Ağustos 2014; 18:29:00 >
  • Bende eu sürümünü bulamadım us sürümünü oynadım aşırı lag var oynanmıyor.Oyunda 2 ırk var biri teknolojiyi diğeri doğayı kullanıyor.Teknolojik tarafta her taraf çöl iken ve etrafta robotlar gezerken diğer ırkın olduğu yerler yemyeşil ovalar çiçekler nehirler.Moblar bile ırka göre farklılık gösteriyor.Bir tarafta değişik değişik insanları keserken diğer tarafta hayvanları avlıyoruz.Binek olarakta biri robot kullanırken ötekisi hayvan kullanıyor.Bana motosiklet vermişti mesela diğer tarafta ise bir hayvan veriyor binek olarak.Avatarı anımsattı bana ırkların görünüşü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Ağustos 2014; 22:04:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Bende eu sürümünü bulamadım us sürümünü oynadım aşırı lag var oynanmıyor.Oyunda 2 ırk var biri teknolojiyi diğeri doğayı kullanıyor.Teknolojik tarafta her taraf çöl iken ve etrafta robotlar gezerken diğer ırkın olduğu yerler yemyeşil ovalar çiçekler nehirler.Moblar bile ırka göre farklılık gösteriyor.Bir tarafta değişik değişik insanları keserken diğer tarafta hayvanları avlıyoruz.Binek olarakta biri robot kullanırken ötekisi hayvan kullanıyor.Bana motosiklet vermişti mesela diğer tarafta ise bir hayvan veriyor binek olarak.Avatarı anımsattı bana ırkların görünüşü :)

işte ben böyle çeşitliliği seviyorum arkadaş ya! tarafını seçeceksin ve orada yükseleceksin umarım eu serveri gelirde oynarız bakalım. anlattıkların hoşuma gitti

• Oyun gelsede oynasak single player oyunlarla vakit geçiriyorum.Walkin Dead'in oyununu yükledim iyi gidiyor şimdilik ama bir süre sonra sıkılıyorum online oyun şart.
  • haklısın single oyunlar sıkıyor insanı alacaksın arkadaşını öyle oynıcaksın o oyunları olayları çözeceksin korkacaksın falan öbür türlü insan kendini sanki hayattan soyutluyor gibi oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Gold Satışı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

haklısın single oyunlar sıkıyor insanı alacaksın arkadaşını öyle oynıcaksın o oyunları olayları çözeceksin korkacaksın falan öbür türlü insan kendini sanki hayattan soyutluyor gibi oluyor

Aynen öyle şu Battal Online'yı açan firma acemi olmasa oynanırdıda forumda 3-5 üyesi var botlar forumu mesaj doldurmuş :D
    Türkçe oyunlardan güzel oyun yok sanırım ben bulamadım yeni açılacak sağlam oyunda yok oyunsuz geçirecez yazı.
  • valla sana söyliyim bol bol dizi izle film izle ben öyle yapıyorum, yoksa oyun falan cidden yok bazen büyüdük mü falan diye düşünüyorum oda yok ya da bize fazla geliyor ondan mı sapıtıyoruz hiç bilmiyorum
  • quote:

valla sana söyliyim bol bol dizi izle film izle ben öyle yapıyorum, yoksa oyun falan cidden yok bazen büyüdük mü falan diye düşünüyorum oda yok ya da bize fazla geliyor ondan mı sapıtıyoruz hiç bilmiyorum

Prison Break yeni bitti Lost kadar etkiledi beni bitene kadar mükemmel ama bittikten sonra boşluktayım :D
  • quote:

quote:

valla sana söyliyim bol bol dizi izle film izle ben öyle yapıyorum, yoksa oyun falan cidden yok bazen büyüdük mü falan diye düşünüyorum oda yok ya da bize fazla geliyor ondan mı sapıtıyoruz hiç bilmiyorum

Prison Break yeni bitti Lost kadar etkiledi beni bitene kadar mükemmel ama bittikten sonra boşluktayım :D

sana hemen breaking bad i öneriyorum o zaman!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

quote:

quote:

sana hemen breaking bad i öneriyorum o zaman!!!!

Büyük ihtimal ona başlayacağım veya walking dead izlerim çünkü şuan oyununu oynuyorum :D

• güzel hemen başla pişman olmazsın ben gerçi 3. sezonda mı ne bıraktım ama
  • quote:

güzel hemen başla pişman olmazsın ben gerçi 3. sezonda mı ne bıraktım ama

Bende bu adam kim diyorum ya nick değişmiş
    5-6 sezonluk bir dizi bulup telefona atıcam paso telefondan izlicem ama oyun konusunu dizi konusuna çevirdik şu Black Gold'un eusu gelsede oynasak.
  • quote:

quote:

güzel hemen başla pişman olmazsın ben gerçi 3. sezonda mı ne bıraktım ama

Bende bu adam kim diyorum ya nick değişmiş
    5-6 sezonluk bir dizi bulup telefona atıcam paso telefondan izlicem ama oyun konusunu dizi konusuna çevirdik şu Black Gold'un eusu gelsede oynasak.

olsun dizi muhabbetide iyi telefondan farklı tadı olsa gerek kulaklığı takcan son ses falan

• Oyunu indirdim. 2 tane 20 lvl karakter kastım. 1 tanesi pyromancer diğeri blademaster gibi bir şeydi sanırım.

Sanırım ya sunucu kuzey amerikada olduğu için yada oyunun kendi yapısından olsa gerek skillerde delay var ben basıyorum 1 1,5 saniye sonra etkileşiyor. Ayrıca karakter kontrolleri çok kotüydü..

Daha da kötüsü hasar aldığını anlamıyorsun. Moblar sana vuruyor mu ? Vurmuyor mu ? O belli değil ama hp gidiyor kafasına göre. Dodge vb. yetenekler ise sadece görsel olarak işe yarıyor.

Savaşa girdim 2 kere karakterde hasar yedigine dair his yada bir bilgi yok. O sebepten ne olduğunu anlamadan bir anda ölüp gidiyorsun.

Kısacası oyunu sildim.
  • Oyunun kendisi hantal yapyda birde üstüne lag eklenince denemeye bile gerek yok.Oynanmayacak düzeyde lag var çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.