Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.612
Cevap
59
Favori
56.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
Giriş

• frover07 F kullanıcısına yanıt
    Evet. PS5 Pro update de geldi türkçe ile.
  • Arkadaşlar, 1 haftadır tiger vanguardı geçemiyorum varmı bir bugu yada püf noktası saldırılardan tam zamanında kaçamıyorum

• ps5 slim versiyonuna sahibim , oyun ultra ayarlarda çok kasıyor , performans modunda çok iyi ancak çözünürlük çook farkediyor , bu normal mi veya güncellemeyle optimizasyon sorunları çözülür mü ?

• umut67_67 kullanıcısına yanıt
    20 ya da 25. Seferde geçtim hareketlerini ezberleyeceksiniz zaten bir yerden sonra otomatiğe bağlıyorsun öle öle alışacaksın mecbur
  • massiv a kullanıcısına yanıt

yok hocam olmur skilleri değiştiriyorum tecrübe kastım yok arkadaş ölmüyor namuzsuz  

• umut67_67 kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube dan video izle yardımcı olur. Bir de bir kaç level atlayıp tekrar deneyebilirsiniz güçlenirseniz faydası olacaktır.
  • Sağdaki skillerin yeniden aktif olma süresi soldaki mavi çizgi mana heralde videolarda görüyorum daha hızlı yeniden aktif oluyor bunu neyle yapıyoruz
  • Sınırlı Sayıda gerçeğe yakın Büstü satışa çıkıyormuş. Büst Resimleri aşağıda ki linkte. Bu kadar kaliteli bir ürün çıkması şaşırttı beni gerçekten. :)

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıwww.bigbadtoystore.com
    Attention Required! | Cloudflare
    https://www.bigbadtoystore.com/Product/VariationDetails/301264?o=8

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 18 Aralık 2024; 22:22:34 >

• Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

spotçudan 2200 tl ye aldım bugün ispanyolca kapaklı diye uyguna verdi :D oyun türkçe allahtan :D biraz tereddütte kalmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 18 Aralık 2024; 22:0:16 >
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,kutuluda ne bulursak yapışcaz anlaşılan türkçe konusunda sıkıntı yok,stalker 2 ve indiana jones bitireyimde,wukong'a geçiş yapıcaz
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.