Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: M0meNtS Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.612
Cevap
59
Favori
56.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DLC geldiğinde yine bir platin için göz kırpmış diyebiliriz hocam. :) Ama dediğiniz gibi çıkışında türkçe altyazı ve Harita olayı gelse 10 numara olurmuş.

• Birisi oyunun haritası hakkında paylaşım yapmış gibi ama emin değilim. :)

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    iyi ki daha oynamamışım türkçe dil desteği harika oldu,ilk indirimde alıp başlayım :)
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Aynen hocam indirim beklenmeli. TGA'da DLC duyurusu da olabilir ikisini de aradan çıkarabilirsiniz. :)

Güncelleme saat kaçta hocam ?

• oyungazi kullanıcısına yanıt

Herhangi bir saat verilmemiş hocam. Platformalara aşamalı olarak yayınlanacak diye ibare geçmişler sadece.

PlayStation da şuan Türkçe yok ama Türkçe yazıyor sayfada

• güzel haber artık indirimde almak lazım
  • console-master kullanıcısına yanıt

adamlar tr dil veriyor senin derdine bak

Üzülme elbet oda gelir

• Vay arkadaş oyunu 2 kere bitirip platinledim Türkçe dil geliyormuş.. bir kere daha bitirmek farz oldu 😄
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Manası: İngilizcem var, anlayarak oynayıp bitirdim. TR dil umurumda değil. Pro yaması gelsin ben sadece onu istiyorum, demek istiyor olsa gerek. İnsanoğlu böyledir hocam, her zaman kendi işine geldiğine bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 11 Aralık 2024; 11:29:1 >
  • Bu oyuna gelen türkçe destek ülkemizde oyun satışlarının iyi gittigini gösterir
  • MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt
    alakası yok bundan kat kat fazlasını satan onlarca oyun sayabilirim ama hiçbiri türkçe değil
  • Satışla alakası yok. Firmanın işine gelirse yapıyor.

Ben mesela Türkçe olmayan oyunları satın almıyorum, bazı oyunlar hariç. Orta seviye ingilizcem var, altyazıyı açıp baya anlayarak oynayabiliyorum. Mesele oynayabilmek ya da oynayamamak değil, Tr olmayan oyunlara para vermem artık.
  • Oyun Türkçe oldu diye haberler geçti ama oyunu açtım baktım ama Türkçe yok arkadaşlar
    Bu oyuna gelmeme şansı yok hocam
  • Source kullanıcısına yanıt

Yakında güncelleme ile eklenecekmiş hocam.

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt
    Bana göre bu oyunun her yerde iyi satış yapmasından dolayı sadece Türkçe değil bence bir çok farklı dil eklemesi yaparlar, oyunu geliştiren stüdyo satışlardan memnun olmalı ki pazarı daha fazla genişletmek istiyor haliyle devam oyunlarında bir marka haline gelmek için atılmış adımlar olabilir gayet mantıklı bir dil desteği ile bir çok farklı Ülke de oyunu sattırma devam edebilirler
  • Türkçe oldu diye satın aldım ama sonradan gelecekmiş güncelleme ile. Açıklamada da Türkçe seçeneği yazıyordu. 😒
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.