Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.612
Cevap
59
Favori
56.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Demon souls, bloodborne, dark souls hepsini başında bıraktım defalarca ölüp başa dönmek bıktırınca tövbe ettim daha da souls oyuna bulaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 14 Aralık 2024; 13:34:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeden sonra oyuna giriş yaptım. Oyunu aldığım hesap Hong Kong hesabi olmasına rağmen Türkçe dil orada da aktif oldu.

Oyuna gelen yenilik olarak bonfire aktif ettiğiniz de size buradan harita aldırıyor ve artık oyun içi haritaya sahip oluyorsunuz. Harita da hiç bir işaret yok tabiki Npc , Item vs tarzında. Bunları yine kendimiz bulacağız sanirim.

Zorluk ayarı ile alakalı olarak ben de zorluk ayarı gelecek diye biliyordum. Ancak ödül töreninde yapım ekibinden biri oyun yeterince zor değil biz oyuncuları daha sert bir şekilde sınamak istiyoruz deyince eyvah demiştim. Şu an oyuna ilerleyişinizden bağımsız olarak challenge modlari eklenmiş durumda. Bu 2 mod da anladığım kadarıyla daha önce yenmiş olduğunuz boss lari seçip yine kapışabiliyorsunuz. Burada amaç düşmanı en kısa sürede yenmek. Diğer modda da yine 3 boss arka arkaya karşınıza çıkıyor( ve kazandığınız da can mana yenileniyor ) hepsini geçerseniz materyal kazanıyorsunuz. Zorluk ayarları da tam burada devreye giriyor. Eğer isterseniz bu challenge lari 3 farklı zorluk ayarında yapıyorsunuz. Bu zorluklar da nasıl yapılmış derseniz ; oyunun normal zorluğunun üzerine 2 farklı zorluk modu daha getirmişler. Beter ve beterin beteri gibi olmuş   

Yapımcı dediğinde haklıymış. Artık orda burda bunun challenge larını kasan yayıncıları görürüz.

Ben de oyunu yeni bitirmiş ve New game + ya geçecektim kalan trophyler için. Türkçe duyunca bekleyeyim dedim. Bugün başlayacağım ama umarım hikaye modunu daha kazık hale getirmemişlerdir.

• Oyunu zamaninda platinledik yaladik yuttuk Turkce geldi :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

Üstüne Harita desteği de geldi hocam.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Saglik olsun, yeterince kanser etti daha da isim olmaz

• Sakın indirime girmesinler aman sakın. Neyse pazartesi hint hesabına alırız artık.

• zorluk ayarı geldi mi

• Oynayan arkadaşların görüşlerini merak ediyorum sekiro mu daha zor bu oyun mu?

• Şu oyunu hesap hak olarak almayın, gidin parasını ödeyin satın alın. 300-500 ile zengin olmazsınız. Böyle Türklere önem veren firmalara para kazandırın, oyununu satın alın.

• nier kullanıcısına yanıt

Katılıyorum hong kong psnden 1350 TL ye aldım TR altyazı ile anlayarak oynamanın keyfi hiçbir şey de yok. Bizi önemseyip TR altyazı koyanı ben de önemserim.

• Şu detayı kaç oyun ekliyor. Bunu bırak ghost racon 2006daki patlamalar cod 2024 de yok. Patlama ana iş savaş oyununda

• nier kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hep böyle olmalı önce müşteri sonra para

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • durmanenko kullanıcısına yanıt
    İkisini de platinlemiş biri olarak Sekiro kesinlikle daha zor diyebilirim ama bu Wukong'un kolay bir oyun olduğu anlamına gelmiyor bunun da belirli zorlukları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Source kullanıcısına yanıt
    Bence daha çok çalışıp daha iyisini yapmak için motive olmalılar. İlk defa büyük bir oyun yapan şirket için çok başarılı oldular . Bu tip bir açıklamaya gerek yoktur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 16 Aralık 2024; 7:28:56 >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Yılın oyunu olmalıydı az bile sitem etmişler.

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ama yapacak birşey yoktur hocam. Tabi astro botu da oynamadım . Oynayınca net yorum yapabilirim .

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt
    Sony gücü diyebilir miyiz hocam :)

• Souls oyunu vakit kaybıdır. Ne çektiysek yeni nesilden çektik. 90lı yıllardaki oyunlar şu soulsları cebinden çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 16 Aralık 2024; 11:17:34 >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.