< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (78. sayfa)
-
-
Aslında dijital olarak aldım ama zamansızlıktan oynayamadım Türkçe altyazıyı duyunca çıkmasını bekleyip oynuycam inşallah :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya çok paran var yada ne bileyim yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oyunun kutulu olarak çıkacağını bilmiyordum koleksiyoncu olduğum için kutulu olarakta almak zorunda kaldım :)
hayırlı olsun hocam,tr yama gelirse cd'li sürüme haber verir misin? bende kutulu almayı düşünüyorum :)
Teşekkür ederim veririm tabi ki hocam :)
-
Hayırlı olsun öncelikle. Bu sürümü TR'de bir yerden edinebiliyor muyuz?
-
sarı sitede spotçular getirmiş hocam,türkçe olayı netleştikten sonra almayı düşünüyorum bende 👍🏻
Spot piyasada bulabilirsiniz
Alma zamanı gelmiş.
Son güncelleme ile Quality ve Balanced modlarıyla Pro Enhanced alıyor oyun,
-PS5 Pro now supports PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR). By enabling it, you can achieve a high-definition visual experience by selecting either Quality Mode or Balanced Mode in Settings.
-The system supports 120 Hz Output. When enabled in Balanced Mode, it maintains a stable 40 FPS output. If you encounter any visual anomalies, you can turn it off in PS5 Settings.
-Various scenes and boss fights have been optimized for better game performance.
-The stability of frame rates and visual clarity in both Balanced Mode and Quality Mode have been enhanced.
-The input response speed has been improved in Performance Mode.
www.heishenhua.comhttps://www.heishenhua.com/news/detail?id=149
-
yarın sabaha kaşı 5 gibi gelecekmiş patch. Şimdi dalını bu oyuna
-
İndirim almamaya yeminli mi bu oyun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum kaça aldın 59 euroya sipariş verdim daha kargoya verilmemiş 2150 tl filan yapıyor o civardaysa iptal edip türkiyeden alayım ?
-
Zorluk ayarı olacakmı hocam
2500-3000 bin civarı spotta fiyatlar hocam
www.heishenhua.comhttps://www.heishenhua.com/news/detail?id=149
-
@Source hocam selamlar. Sabahtan update gelmiş olursa deneme şansınız olacak mı? Yarın 10.30-11.00 gibi Ümraniye'de olacağım oradaki Gözde Elektronik'te stok var görünüyor ona göre almayı düşünüyorum.
-
Update gece 05:00 gibi gelecek yazıyor hocam muhtemelen gelir
TR, Hint, HK, US, UK baktım da hepsinde aynı bölge kodu var oyunda o yüzden sorun olacağını sanmıyorum ama mesela başka oyunlarda US'den alınan oyunda TR olmuyor. Spotçuların getirdiği kutulular hangi bölge acaba ona emin olamıyor insan aslında ondan dedim hocam oyuna girilip bakılabilirse diye.
-
Hocam baktım ama bir güncelleme yok şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X