Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 04x01

Çok fazla argo ve küfür var. Netflix bilerek yapıyor heralde, çocuklar izlemesin diye

Ben bu bölümü beğenmedim. Hele finalinin "eden bulur" gibi temayla bitmesi iyice hayal kırıklığına uğrattı. Ama en sonda Jesse Pinkman'ın sesini duymak
  • 4x01 Harika bölümdü
    Black Mirror'da mutlu son da görmeye pek alışık değiliz. Daly'nin sonu güzel oldu hak ettiğini buldu.
    Aaron Paul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

4x01 Harika bölümdü
    Black Mirror'da mutlu son da görmeye pek alışık değiliz. Daly'nin sonu güzel oldu hak ettiğini buldu.
    Aaron Paul

Ben de simdi bitirdim superdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum son cumle spoiler

• 4x3
    Bu da olmamış abi ya.
    İlk 15-20dk zaten hikayeyi nasıl bağlayacaklar diye sıkıntıdan patlıyorsun, ve nasıl gidileceğini çaktığında da tahmin etmen o kadar kolaylaşıyor ki "şimdi böyle olacak, şimdi şöyle olacak" derken dizi bitiyor.
  • 4x4 harikaydi. IMDb puanlarina bakarak basladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 30 Aralık 2017; 1:41:40 >
  • 1 ve 2 yi izledim, ikisinde de konsept çok güzel başladı aslında ama devamlarında çok sıkıldım
    mesela ikinci bölümde çok güzel girdiler,
    ilk 10 dk filan kız küçükken herşey iyi gidiyodu, ben baya yaşayarak izledim oraları, black mirror dan beklediğim rahatsız ediciliği tam olarak alıyodum. Konu aşırı baskıcı çocuk yetiştirmenin çocuğun karakterini nasıl etkileyeceğiyle ilgili gelişti ama yeteri kadar gitmediler bu konunun üstüne, ben çocuğun hapisleştirilmiş hayatını, yapay duygularını işleyecekler diye beklerken çok yetersiz kaldılar bu konuda, başka yerlere gittiler, konuyu dağıttılar. Olmamış.
  • 4x1

güzeldi ama

ben bu diziyi izlerken mindfuck beklentisiyle izliyorum, onu vermedi bu bölüm. mutlu sonla bitti bide o ilginç oldu
  • 4x1 güzel bölümdü, devam

• ilk 2 bölümü pek sevmeyince puanı yüksek belki iyidir diye 4 ü izledim, bölüm iyiydi hoştu da

e sistem çalışıyo abi sıkıntı ne :D bu dizinin yaptığı iş bu değildi yani sanki, yanlış mı yorumluyorum bilemedim
  • Bütün bölümleri izledim, kendimce sıralamam gerekirse:

Hang the DJ (4x4) > Metalhead (4x5) > Arkangel (4x2) > Black Museum (4x06) > USS Callister (4x01) > Crocodile (4x03)

Sezon (geçen sezonun bir tık altında da olsa) çok iyiydi bence. Black Mirror, artık sayısı bilinmeyen bir dünya dizinin içinde tek başına parlıyor gibi.
  • 4x02 meh

Yönetmen bölümü nasıl çektiğini unutup arada farklı tarzlara yönelmiş galiba çok saçma ilerledi bölüm. Fikir olarak güzel başladı hatta eski bölümlere göndermeler de hissettim (mesela gözden geçmişi görme 1x03, görüntüyü filtreleme 3x05 hatta oradaki ateş eden asker de o bölümden hatta sonraki TIR'ı süren de 3x01'deki kadın olsa harika olurdu) ama bölüm sonunda saçma bir hal aldı ve sonu da tuhaf bitti. Çok kötü değildi ama Black Mirror tarzı da değildi.

Edit: Yorumlarda bir gönderme daha gördüm bölümün başlarındaki park sahnesinde bebek arabasında Waldo var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 30 Aralık 2017; 13:49:45 >

• Bitirdim. Bi sıralama da ben yapayım.

6>4=1>3>2>5

Bu arada dikkatli izlerseniz, birkaç kişi de yazmış zaten önceki bölümlere göndermeler mevcut.

Bunlar altıncı bölümden
    Black Mirror (2011- ) | Netflix
    Bu beşinci bölümden
    Bunlar da ikinci bölümden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 30 Aralık 2017; 16:48:32 >

• 5. bölümü bitirdim şimdi.

şu ana kadar izlediklerimle sıralama yaparsam

4>1>2>5>3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 30 Aralık 2017; 15:23:48 >
  • 4x02'yi de izledim, Judie Foster yönetecek diye pohpohladılar ama çok vasat bir bölümdü. İlk bölümü de orijinal bulamadığım için bu sezona karşı beklentim baya düştü. Eskiden bölümleri izlemeyi bitirdikten sonra teknolojiden tiksinti duyardım, çünkü gerçekten güzel bir şekilde eleştirilirdi. Şimdi Black Mirrror'un kaitesinden uzak gayet sıradan bir sezon izliyoruz. Gerçi 3. sezon da ortalamaydı ama bu dizi ne zaman Netflix'e geçti, kalite düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 30 Aralık 2017; 15:34:11 >
  • s4e6 yı şimdi izledim

sezonun kesinlikle en güzel bölümüydü. kendimce sıralarsam

6>4>1>2>5>3

• kız müzeye ilk girdiğinde adam müzeyi açıyor, o sırada arkadaki ekranda whitebear bölümündeki zenci katil kadının fotoğrafı çıkıyor. foto kaybolunca da child killer yazıyor. dakika 5:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 30 Aralık 2017; 16:37:56 >
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Aynen, kaçmış o. Ekledim şimdi.
  • 1.bölümü izledim ve beğendim. Sanırım bu dizinin standart bir bölümü piyasadaki tüm dizilerden daha iyi.
    1.bölüm favori sahnem;

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.