Şimdi Ara

Black Mesa - [Steam Sürümü] Türkçe Yama Çalışması [Yayınlandı] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
13
Favori
12.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- İlk bölüm haricinde test etmedim. giriş bölümünde sıkıntı yok.
    - sadece altyazı dosyaları ve logolar mevcut
    - font ve dokuları türkçeleştirmeye başaldım. isteyen biraz daha beklesin. 800 küsür metin içeren doku var 450mb boyutuna yakın bunları düzenleyeceğim.
    - türkçe harfler için custom font ekliyorum, adamlar ekleme yeride yapmışlar ama bir şekilde oyun almıyor, mevcut olan yazı tipleri ve ayarlara imkan veriyor.
    - oyun türkçe karakterleri desteklemiyor. altyazılar italik ve inceydi. (ç.ğ.ı.ö.ş.ü) harfleri daha büyük gözüküyordu, ben hepsini kalın ve düz yaptım.
    - test etmek isteyen buyursun...

---KURULUM---

- TR_MOD v.1.0.RAR Dosyasını oyunun kurulu olduğu yere çıkartın, değişiklikleri onaylayın.

1.
    Black Mesa - [Steam Sürümü] Türkçe Yama Çalışması [Yayınlandı]

2.

- Alttaki resimlerde bulunan dosyalar sizde mevcut ise silin ve öyle oyuna başlayın. bms\ ve hl2\ klasörünün içinde.

1.

2.

- Yamayı silmek için bms\custom klasörünü silmeniz yeterli

---İNDİRME LİNK---

https://drive.google.com/file/d/1QBBQuWF3yeyBw9ENWt0E70ijPiP3lb6P/view?usp=sharing

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf GÖL

TR_MOD v.1.0

- font ve dokuları türkçeleştirmeye başaldım. isteyen biraz daha beklesin. 800 küsür metin içeren doku var 450mb boyutuna yakın bunları düzenleyeceğim.
    - türkçe harfler için custom font ekliyorum, adamlar ekleme yeride yapmışlar ama bir şekilde oyun almıyor, mevcut olan yazı tipleri ve ayarlara imkan veriyor.
    - oyun türkçe karakterleri desteklemiyor. altyazılar italik ve inceydi. (ç.ğ.ı.ö.ş.ü) harfleri daha büyük gözüküyordu, ben hepsini kalın ve düz yaptım.

---KURULUM---

- TR_MOD v.1.0.RAR Dosyasını oyunun kurulu olduğu yere çıkartın, değişiklikleri onaylayın.

1.

2.

- Alttaki resimlerde bulunan dosyalar sizde mevcut ise silin ve öyle oyuna başlayın. bms\ ve hl2\ klasörünün içinde.

1.

2.

---İNDİRME LİNK---

https://drive.google.com/file/d/1QBBQuWF3yeyBw9ENWt0E70ijPiP3lb6P/view?usp=sharing
    yazılanları yapınca hem oyundan atma sorunu düzeldi, hem de patlama efektlerindeki grafik hatası düzeldi. teşekkür ederim

• Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Font ve dokuların Türkçeleştirilmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf GÖL

TR_MOD v.1.0

---KURULUM---

1.

2.

1.

2.

---İNDİRME LİNK---

Öncelikle elinize sağlık yazılanları yaptım baştan başlayayım dedim oyuna fakat HEV Suit aldığım zaman oyundan atıyor yamayı kaldırıp deneyince sıkıntısız geçti hev suit ekranını

• machinegunneddie M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, öncelik olarak biraz daha bekleyin derim, suan dokuları çeviriyorum. dokular 1.,2haftaya biter gibi duruyor. Daha güzel bi oyun deneyimi olur. Hatanıza gelince cache dosyalarını sildinizmi resimlerde anlatmıştım. Save dosyası,cache dosyaları hatta videoconfig.cfg ve voiceban.dt dosyaları varsa silin, hl klasöründeki cacheleri ve custom içindekş tr_MOD cachelerinide silin deneyin bi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufGL

Teşekkürler, öncelik olarak biraz daha bekleyin derim, suan dokuları çeviriyorum. dokular 1.,2haftaya biter gibi duruyor. Daha güzel bi oyun deneyimi olur. Hatanıza gelince cache dosyalarını sildinizmi resimlerde anlatmıştım. Save dosyası,cache dosyaları hatta videoconfig.cfg ve voiceban.dt dosyaları varsa silin, hl klasöründeki cacheleri ve custom içindekş tr_MOD cachelerinide silin deneyin bi.
    cache dosyalarını sildim zaten black mesanın gelişticileri sebebiyle oyuna açım bitirmeye gidiyorum hev suit dışında başka bir yerde atmadı orayı da yamayı kaldırıp geçtikten sonra ekleyip hallettim tekrardan elinize sağlık
  • machinegunneddie M kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi test etmedim 😀 ama yamada txt ve jpg dosyaları var imkan veremiyorum hata vermesine, oyunun sürümü eskidir belki. Yamayı steamde 6 martta çıkan güncellemeye göre uyarladım.

• Merhabalar. Benim altyazı font büyüklüğü ile alakalı bir sorunum var. Yamayı kurduktan sonra altyazı fontu ciddi bir şekilde küçülüyor. Bununla alakalı yapılabilecek herhangi bir çözüm var mıdır acaba?
  • YusufGL kullanıcısına yanıt
    Merhaba HALF LİFE serisine başlamak istiyorum ancak grafiklerden doalyı çekindim. Şimdi bu black mesa sürümü hangi half life bölümlerini içeriyor ? Teşekkürler şimdididen yanıtlar için.
  • kasvaa2 K kullanıcısına yanıt
    ilk half lifeın tamamını içeriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adol125

ilk half lifeın tamamını içeriyor.
    Yama şu anki son sürümde çalılıyormu. Yoksa xen bölümleri çeviriliyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufGL

Dediğim gibi test etmedim 😀 ama yamada txt ve jpg dosyaları var imkan veremiyorum hata vermesine, oyunun sürümü eskidir belki. Yamayı steamde 6 martta çıkan güncellemeye göre uyarladım.
    bitmiş halini bekliyoruz kolay gelsin.
  • sırtındaki zıplama zımbırtısını dolduran mavi yuvarlaklara gelince crash atıyor oyun çözümü yok mu?
    tr kapalı iken atmıyor

edit: save dosyalarını koruyup tamamen sıfırdan kurdum düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 29 Mart 2020; 20:38:22 >
  • Koruyucu giysiyi aldığınız an oyundan atıyor.
  • Crack life efsaneyi 😂

• beklemedeyiz hocam.
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    eski Half lifenin hepsini içeriyor Black Mesa, baştan sona yeniden tasarlandı. yamayı güncel sürümünü yorumlarda paylaştım. yama steamdeki 6 marttaki güncellemeye uyumlu
    steam black mesa :https://store.steampowered.com/app/362890/Black_Mesa/
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Evet son sürüme uyarladım, önceki yorumlarda payşlaştım yamayı, yama hata vermemesi için oyunu baştan kurun yada son sürüme güncelleyin.
    kayıt dosyaları ve cacheleri silin, önceki yorumlara bakın.
  • MOSAD kullanıcısına yanıt
    oyunu son sürüme güncelleyin. bir önceki yorumlarda paylaştığım yamayı talimatlara göre yükleyin.
  • Oyun dokularını zaman buldukça çeviriyorum, 1-2 hafta sürer belki daha fazla.
    Altyazı ve menü fontlarını en sona düzenleyeceğim, birkaç defa denedim sonuç alamadım.
    Yama bittiğinde yeni konu açabilirim, millet konu başındaki ilk güncel olmayan yamayı indiriyor. yorumlardaki güncellemelerden haberi olmuyor

Dokuların ilk bölümden görüntüleri:

Black Mesa - [Steam Sürümü] Türkçe Yama Çalışması [Yayınlandı]Black Mesa - [Steam Sürümü] Türkçe Yama Çalışması [Yayınlandı]Black Mesa - [Steam Sürümü] Türkçe Yama Çalışması [Yayınlandı]Black Mesa - [Steam Sürümü] Türkçe Yama Çalışması [Yayınlandı]Black Mesa - [Steam Sürümü] Türkçe Yama Çalışması [Yayınlandı]Black Mesa - [Steam Sürümü] Türkçe Yama Çalışması [Yayınlandı]

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.