ps5 te türkçe oldu mu oyun |
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (81. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Evet. PS5 Pro update de geldi türkçe ile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, 1 haftadır tiger vanguardı geçemiyorum varmı bir bugu yada püf noktası saldırılardan tam zamanında kaçamıyorum
-
ps5 slim versiyonuna sahibim , oyun ultra ayarlarda çok kasıyor , performans modunda çok iyi ancak çözünürlük çook farkediyor , bu normal mi veya güncellemeyle optimizasyon sorunları çözülür mü ?
-
20 ya da 25. Seferde geçtim hareketlerini ezberleyeceksiniz zaten bir yerden sonra otomatiğe bağlıyorsun öle öle alışacaksın mecbur
yok hocam olmur skilleri değiştiriyorum tecrübe kastım yok arkadaş ölmüyor namuzsuz
-
Hocam youtube dan video izle yardımcı olur. Bir de bir kaç level atlayıp tekrar deneyebilirsiniz güçlenirseniz faydası olacaktır.
Sağdaki skillerin yeniden aktif olma süresi soldaki mavi çizgi mana heralde videolarda görüyorum daha hızlı yeniden aktif oluyor bunu neyle yapıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sınırlı Sayıda gerçeğe yakın Büstü satışa çıkıyormuş. Büst Resimleri aşağıda ki linkte. Bu kadar kaliteli bir ürün çıkması şaşırttı beni gerçekten. :)
www.bigbadtoystore.com
Attention Required! | Cloudflarehttps://www.bigbadtoystore.com/Product/VariationDetails/301264?o=8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 18 Aralık 2024; 22:22:34 >
-
-
Hayırlı olsun,kutuluda ne bulursak yapışcaz anlaşılan türkçe konusunda sıkıntı yok,stalker 2 ve indiana jones bitireyimde,wukong'a geçiş yapıcaz
PS5 proda bile full ayarlarda düzgün oynatmıyor maalesef oyun çok güçlü.PS5 slimde bazı performan sorunları yaşayabilirsin çünkü oyun makinanın gücünü baya bir sömürüyor.
-
Arkadaşlar ps5 proda hangi ayarlarda oynuyorsunuz oyunu acaba?
-
Konsola mı alsam PC'ye mi alsam kararsız kaldım arkadaşlar. 2070S 3600X Ryzen ve 32GB RAM ile mi daha iyi oynarım yoksa standart PS5 de mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nerden aldınız İstanbul içinde mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS5 den alın
-
Bende havuz elektronikten 2200 e alacaktım havale ile ama adam wpta kısa kısa cevaplar veriyor tok satıcı sanırım bilemedim. Ağzından cımbızla laf alıyorsun, bir şey soruyorum görüldü atıyor falan. Ne kadar diyorum iban atıyor Almaktan vazgeçtim.
izmirden aldımda sizin için istanbul içinde de uyguna buldum
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyunlar-wukong-deluxe-edition-ps5-oyun-asya-elektronik-maltepe-1216946818/detay
-
Teşekkürler
geçebildin mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X