Şimdi Ara

Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
13
Favori
64.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene bahar indirimlerinde aldım hala bekliyor öyle. Tamamlansın başlayacağım ama bir türlü tamamlanmadı gitti oyun. Sanırım final bölümünü bekliyoruz sadece. Kısa sürede tamamlanması dileğiyle.
  • İlk oyunu oynarken ichthyosaur sahnelerinde döktüğüm teri hiçbir oyunda dökmedim. Bir deniz, denizaltı korkusu sahibi olarak zor saatler geçirdim. Black Mesayı da sırf bu yüzden oynamayacağım. O lanet yaratığı bir de remaster edilmiş haliyle göreceğime ölürüm daha iyi.

Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 14 Mayıs 2019; 14:27:59 >

• 2 gün önce Xen gezegeni bölümünün teknik beta sı herkese açık olarak yayımlandı steam'de. oyunun public beta sına katılarak indirip konsola sv_unlockedchapters 19 yazarak kilidi açıp oynayabiliriz
    not: dünya dışında geçen toplam 19 bölümün ilk 3 bölümü var.
    ilk izlenimlerim :
    oha **k. videodakinin aynısı arkadaşlar, Tyler mcvicker'ın bilgisayarı bile kastı drop aldı oynarken. adamlar source motorunun içinden geçmişler kesinlikle bakın derim. spoiler vermeyeceğim çünkü daha 2 gün oldu.
    dh portalda haber olmalı, ign çoktan oynadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni arayüz:

• Hort

Oyunu almıştım ama yeni başladım oynamaya. Bakalım 20 yıl sonra aynı tadı verecek mi
  • nerden indiriliyor arkadaşlar ? yada nerde satılıyor. Beleş olsa daha makul geçer bu arada :P
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Verir hocam.

• Tamamlandı mı şimdi oyun ?

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Veriyor harbiden

Halen bu kadar güzel oyun yok gibi geliyor piyasada. Yeni oyunlar sadece teknolojinin nimetlerinden faydalanıyorlar. Daha sağlam grafikler, yükleme yapmadan gezilebilen devasa haritalar vs. Ama oynanış, az bir şey zeka gerektiren çözüm falan yok.

Neyse keyfini çıkarayım bir süre, Zen kısmı da geliyor sanırım yakında.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Zeni bekliyorum bende hocam. Çıkar çıkmaz indirip 3. Ya da 4. Ye bitirmek istiyorum :) half life bir tutku oldu bizim için.

• Arkadaşlar Black mesa xen diye bir mod çıkmış .10gb indirdim kurdum . Crack felan yok ..tıklıyorum kısa yola , hiç tepki vermiyor .

• Lambda bölümünden sonra xene devam etmiyor. Oynamak için ne yapmak gerekiyor beyler?

• XEN gün itibari ile yayınlandı.
  • Artık eksik olan son bölüm nihayet yayınlandı.(Betadan çıktı)

Daha önce türkçe altyazı yaması vardı. Son bölümü de içeren yama umarım fazla bekletmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombitch

XEN gün itibari ile yayınlandı.
  • Oyunun Xen bölümü çıktıktan sonra hemen indirip oynamaya başladım.

Eski kayıtlarım olmasına rağmen oyunun güncel versiyonuyla uyumlu olmaması hasebiyle Xen bölümünden itibaren yeni oyun başlattım.

Oyuna başlar başlamaz solucan deliği hissiyatını çok iyi verdiklerine şahit oldum. Daha sonra Xen gezegeninde uyanıp etrafı incelemeye başladım. Her detaya bakınırken şöyle biraz ilerleyeyim istedim. Bu esnada oyun sessiz sedasızdı. Gezegenden biraz ilerleyince önce hiçbir oyunda duymadığım muhteşem bir müzik başladı, ardından Xen kulesi diye adlandırabileceğim mekanı gördüm ve sonrasında uçuşan canavarlar ile resmen oyuna hayran kaldım.

Müzikle birlikte kendimi fare-klavyeyi bırakmış manzarayı izlerken buldum. Oyun iyice içine çekti beni. Müzik bittikten sonra oyunu kapatıp bu duyguyu gün boyu yaşamak istedim. Hemen çatışmaya dalıp bu heyecanı kaçırmak istemedim.

Sonraki günlerde oyunu yavaş yavaş oynayıp bitirdim. Half-Life, benim için hep bir baş yapıt oyun olarak kalacaktır.

• Xen bölümlerinde yarılardayım çok güzel yapmışlar müzikler ve atmosfer mükemmel.

• Oyunu nihayet dün akşam bitirebildim. Mükemmel bir iş çıkarmış Crowbar ekibi. Şimdi hiç ara vermeden HL 2'den devam.
  • Zotturukrentte düşmüş, ruscası iyi olan saldırsın.
  • beyler oyunu nasıl edineceğim? Steamdan 31tl olan bi black mesa var onu satın almam yeterli mi? içinde xen bölümü var mı
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.