Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.684
Cevap
60
Favori
61.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• frover07 F kullanıcısına yanıt
    Evet. PS5 Pro update de geldi türkçe ile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, 1 haftadır tiger vanguardı geçemiyorum varmı bir bugu yada püf noktası saldırılardan tam zamanında kaçamıyorum

• ps5 slim versiyonuna sahibim , oyun ultra ayarlarda çok kasıyor , performans modunda çok iyi ancak çözünürlük çook farkediyor , bu normal mi veya güncellemeyle optimizasyon sorunları çözülür mü ?

• umut67_67 kullanıcısına yanıt
    20 ya da 25. Seferde geçtim hareketlerini ezberleyeceksiniz zaten bir yerden sonra otomatiğe bağlıyorsun öle öle alışacaksın mecbur

• massiv a kullanıcısına yanıt

yok hocam olmur skilleri değiştiriyorum tecrübe kastım yok arkadaş ölmüyor namuzsuz Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

Hocam youtube dan video izle yardımcı olur. Bir de bir kaç level atlayıp tekrar deneyebilirsiniz güçlenirseniz faydası olacaktır.

• Sağdaki skillerin yeniden aktif olma süresi soldaki mavi çizgi mana heralde videolarda görüyorum daha hızlı yeniden aktif oluyor bunu neyle yapıyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sınırlı Sayıda gerçeğe yakın Büstü satışa çıkıyormuş. Büst Resimleri aşağıda ki linkte. Bu kadar kaliteli bir ürün çıkması şaşırttı beni gerçekten. :)

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazıwww.bigbadtoystore.com
    Attention Required! | Cloudflare
    https://www.bigbadtoystore.com/Product/VariationDetails/301264?o=8

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 18 Aralık 2024; 22:22:34 >

• Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

spotçudan 2200 tl ye aldım bugün ispanyolca kapaklı diye uyguna verdi :D oyun türkçe allahtan :D biraz tereddütte kalmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 18 Aralık 2024; 22:0:16 >
  • SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,kutuluda ne bulursak yapışcaz anlaşılan türkçe konusunda sıkıntı yok,stalker 2 ve indiana jones bitireyimde,wukong'a geçiş yapıcaz

• selmehkrgz kullanıcısına yanıt

PS5 proda bile full ayarlarda düzgün oynatmıyor maalesef oyun çok güçlü.PS5 slimde bazı performan sorunları yaşayabilirsin çünkü oyun makinanın gücünü baya bir sömürüyor.

• Arkadaşlar ps5 proda hangi ayarlarda oynuyorsunuz oyunu acaba?

• Konsola mı alsam PC'ye mi alsam kararsız kaldım arkadaşlar. 2070S 3600X Ryzen ve 32GB RAM ile mi daha iyi oynarım yoksa standart PS5 de mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nerden aldınız İstanbul içinde mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt

PS5 den alın

• Bende havuz elektronikten 2200 e alacaktım havale ile ama adam wpta kısa kısa cevaplar veriyor tok satıcı sanırım bilemedim. Ağzından cımbızla laf alıyorsun, bir şey soruyorum görüldü atıyor falan. Ne kadar diyorum iban atıyor Almaktan vazgeçtim.

• oyungazi kullanıcısına yanıt

izmirden aldımda sizin için istanbul içinde de uyguna buldum

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyunlar-wukong-deluxe-edition-ps5-oyun-asya-elektronik-maltepe-1216946818/detay

Teşekkürler

geçebildin mi

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.